VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 502
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Варна
Четирите карти на Ваня са доказани, че съществуват и че вотът е от тях. За предплатените карти на Пламен имаш ли някакви доказателства или просто допуЩания?

доказателства за нищо нямам. И за двамата четох по нета

В нета има и други шокиращи материали. За СМС-ите на Ваня го обявиха по НОВА в самото предаване, за Пламен нямаше такова твърдение..

# 2 341
Цитат
Я кажи сега, кого е смачкал Пламен, заради амбицията си да спечели?

Ами многократно нарушаваше правилата в къщата без да има нужда от това. Използва Мира и Ирина да го изстрелят на финала, а през цялото време се гавреше с Иво, когато Мира не беше в стаята. Направи на нищо Ирина след като тя се развихри и отказа да му слуша стратегиите. Веднага нападна Мариан, че е решил нещо различно при гласуването, а не това което са се разбрали. Ако не беше толкова амбициозно досаден щеше да даде подкрепа на приятеля си Мариан и да му помогне и на него да спечели повече гласове. Най-малкото нямаше да си показва сам снимката за да е сигурен, че ще бъде на финал и няма да го измърдат. Повярвайте, че ако Мира не бе останала толкова дълго без родата си изобщо нямаше да припари в стаята и. Но като видя, че Ирина и Мира биват неразбрани от останалите веднага създаде съюз с тях. На Мира му се наложи да го харесва, защото никой друг не искаше да комуникира с нея след като на всеки му намери някакви кусури в живота. Вместо да се свие малко и да стане симпатичен на повечето след като свърши мисията му Пламен продължи да нарушава всички правила на ББ. Ходи да уговаря Тервел във фитнеса да номинира Станка. Тервел само като го усети и избяга със сто от него, а в началото го харесваше.  За капак беше мисията пет от петнайсет трябваше да си свие малко перките, а той продължи да прави коалиции.

# 2 342
  • Варна

Не ми се вярва Ваня да е паднала толкова ниско да се моли и да организира да гласуват за нея. Едва ли е казала повече от примерно: Влизам в брадъра, подкрепяйте ме.
Може би хората наистина много я обичат и сами са се организирали с тези 4 карти. Лично аз съм сигурна, че е така. Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него

Кои хора?  Laughing

тези 4 с картите, не ти разбира се

Освен, че я обичат са и платежоспособни. Peace

очевидно са. Иначе нямаше как да пратят смс-те. А какъв е проблемът дa има близки приятели милионери?

Да съм казала, че е лошо? Напротив. Дай боже всекиму!

# 2 343
Ако в събота злобарката със психическите отклонения лицемерка и най голямата лъжкиня свиня в България  Ваня Червенкова  Twisted Evil стане победител в вип брадър 2013.Публиката в залата ще я освирка със едно мощно уууууууууууууу.

Точно мнение! Напълно подкрепям!  newsm10 newsm10 newsm10 smile3513

# 2 344

Харесвам именно това в Пламен, че е настоятелен, обсебващ и агресивен. Човек, който не се води от стадото, а го предвожда.

Joy
преследвайки   всеки да се обяснява, и да "иска мнение" или по-точно да досажда със своите тактически умозаключения  Mr. Green

страшен лидер, няма що  ooooh!

# 2 345

Я да си признаят платените с картите що гласуват и в нашата анкета. Crossing Arms

9 гласа за нея -  това означава, че четиримата по има-няма 2 регистации са направили. И от dido123 има един глас. Тези четирима винаги може и да са един с 4 карти. Така че да не бързаме да се притесняваме, че цели 4 луди се разхождат свободно сред нас.

Ясно - има нова мярка за нормалност - всички, които НЕ харесват Ваня. Къде да прочетем повече инфо по темата за да вземем напълно информирано и осъзнато решение да се диагностицираме ние 4та НЕнормаллни  Joy

# 2 346

Не ми се вярва Ваня да е паднала толкова ниско да се моли и да организира да гласуват за нея. Едва ли е казала повече от примерно: Влизам в брадъра, подкрепяйте ме.
Може би хората наистина много я обичат и сами са се организирали с тези 4 карти. Лично аз съм сигурна, че е така. Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него

Кои хора?  Laughing

тези 4 с картите, не ти разбира се

Освен, че я обичат са и платежоспособни. Peace

очевидно са. Иначе нямаше как да пратят смс-те. А какъв е проблемът дa има близки приятели милионери?

Да съм казала, че е лошо? Напротив. Дай боже всекиму!

Те пък едни милионери в БГ..... 90 % кредити, чакащи за погасяване, пък едни характери...недумай.... По-добре добър приятел с нелоши финансови средства, отколкото надуто първеню с пари от кредити...

