VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 846
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 295
супер смешни са ми тези като РЗ  Mr. Green

малее ще ми падне косата  ooooh!

направо не знам, не се ли усещат, колко са тъпи, за хората от страни?
такива разни интервенции признавам само за хора, който имат действително здравословен проблем, и прибягват до подобни

всички останали са жалки и смешни в очите ми

# 2 296
Значи... аз и гост ще се постараем да спечели Пламен...Айде тези с 4-те карти да ви видим колко можете  smile3533 smile3534
 Joy

Брой и мен! И аз съм за Пламъка и съм не с 120, ами с 240 карти, всичките депутатите съм ги накарал да гласуват.  newsm78  hahaha

# 2 297
Не те ли тревожи факта,че имуществото на Ваня е запорирано от комисията "Кушлев"? Не те ли тревожи ,че сметките и са запорирани защото дължи пари за данъци и осигуровки, което си е кражба от мен, от теб, от децата ни?
Толкова ли ненавиждаш Пламен,че си готова "да наградиш" крадец за да видиш врага си повален?
Такова мислене ми е странно и няма нищо общо с етиката и морала.
Дори да забравим тежкия и бек граунд, Ваня показа арогантност, сприхавост и грубост, какво от тези качества те привлече? Просто питам, не се заяждам Peace

Не тя ми беше фаворит, а Стойко. Сега обаче си дадох гласа в анкетата за Ваня. За Станчето също държа. Не мразя Пламен. До скоро се забавлявах на щуротиите му, но вече ми стана прекален с болната му амбиция. За какво му е тая мания... За какво му е да анализира, разконспирира, провокира и т.н. всеки?
Мариан ми действа по същия начин - перки, чупки, муцки... абе готин си бе, дали ще спечелищ или не, пак ще си готин.
А Ваня не я познавам, не познавам живота и бизнеса й, но характера й ми харесва. Силна е и е куражлийка. Друго няма какво да говоря.
В крайна сметка обаче, на излъчените кадри със забавните моменти на всеки един от тях се забавлявах искренно и им завидях, че не съм била в тази компания.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора. Хлъц  Crazy

# 2 298
Току що  РЗ си поръча закачване на косата, че щяла да падне.   hahaha Joy Joy Joy
Опаааааааа! Почнаха да мачкат чаршафите РЗ и бебе.  Embarassed Embarassed Embarassed

Сигурно се сдобряват. Laughing

Това "бебе" май само за бой и секс става, толкова е.... censored

Защо тя Русата З. да не е по-голяма капацитет, уникално кухо парче е!
Мен ме притеснява тяхното дете, защо за индивид ще е!
Световен шампион по тъпота!

# 2 299
Цитат
Не те ли тревожи факта,че имуществото на Ваня е запорирано от комисията "Кушлев"? Не те ли тревожи ,че сметките и са запорирани защото дължи пари за данъци и осигуровки, което си е кражба от мен, от теб, от децата ни?
Толкова ли ненавиждаш Пламен,че си готова "да наградиш" крадец за да видиш врага си повален?
Дори да забравим тежкия и бек граунд, Ваня показа арогантност, сприхавост и грубост, какво от тези качества те привлече? Просто питам, не се заяждам Peace

Моля те недей да налагаш твоето мнение и твоят морал. Това е проблема на България - всеки си мисли, че той е най-прав, а другите са в грешка. Когато някой си позволи да има различно мнение от мнозинство директно бива обявен за глупак или луд. Всички не можем да мислим по един и същ начин.

В тази връзка ти планираш ли да спреш с нравоученията .. в обозримото  бъдеще?  Mr. Green Щото и твоето може да се счита за налагане на мнение Naughty, освен че е адски досадно  Confused

# 2 300
  • Варна

Какво дете? Максимум им давам година заедно.

# 2 301
Цитат

Моля те недей да налагаш твоето мнение и твоят морал. Това е проблема на България - всеки си мисли, че той е най-прав, а другите са в грешка. Когато някой си позволи да има различно мнение от мнозинство директно бива обявен за глупак или луд. Всички не можем да мислим по един и същ начин.

В тази връзка ти планираш ли да спреш с нравоученията .. в обозримото  бъдеще?  Mr. Green Щото и твоето може да се счита за налагане на мнение Naughty, освен че е адски досадно  Confused

Banshee , обещай да се напием като първа излезе Ваня и умре от яд, че печели Сламенчо  bowuu Обещай !  Naughty  smile3508 smile3535

# 2 302
  • На Изток от Рая
Изключително много ме дразнят хора като Стойко, които обясняват за човек когото не познават, че видиш ли той не бил себе си, преструвал се, играел... Откъде по дяволите, той може да каже за Мариан, че е такъв, при положение, че той не го познава от вън и не знае що за човек е.

# 2 303

Значи последно РЗ бременна ли е или беше мисия?   newsm78

В момента Ваня пуши и седи сама загледана в една точка.  Thinking

# 2 304
Току що  РЗ си поръча закачване на косата, че щяла да падне.   hahaha Joy Joy Joy
Опаааааааа! Почнаха да мачкат чаршафите РЗ и бебе.  Embarassed Embarassed Embarassed

Важното е да си медалист, моментално ставаш пример за подражание  Rolling Eyes

# 2 305

РЗ заяви преди около седмица, че е бременна и евентуален баща е глупомера до нея.

# 2 306

Е, де, нали харесвате анализатори  Wink

# 2 307
Опаааааааа! Почнаха да мачкат чаршафите РЗ и бебе.  Embarassed Embarassed Embarassed

Важното е да си медалист, моментално ставаш пример за подражание  Rolling Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy ФАКТ! Но, спокойно, както бъркащия в чужди дунди Тервел, така и Стойка ще излети то е ясно!

# 2 308
  • Варна
Русата Златка не е бременна. Това беше измислица заради мисия на ББ.

Дали да не се сложи в първия пост? Thinking

# 2 309
Вчера не писа ли някой, че е било мисия това, с бременността и женитбата на РЗ. А последно истина ли е или не. newsm78
Човек не може да си влезе в профила заради тъпата реклама на тв7. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт