VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 478
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 925
  • София
Ваня :Българина е завистлив и лош.
Станка: Това аз го знам от години.
Страшен разговор между двете. ooooh!

а аз го знам от дете.
Ми много добре за теб. Защото аз като българка, нито се определям като завистлива, нито като лоша.

# 2 926
На мен Пламен ми направи впечатление, че попита Мариан (нещо като): "Ти мислиш ли, че така можеш да спечелиш Вип Брадър?" - относно гласуването за Станка и Тервел. Т.е. Пламен не беше обиден от "предателство" - напротив, той разбира, че това е игра и всички ходове са позволени. Не. Той беше обиден от глупостта. Той иска да има силни, умни противници, които биха могли да го надиграят, да го предизвикат да надрасне себе си. Пламен се възхити на Ирина, когато мислеше, че тя го е надиграла в стратегическото си разбиране в един момент. Но за него "злото" в деянието на Мариан е глупостта, че така Мариан не успява да реализира личния си интерес. Това е престъпление срещу рационалността, която Пламен се надява другите да имат, за да бъдат силни и достойни съперници. Това е типично поведение на борбения и предприемчивия човек, който иска да бъде лидер и да се развива.

А дали пък ходът на Мариан все пак ще е успешен, ще видим, може и да е. При всички случаи беше рискован. Пламен също обича да поема рискове, но по-добре премерени ми се струва.

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 19:15 от nmruon

# 2 927

а аз го знам от дете.
Ох, така като започнат някои-българинът, та българинът.Те не са ли българи, семействата и приятелите им не са ли българи  ooooh! Много мразя обобщения и общи знаменатели.

# 2 928
  • Ню Йорк
Все пак ми се иска ББ да каже колко смс-а има изпратени общо онази вечер, когато Ваня бодеше с 90%. Все ми се струва, че бройката е ужасно малка, а агитката на Ваня се е престарала и затова се получи тази разлика.

# 2 929
  • София
На мен Пламен ми направи впечатление, че попита Мариан (нещо като): "Ти мислиш ли, че така можеш да спечелиш Вип Брадър?" - относно гласуването за Станка и Тервел. Т.е. Пламен не беше обиден от "предателство" - напротив, той разбира, че това е игра и всички ходове са позволени. Не. Той беше обиден от глупостта. Той иска да има силни, умни противници, които биха могли да го надиграят, да го предизвикат да надрасне себе си. Пламен се възхити на Ирина, когато мислеше, че тя го е надиграла в стратегическото си разбиране в един момент. Но за него "злото" в деянието на Мариан е глупостта, че така Мариан не успява да реализира личния си интерес. Това е престъпление срещу рационалността, която Пламен се надява другите да имат, за да бъдат силни и достойни съперници. Това е типично поведение на борбения и предприемчивия човек, който иска да бъде лидер и да се развива.
newsm10 newsm10 newsm10

а аз го знам от дете.
Ох, така като започнат някои-българинът, та българинът.Те не са ли българи, семействата и приятелите им не са ли българи  ooooh! Много мразя обобщения и общи знаменатели.
Валиа   bouquet

# 2 930
Все пак ми се иска ББ да каже колко смс-а има изпратени общо онази вечер, когато Ваня бодеше с 90%. Все ми се струва, че бройката е ужасно малка, а агитката на Ваня се е престарала и затова се получи тази разлика.

ми и аз това искам, ама няма да ги покажат, защото наистина не са много  Mr. Green

а утре ще са още по-малко, най-вероятно  Laughing

# 2 931
  • София
то това е ясно. вече никой не гласува

# 2 932
Ваня току що каза на Станка, че си прехвърля вотът към нея.
Цитирам разговорът:
Ваня:"Българинът е завистлив и лош"

Станка"Аз това го знам от много години"

Искам това да го излъчат довечера.

защо, какво искаш да постигнеш с това изъчване?

# 2 933
Цитирам разговорът:

Аз искам, защото Станка постоянно повтаря, че не би заменила България за никоя друга държава, а пък българите били завистливи и лоши.

# 2 934

Аз искам, защото Станка постоянно повтаря, че не би заменила България за никоя друга държава, а пък българите били завистливи и лоши.
ами такива сме си  Peace

я виж темата, всеки е по добър, по умен, по красив, по културен, повече постигнал в живота си, от тези вътре  Mr. Green

# 2 935
Помня като малък имах един съученик, който тренираше борба и веднъж, в час по физическо, реши да ме зарибява и аз да почна да тренирам, вика "ела да ти покажа някои хватки, за да не си напълно неподготвен", след това вика "стой така сега и се отпусни, а аз ще ти направя хватката", аз застанах, без да знам какво ме очаква, а той така директно си ме метна и забих с носа в тепиха... Е познайте дали се навих да тренирам борба...Joy

Та сега, гледайки Станкита в Сделката, просто съм щастлив, че не се записах да тренирам борба. Simple Smile

Със сигурност е спечелила и борбата. hahaha

# 2 936
Виждам, че сте го написали, но не мога да се въздържа.

Обожавате Станка, в интервюто на момичето, което имитира Бианка при Гала сутринта, всички работници на улицата подкрепят Станка.
Но идеята на Станка и на Ваня за българите е, че са завистливи и лоши. Ето тези завистливите и лошите ви посочват за фаворити. Едните гласуват с 90% в подкрепа на Ванчето, а другите са за това победител да е Станчето.

Аз пък казвам, че българинът е манипулативен, зловещ, заплашващ, плащащ за любовта на народа си, купуващ подкрепата и първите си места. И не на последно място селяндур, който коли кокошки, за да се налапа! Българската жена е 100 кила и смята гримът и прическата за нещо, което приляга само на Холивуд. Самата тя ходи у анцуг и пеньоар. Българинът смята добрите обноски за лицемерие и за неистински. Истинско е само, когато от воле се изокаш па да ти олекне. Любимото му меню е домашно винце и туршийка. Ето това е българинът за мене!

всъщност и аз съм изненадана от изказването на Ваня и Станка. Уж Ваня обичала българите и била големия патриот и Станка държи да се състезава само за този злобен и завистлив народ. Доста фрапантно противоречие. Объркаха и двете баш на финала Thinking

# 2 937
Цитирам разговорът:

Grinning По-принцип не е трудно да се сетиш, но първо трябва да си от не лошите и не завистливите. Тогава би трябвало горното да ти прозвучи като обида и подигравка. Още повече казано от хора, които не спряха да изтъкват колко са родолюбиви, че и историята са научили. А как би реагирал Васил Левски на тези думи, според теб? А как би реагирал на това, че Ваня неколкократно се възмути от незнанието за него и батето. За мен Левски и батето в едно изречение е по-голяма подигравка от някакво си второ име. Важни са делото и примерът, а не никому ненужни подробности. Но всичко това е въпрос на лично светоусещане, така че не си длъжна да се съгласяваш с мен.

# 2 938
  • Варна

ами такива сме си  Peace

я виж темата, всеки е по добър, по умен, по красив, по културен, повече постигнал в живота си, от тези вътре  Mr. Green

Такива твърдения не съм чела в темата.

Но според мен, ако мнението им  за хората, които очакват да гласуват за тях е такова, е добре и гласуващите да го научат все пак. И дотук с това колко е направила за народа си.. Не бих се гордяла повече с човек, който смята мен и сънародниците ми за завистливи и лоши.. Naughty

# 2 939
  • Пловдив
Има ли вече информация кои звезди се очаква да влязат в Ол старс в понеделник?

Общи условия

Активация на акаунт