# 2 347
  • Варна
Цитат
Я кажи сега, кого е смачкал Пламен, заради амбицията си да спечели?

Ами многократно нарушаваше правилата в къщата без да има нужда от това. Използва Мира и Ирина да го изстрелят на финала, а през цялото време се гавреше с Иво, когато Мира не беше в стаята. Направи на нищо Ирина след като тя се развихри и отказа да му слуша стратегиите. Веднага нападна Мариан, че е решил нещо различно при гласуването, а не това което са се разбрали. Ако не беше толкова амбициозно досаден щеше да даде подкрепа на приятеля си Мариан и да му помогне и на него да спечели повече гласове. Най-малкото нямаше да си показва сам снимката за да е сигурен, че ще бъде на финал и няма да го измърдат. Повярвайте, че ако Мира не бе останала толкова дълго без родата си изобщо нямаше да припари в стаята и. Но като видя, че Ирина и Мира биват неразбрани от останалите веднага създаде съюз с тях. На Мира му се наложи да го харесва, защото никой друг не искаше да комуникира с нея след като на всеки му намери някакви кусури в живота. Вместо да се свие малко и да стане симпатичен на повечето след като свърши мисията му Пламен продължи да нарушава всички правила на ББ. Ходи да уговаря Тервел във фитнеса да номинира Станка. Тервел само като го усети и избяга със сто от него, а в началото го харесваше.  За капак беше мисията пет от петнайсет трябваше да си свие малко перките, а той продължи да прави коалиции.

Накратко, защото нарушавал правилата и защото не се постарал да стане симпатичен на останалите?
Та.. кого е смачкал?

# 2 348
Днес Ваня изглежда потресаващо. ББ да и услужи с гребен, няма да е зле. Пламен и ЧЗ се бяха заели с обяда, Ваня дойде,  Rage скастри Пламен, който миеше салата :"Стига си мачкал тая салата, на нищо ще я направиш.". Последваха няколко заповеди към двамата: "Сложи това тук. Направи ....." После седна на дивана да пуши. Обстановката е тягостна. Всички говорят тихо. Очаквам буреносния облак да загърми и затрещи.

# 2 349
Цитат
Не те ли тревожи факта,че имуществото на Ваня е запорирано от комисията "Кушлев"? Не те ли тревожи ,че сметките и са запорирани защото дължи пари за данъци и осигуровки, което си е кражба от мен, от теб, от децата ни?
Толкова ли ненавиждаш Пламен,че си готова "да наградиш" крадец за да видиш врага си повален?
Такова мислене ми е странно и няма нищо общо с етиката и морала.
Дори да забравим тежкия и бек граунд, Ваня показа арогантност, сприхавост и грубост, какво от тези качества те привлече? Просто питам, не се заяждам Peace

Моля те недей да налагаш твоето мнение и твоят морал. Това е проблема на България - всеки си мисли, че той е най-прав, а другите са в грешка. Когато някой си позволи да има различно мнение от мнозинство директно бива обявен за глупак или луд. Всички не можем да мислим по един и същ начин.

В тази връзка ти планираш ли да спреш с нравоученията .. в обозримото  бъдеще?  Mr. Green Щото и твоето може да се счита за налагане на мнение Naughty, освен че е адски досадно  Confused

Banshee , обещай да се напием като първа излезе Ваня и умре от яд, че печели Сламенчо  bowuu Обещай !  Naughty  smile3508 smile3535

Да слагам ли чичо Джак в камерата или не?  newsm78  Blush

И да паднем, и да бием ...    cheers   Laughing

Скрит текст:
Хипотетично само - останат ли Станка и Ваня на финал, ще искам Фотя да спечели и ще пусна и аз няколко семесета  за нея   – да видя как ще се гледат двете после в студиото  Mr. Green

# 2 350
  • София

Харесвам именно това в Пламен, че е настоятелен, обсебващ и агресивен. Човек, който не се води от стадото, а го предвожда.

Joy
преследвайки   всеки да се обяснява, и да "иска мнение" или по-точно да досажда със своите тактически умозаключения  Mr. Green

страшен лидер, няма що  ooooh!
Да ама успя нали, стигна до финала.

Дидо, така се печелят войни, всичко останало е бошлаф.

# 2 351
  • Варна

Те пък едни милионери в БГ..... 90 % кредити, чакащи за погасяване, пък едни характери...недумай.... По-добре добър приятел с нелоши финансови средства, отколкото надуто първеню с пари от кредити...

Къде съм писала БГ? Нали за руснаци става въпрос?
Примерно Доронин... Mr. Green

# 2 352

Къде съм писала БГ? Нали за руснаци става въпрос?
Примерно Доронин... Mr. Green

Joy Joy  hahaha  ДОоооооооообре!  Whistling

# 2 353
Аааа Ваниния октопод и до тук е стигнал...и тук платени гласове...цели 8 Simple Smile

# 2 354
хаххахаха умирам, забавни са, Златката нещо се подава на чара на Пламчо
Иначе сериозно говориха за Мариан, колко бил шокиран, че вчера излезе Тервел.
Пламен спомена и за протестите навън, сигурно имат някаква информация, за битите студенти и т.н.
Опитва се да обсъди ситуацията, както с Мира правеше, но не му се получава много, све пак насреща е Златка  Laughing Тя се хили общо взето, нищо важно не казва. Обаче Бебето  й май доста подпали, защото присъстваше на разговор, в който Златка каза на Пламен, че има страхотно силна интуиция и усеща хората, а това било много хубаво качество, което малцина притежават и Бебето се сгъна  Mr. Green

Златка не е умрела за Пламен. Ама го вижда че е атрактивен за всички жени в къщата като същевременно той не проявява специален интерес към нито една. Златка флиртува с него с единствената цел да си докаже пред себе и другите дами, че е най-готината и само тя  от всички е в състояние да го съблазни. Усетила е, че комплименти действат и ги използва в комплект с предизвикателни танци, погледчета и т.н. курвенски номерца. Той не се издава, но пък си му личи че я харесва въпреки всичко.

Общи условия

Активация на акаунт