VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 776
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Варна
Мама Фотка не изглежда да е в настроение. Стои, пуши и гледа в една точка.

# 2 311
Какво дете? Максимум им давам година заедно.

Значи последно РЗ бременна ли е или беше мисия?   newsm78

В момента Ваня пуши и седи сама загледана в една точка.  Thinking
Не е, просто толкова й е акълът. Има три неща, с които човек никога не трябва да си прави майтап и да ползва за първоаприлска шега - бременност, раждане и смърт.

# 2 312
Русата Златка не е бременна. Това беше измислица заради мисия на ББ.

Дали да не се сложи в първия пост? Thinking

Момент, звъна на гинеколога й, тц те пък всичките и мъже са били гинеколози! Егати, кой ли ще я е прегледал последно....

П.С. Не знаех че е само мисия. Добре, че се повдигна на въпрос, и все пак хипотетично обсъждаме нямането на акъл на евентуалното и дете.

# 2 313
Цитат
Извинявам се на момента. Може би още ми се спи. Наистина ли не харесваш Ваня?

Не харесвам Ваня, но не харесвам и Пламен. Това, че я защитавах, не означава, че заслужава да спечели. Абе хора живота е цветен. Не всичко е черно и бяло. Има качества и във Ваня, който харесвам. Вие сте като коне с капаци. Щом някой не одобрява цялото одумване и нахвърляне срещу някого то той задължително му симпатизира. Не е така. Вчера ясно изразих желание победителя да бъде някой измежду Станка и Мариан. За мен това са най-достойните победители, защото не изгубиха мярката и не залитнаха в обиди и скандали. Ваня и Пламен са твърде настоятелни, обсебващи и агресивни в желанието си да са победители или лидери. Не харесвам нищо да става на всяка цена.  Такива свръхамбициозни хора, които са готови да смачкат всичко по пътя си не ги харесвам. Пламен ме отврати с желанието си да се затваря непрекъснато в кабинет 13 и да обсъжда шоуто от до. Лошотията на Ваня няма нужда да я коментирам. Научете се да мислите многопластово и да не споявате един персонаж с друг само заради техни близки отношения в къщата, където всеки си създава компания.

# 2 314
Какво дете? Максимум им давам година заедно.

Значи последно РЗ бременна ли е или беше мисия?   newsm78

В момента Ваня пуши и седи сама загледана в една точка.  Thinking
Чак да ти стане жал за нея. До вчера имаше банда подмазвачи, никога не я оставяха сама.

# 2 315

Joy Joy Joy Освен някой да го сложи в подпис като обяснението за Фотка.  Joy Joy Joy

# 2 316

Заедно с рецептата за Ваниния пилаф

# 2 317
  • Варна
Цитат
Извинявам се на момента. Може би още ми се спи. Наистина ли не харесваш Ваня?

Не харесвам Ваня, но не харесвам и Пламен. Това, че я защитавах, не означава, че заслужава да спечели. Абе хора живота е цветен. Не всичко е черно и бяло. Има качества и във Ваня, който харесвам. Вие сте като коне с капаци. Щом някой не одобрява цялото одумване и нахвърляне срещу някого то той задължително му симпатизира. Не е така. Вчера ясно изразих желание победителя да бъде някой измежду Станка и Мариан. За мен това са най-достойните победители, защото не изгубиха мярката и не залитнаха в обиди и скандали. Ваня и Пламен са твърде настоятелни, обсебващи и агресивни в желанието си да са победители или лидери. Не харесвам нищо да става на всяка цена.  Такива свръхамбициозни хора, които са готови да смачкат всичко по пътя си не ги харесвам. Пламен ме отврати с желанието си да се затваря непрекъснато в кабинет 13 и да обсъжда шоуто от до. Лошотията на Ваня няма нужда да я коментирам. Научете се да мислите многопластово и да не споявате един персонаж с друг само заради техни близки отношения в къщата, където всеки си създава компания.

Я кажи сега, кого е смачкал Пламен, заради амбицията си да спечели?

# 2 318

Joy hahaha Joy hahaha Joy Лични нападки!!! ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ  Joy Joy Joy

# 2 319
  • Варна

Joy hahaha Joy hahaha Joy Лични нападки!!! ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ  Joy Joy Joy

К'ъв женски бой? Много разумно предложение.

# 2 320
Започнаха да говорят за протестите и ги резнаха.  Mr. Green

# 2 321
Мислех че този орангутан Ваня се е извисила духовно като е срещала смъртта.Нищо подобно обаче- отвратителна жена.Ако поне малко се беше докоснала до Бог и духовността ,средствата ,които са изразходвани от четирите карти би дарила на някой дом за сираци или нещо подобно.

# 2 322
Цитат
Не те ли тревожи факта,че имуществото на Ваня е запорирано от комисията "Кушлев"? Не те ли тревожи ,че сметките и са запорирани защото дължи пари за данъци и осигуровки, което си е кражба от мен, от теб, от децата ни?
Толкова ли ненавиждаш Пламен,че си готова "да наградиш" крадец за да видиш врага си повален?
Такова мислене ми е странно и няма нищо общо с етиката и морала.
Дори да забравим тежкия и бек граунд, Ваня показа арогантност, сприхавост и грубост, какво от тези качества те привлече? Просто питам, не се заяждам Peace

Моля те недей да налагаш твоето мнение и твоят морал. Това е проблема на България - всеки си мисли, че той е най-прав, а другите са в грешка. Когато някой си позволи да има различно мнение от мнозинство директно бива обявен за глупак или луд. Всички не можем да мислим по един и същ начин.

В тази връзка ти планираш ли да спреш с нравоученията .. в обозримото  бъдеще?  Mr. Green Щото и твоето може да се счита за налагане на мнение Naughty, освен че е адски досадно  Confused

Banshee , обещай да се напием като първа излезе Ваня и умре от яд, че печели Сламенчо  bowuu Обещай !  Naughty  smile3508 smile3535

Да слагам ли чичо Джак в камерата или не?  newsm78  Blush

# 2 323

Joy hahaha Joy hahaha Joy Лични нападки!!! ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ,ЖЕНСКИ БОЙ  Joy Joy Joy

К'ъв женски бой? Много разумно предложение.

Откачам си...  smile3505

# 2 324
Станка не е залитнала в обиди и скандали. Joy Това ми звучи като изказването на Лиляна, че е преодоляла суетата си. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт