VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 831
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 265

Не ми се вярва Ваня да е паднала толкова ниско да се моли и да организира да гласуват за нея. Едва ли е казала повече от примерно: Влизам в брадъра, подкрепяйте ме.
Може би хората наистина много я обичат и сами са се организирали с тези 4 карти. Лично аз съм сигурна, че е така. Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него

Кои хора?  Laughing

тези 4 с картите, не ти разбира се

# 2 266
Разказвайте, де.. какво дават сега?

Имаше много интереснен разбор на Пламен за Мариан и Тервел пред РЗ.  Peace
Стратег до последно, и на кой е решил да сподели. hahaha

# 2 267
Сега ходи отзаде и (РЗ) да я пита за нейното мнение.  Joy А бебе ревнува в спалнята.  Mr. Green

# 2 268
  • Варна

Не ми се вярва Ваня да е паднала толкова ниско да се моли и да организира да гласуват за нея. Едва ли е казала повече от примерно: Влизам в брадъра, подкрепяйте ме.
Може би хората наистина много я обичат и сами са се организирали с тези 4 карти. Лично аз съм сигурна, че е така. Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него

Кои хора?  Laughing

Освен, че я обичат са и платежоспособни. Peace

# 2 269
Златка блонд ,сдъвка Бебето! Той постъпи "мъжки" и й се отяде!Но.... след като тя затвори вратата
от външната страна! hahaha

# 2 270
  • София
Внимание, имаме заложническа криза. Лошият голям вълк държи малките прасенца и ги кара под заплаха от смъртно наказание да цъкат смс-и. Който не цъкне, ще му издухат къщичката и няма да го качат на БМВ-то.
Ексклузивно от Саката...

# 2 271
Аз останах разочаровна, че Тервел и Саката излезнаха снощи  Crossing Arms И вече наистина искам Ваня да е победителя. Да видя На Пацко физиономийката и червенеещите му ушички.

Нелко, ЧРД, мъ, душа! Найш ли как те обичам  Hug

# 2 272
Фактът че 4 карти са гласували за Ваня може да значи, че това са най-близките и хора, които просто много я обичат. А ПРЕДПЛАТЕНИТЕ карти на Пламен, който са били доста повече от 4 показват, че той просто е купил предплатени карти и е раздал на разни хора, които може да са му просто познати и изобщо не е нужно да го обичат особено или да го харесват, за да се навият да пращат смс-и, а просто защото не са могли да откажат или са някакви чапли, които си падат по Пламен и той е използвал слабостта им с користни цели

# 2 273
оооо Пламчо и РЗ голяма партия заформиха  Mr. Green
А Бебето ревнува, явно осъзнава горкичкия какъв е ръб и не може да върже един смислен разговор.
Пламен е аналитичен ум, има нужда да анализира, то затова и с Мира така се сдушиха. Обичам такива хора  Heart Eyes

# 2 274
  • SF
Четирите карти на Ваня са доказани, че съществуват и че вотът е от тях. За предплатените карти на Пламен имаш ли някакви доказателства или просто допуЩания?

# 2 275

Кои хора?  Laughing

за мен е ясно, но може пък ти да си някой от тях  Wink  

Обясняваш го с обич, така ли?  Mr. Green
Не е ли ясно, че и при предните елиминации е минал същия номер и затова бяха отстранени Мира и Ирина?  Голяма любов между тези  "хора" бее  Laughing

На такива обяснения се казва "през девет кладенеца вода да носиш"   - не ти ли тежи малко?  Joy

# 2 276
  • Варна
оооо Пламчо и РЗ голяма партия заформиха  Mr. Green
А Бебето ревнува, явно осъзнава горкичкия какъв е ръб и не може да върже един смислен разговор.
Пламен е аналитичен ум, има нужда да анализира, то затова и с Мира така се сдушиха. Обичам такива хора  Heart Eyes

За какво говорят, че в момента не мога да гледам.

# 2 277
Ето Гала пита Стойко за вота на Ваня. Голям вой надавахте. Доволни ли сте сега ? Отговори както би отговорил всеки един. Нека да докаже, че е честна и не е манипулирала вота. Всичко в този живот подлежи на проверка.

PS На кой линк гледате онлайн. Този в Нова Плей не бачка.

# 2 278
  • София
Аз останах разочаровна, че Тервел и Саката излезнаха снощи  Crossing Arms И вече наистина искам Ваня да е победителя. Да видя На Пацко физиономийката и червенеещите му ушички.

Нелко, ЧРД, мъ, душа! Найш ли как те обичам  Hug
Кате  Hug

Я да си признаят платените с картите що гласуват и в нашата анкета. Crossing Arms

# 2 279
Аз пък мисля,че по този начин осигуриха победата на С Танка:
1. От жените,които остаВИха в къщата: Ваня и Лиляна (хвани едната,па удари другата)и е  сигурна 100% победа:медали,бля,бля срещу съмнителна репутация на едната и още по-съмнително поведение на другата.
2. Остава да пребори Мариан и Пламен(даже вече вичам грлупа в хор крякаща подкрепяща я на финала): кои са пък тия двамата световно неизвестни,егоцентрици и т.н,и т.н да дръзнат да си и помислят,че ще победят "златното ни момиче" бля,бля ,бля!

Общи условия

Активация на акаунт