VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 478
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 030
Хаха, разбрахте ли сега как ще ни врътнат?
Дават как УЖ вотът за дебеланата е подозрителен, тя се разкайва, показва чест и достойнство (дето ги няма) и призовава великодушно да се гласува за пехливанката  Stop
И после - опалаааа, ето ви Станчиту победител  ooooh! Sick #Cussing out
Така ще имат "логично" обяснение, щото иначе нямаше как да оправдаят, че тикат и бутат Станкита с всички сили до първото място  Naughty

# 3 031
Трябва да анулират вота и прасенцето грух грух да излезе от къщата МОМЕНТАЛНО

# 3 032
Да направят като пратиш СМС не за Станка, да ти отговаря: "Ама сигурни ли сте, че не искате да пуснете СМС за Станка Златева?"  Joy

# 3 033
 newsm10

newsm18 newsm18  17403 МАРИАН Любимата звезда на България newsm18 newsm18  

# 3 034
  • София
Със сигурност, ако Станка спечели ще бъде длъжница на Ваня до гроб Laughing
Аз съм за Пламен, игра си човека играта, не забрави, че е в игра и затова в момента ми е най - симпатичен.

# 3 035
Аз съм за Пламен, игра си човека играта, не забрави, че е в игра и затова в момента ми е най - симпатичен.

И НА МЕН  Peace

ОСВЕН ТОВА КАЗА, ЧЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПАРИТЕ И ЩЕ ГИ ДАРИ

# 3 036
  • София
Станка ще е победителя, ясно е  Crazy
Съмнявам се да прочете тук, но фейса дано и прочетат, че тя не знам дали се оправи LaughingТам е "всенародна" любов и към нея и към Ваня.

# 3 037
  • София
КАТО ИЗЛЕЗНАТ НАВЪН СТАНКА ЩЕ И Е ТЕЛОХРАНИТЕЛ СЪС СИГУРНОСТ!!!! smile3508 smile3508

И двете имат по-големи амбиции :
Станка депутат, а Ваня ще се сдобие с влияние.... Поредните мутри във властта, на които плащаме с нашите данъци... ето защо и двете искат емигрантите да плащат данъци тук...  Mr. Green

# 3 038
"Да разбира ли Биг Брадър ........?"
Той не разбрал ! Ха жената с "чест" (пак според водещата) да повтори категорично.

Тази  продкукция голям провал- то не е внушение а направо набиване в кратунуата на на мен тъпия зрител, как не мога да ги оценя девете, защо им завиждам, защо не мога да оценя качествата на боркинята и бизнесменката.
Е не мога и това е .

Joy hahaha 100% продкукция!

# 3 039
newsm10

newsm10 smile3521

# 3 040

Флегматичен и отпуснат мъж, не намирам нищо секси в него.
Не знам дали ще ме разберете, но имам чувството, че ако го натисна някъде с пръст, то пръста ми ще потъне в мас. А не е дебел?! Някак си тялото му е оформено като на незряло момче.

Виж, Мариан има перфектно тяло на мъж, но пък в лице и прическа не ми допада на мен.

Правени са проучвания, според които масата хора са привлечени повече на красотата на лицето отколкото красотата на тялото. Стига тялото да е що годе нормално разбира се. Може би затова Пламен повече се харесва от Мариан. Има чар и излъчване докато Мариан в мутрата е леко безличен. В тяло не може да се мери с Пламен, който ходи надупен като Рози педерста и има очевидно хилава мускулатура.

На Пламен лицето му е свлечено, все едно че е свалил 50кг за един месец. Устните са му също са някак отпуснати и като без плътност, абе някак си все едно от желе изваяна маска.
Очите му не са зле, но пък постоянно са като застинали.

# 3 041
кога ще ги гонят?

# 3 042

И НА МЕН  Peace

ОСВЕН ТОВА КАЗА, ЧЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПАРИТЕ И ЩЕ ГИ ДАРИ

има и парачна награда?

# 3 043
И после - опалаааа, ето ви Станчиту победител  ooooh! Sick #Cussing out
Така ще имат "логично" обяснение, щото иначе нямаше как да оправдаят, че тикат и бутат Станкита с всички сили до първото място  Naughty

Дори накрая да чуем от устата на Кънчев ''Станке, ти си любимата звезда на България'', всички, включително и тези вътре ще са наясно, че това ще е една измислена и нереална купена победа. И това - благодарение и с любезното съдействие на госпожа Червенкова.
Такава победа ще си е живо унижение.
В понеделник беше реалният вот: Станка беше след Пламен.
Утре може и да стане първа, но то ще е като служебна победа - уж си спечелил, ама не съвсем.

# 3 044

Общи условия

Активация на акаунт