VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 478
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Варна

Ако не разбираш какво и защо прави Пламен, кого и как мачка колкото и да ти се обяснява няма да разбереш. Явно не си избрана да разбереш някои неща и ще се наложи да го приемеш.

Глупости! Не ми се налага да го приемам. Най-вече, защото не е вярно.

# 2 716
  • Никога на земята...
Наистина Лил много хубаво се опитваше да обясни на Станка,че е важно как се отнасяш към кучетата,че не би ударила бездомно животно и т.н.
Забелязах и обаче как Лияна като отиде при тях и тя не отлепи поглед от краката и. Laughing

# 2 717
Има хора, за които животните са свързани само с ядене.

# 2 718
  • Варна
Има хора, за които животните са свързани само с ядене.

Това пък откъде дойде? newsm78 Станка не яде котки.

# 2 719
  • Ню Йорк
Навсякъде из нета пише, че Ивенце зарязал Мира. Тази информация дали е вярна  newsm78

# 2 720
В прав текст си му каза,че като излезе навън ще има "специален разговор" с него.той и отговори,че няма подобни възможности като нея,а тя-Намери си ,ако искаш търси в интернет!!!...Бяха си чиста проба заплахи в завоалиран вид.После Пламен реши да изяснява проблема,тя вдигна тона,взе да брои сумите с които ги ощетявал,бил нагъл с тях и т.н...,не мислил,, че им вреди, а сега стоял с тях...Пламен каза,че и за неговите нерви никой не помислил,Ваня повиши тона и го спряха. Mr. Green
П.П.Само нахвърлям каквото вдянах от цялата ситуация  newsm78

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 12:00 от vikktory

# 2 721
Лиана няма да разбере къде е бил проблемът и за какво й говореше Русата Златка. Щом досега не е разбрала и смята, че ПАК е виновната и жертвата, няма какво да си говорим...

# 2 722
В прав текст си му каза,че като излезе навън ще има "сериозен разговор" с него.той и отговори,че няма подобни възможности като нея,а тя-Намери си ,ако искаш търси в интернет!!!...Бяха си чиста проба заплахи в завоалиран вид.После Пламен реши да изяснява проблема,тя вдигна тона,взе да брои сумите с които ги ощетявал,бил нагъл с тях и т.н,не мислил че им вреди а сега стоял с тях...Пламен каза,че и за неговите нерви никой не помислил,Ваня повиши тона и го спряха. Mr. Green
П.П.Само нахвърлям каквото вдянах от цялата ситуация newsm78
Имаше и нещо от рода да научи Милионерче, че само с това ще си остане.
Станка казва на Ваня, да не се филмира. Ваня и казва,че е отслабнала.
Преди малко и каза, че е малоумна. Станка разказваше, че е била в Москва на състезание и не могла да види червения площад. После на един лагер и го показали. Някакъв спонсор на руската борба им направил тур с корабче, и детайлно описание на ядене и пиене.
Ваня-няма кой да гласува за мен, ситуацията е много осрана, всички гласове трябва да отидат за теб. Българинът е завистлив и лош. Успял човек е срамна дума. На хората им било насадено мнението, че богаташчето си купува всичко.

# 2 723
  • София
Ваня :Българина е завистлив и лош.
Станка: Това аз го знам от години.
Страшен разговор между двете. ooooh!

# 2 724
Ваня току що каза на Станка, че си прехвърля вотът към нея.
Цитирам разговорът:
Ваня:"Българинът е завистлив и лош"

Станка"Аз това го знам от много години"

Искам това да го излъчат довечера.

# 2 725
Снощи в епизода с играта Станка участваше ли ?

# 2 726
Ваня току що каза на Станка, че си прехвърля вотът към нея.
Цитирам разговорът:
Ваня:"Българинът е завистлив и лош"

Станка"Аз това го знам от много години"

Искам това да го излъчат довечера.

И аз  Tired

# 2 727
В момента има ли излъчване? При мене никъде не тръгва.

# 2 728
Станка обяснява как ще излезе: "С кълбо към Ники, марш напред, пляс два шамара и айде."

# 2 729
В- Мира на лайфа ще си облече новата рокля
С- тя да не дойде с пеньоара дето е готвила

http://flvplayer.viastream.viasat.tv/flvplayer/play/popup.html?i … mp;autostart=true
тук, но го спряха отново
Миро утре ще влиза.

Общи условия

Активация на акаунт