VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 779
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Започнаха да говорят за протестите и ги резнаха.  Mr. Green
Че те нали не трябва да знаят за протестите.  Crossing Arms

# 2 326
Ако в събота злобарката със психическите отклонения лицемерка и най голямата лъжкиня свиня в България  Ваня Червенкова  Twisted Evil стане победител в вип брадър 2013.Публиката в залата ще я освирка със едно мощно уууууууууууууу.

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 12:13 от gost32

# 2 327
Чак сега си обяснявам, защо Ваня преди няколко дена каза, че ще си върне хонорара ако победи Медаров. Ми притеснявала се е, че вота е манипулиран. Simple Smile

# 2 328
кой е сам? всички си седят в Лондон и си обсъждат
почнаха нещо за вчера, факти... и го спряха Mr. Green

това вчера с Ваниния вот беше супер нагласено, може и да има 4 карти, но то ако от 200 смс-а
150 примерно са за нея, тя каква вина има  Mr. Green

и пак ще кажа, за руските и приятели - не познават мащабите, престарали са се хората...

а ББ иска много смс-и, ако не бяха малко, нямаше да обяви тези "истини"  Mr. Green

# 2 329
Ако в събота злобарката със психическите отклонения лицемерка и най голямата лъжкиня в България  Ваня Червенкова  Twisted Evil стане победител в вип брадър 2013.Публиката в залота ще я освирка със едно мощно уууууууууууууу.

Не е сигурно.  Peace И там може да има платени.  Wink

# 2 330
Е, то е ясно, че единствената причина да ги обяви, е за да се повиши гласуването.

# 2 331
  • София
Изключително много ме дразнят хора като Стойко, които обясняват за човек когото не познават, че видиш ли той не бил себе си, преструвал се, играел... Откъде по дяволите, той може да каже за Мариан, че е такъв, при положение, че той не го познава от вън и не знае що за човек е.
от тези обяснения как всеки  е себе си и това все едно им е най - голямото достойнство вече започна да ми писва. Последните години явно това е модерно, защото всеки полуидиот първо това заявява - себе си бил...ми кой да си, съседа ли? Човек е многопластов, в различни ситуации и с различни хора се държи различно и все е себе си

# 2 332
  • Варна
кой е сам? всички си седят в Лондон и си обсъждат
почнаха нещо за вчера, факти... и го спряха Mr. Green

това вчера с Ваниния вот беше супер нагласено, може и да има 4 карти, но то ако от 200 смс-а
150 примерно са за нея
, тя каква вина има  Mr. Green

и пак ще кажа, за руските и приятели - не познават мащабите, престарали са се хората...

а ББ иска много смс-и, ако не бяха малко, нямаше да обяви тези "истини"  Mr. Green

Не 150, а 180. Laughing

Така е, няма никаква вина жената. Но титлата Любима звезда на България , няма да е много подходяща.

# 2 333
Четирите карти на Ваня са доказани, че съществуват и че вотът е от тях. За предплатените карти на Пламен имаш ли някакви доказателства или просто допуЩания?

доказателства за нищо нямам. И за двамата четох по нета

# 2 334
Цитат
Не те ли тревожи факта,че имуществото на Ваня е запорирано от комисията "Кушлев"? Не те ли  , какво от тези качества те привлече? Просто питам, не се заяждам Peace

Моля те недей да налагаш твоето мнение и твоят морал. Това е проблема на България - всеки си мисли, че той е най-прав, а другите са в грешка. Когато някой си позволи да има различно мнение от мнозинство директно бива обявен за глупак или луд. Всички не можем да мислим по един и същ начин.
Моят морал е базиран на хилядолетните правила на човечеството - не кради, не лъжи.... Явно за теб за само пожелателни, щом се изнервяш от въпросите ми.
Има базови ценности, по които човечеството е приело да мисли еднакво, дори са влезли в закони, наказателни кодекси и т.н. И твоето Ванче се сблъска челно точно с нарушение на тези правила, затова е запорирана.Факт, преглътни го.

# 2 335
  • София
Не харесвам Ваня, но не харесвам и Пламен. Това, че я защитавах, не означава, че заслужава да спечели. Абе хора живота е цветен. Не всичко е черно и бяло. Има качества и във Ваня, който харесвам. Вие сте като коне с капаци. Щом някой не одобрява цялото одумване и нахвърляне срещу някого то той задължително му симпатизира. Не е така. Вчера ясно изразих желание победителя да бъде някой измежду Станка и Мариан. За мен това са най-достойните победители, защото не изгубиха мярката и не залитнаха в обиди и скандали. Ваня и Пламен са твърде настоятелни, обсебващи и агресивни в желанието си да са победители или лидери. Не харесвам нищо да става на всяка цена.  Такива свръхамбициозни хора, които са готови да смачкат всичко по пътя си не ги харесвам. Пламен ме отврати с желанието си да се затваря непрекъснато в кабинет 13 и да обсъжда шоуто от до. Лошотията на Ваня няма нужда да я коментирам. Научете се да мислите многопластово и да не споявате един персонаж с друг само заради техни близки отношения в къщата, където всеки си създава компания.
Харесвам именно това в Пламен, че е настоятелен, обсебващ и агресивен. Човек, който не се води от стадото, а го предвожда.

# 2 336
Пуснаха пак живото.  Peace

# 2 337
  • Варна
Е, то е ясно, че единствената причина да ги обяви, е за да се повиши гласуването.

Тук, не мисля така. Според мен е станало ясно, че рано или късно това ще се разчуе (нали много хора се занимават с това да обработват СМС-ите) и са си вързали гащите.

# 2 338
Според мен Пламен изобщо не говореше за протестите-беше от рода на думам ти щерко,сещай се снахо! С танкиТа обаче не се усети! Ваня много добре го разбра и също завоалирано му каза: НЕ знаем фактите и преди да сме ги научили ДА НЕ ПРЕЕКСПОНИРАМе! Със сигурност нямаше предвид протестите и протестЪрите!

# 2 339

Не ми се вярва Ваня да е паднала толкова ниско да се моли и да организира да гласуват за нея. Едва ли е казала повече от примерно: Влизам в брадъра, подкрепяйте ме.
Може би хората наистина много я обичат и сами са се организирали с тези 4 карти. Лично аз съм сигурна, че е така. Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него

Кои хора?  Laughing

тези 4 с картите, не ти разбира се

Освен, че я обичат са и платежоспособни. Peace

очевидно са. Иначе нямаше как да пратят смс-те. А какъв е проблемът дa има близки приятели милионери?

Общи условия

Активация на акаунт