VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 414
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 045
Вече няолко пъти с извинявах за правописните грешки, но пиша от телефона си.
 Но 100 % предването е под ку-ку- визма на сценаристите и не следва никаква логика на реалити шоу.

# 3 046
  • София

Флегматичен и отпуснат мъж, не намирам нищо секси в него.
Не знам дали ще ме разберете, но имам чувството, че ако го натисна някъде с пръст, то пръста ми ще потъне в мас. А не е дебел?! Някак си тялото му е оформено като на незряло момче.
Виж, Мариан има перфектно тяло на мъж, но пък в лице и прическа не ми допада на мен.
Правени са проучвания, според които масата хора са привлечени повече на красотата на лицето отколкото красотата на тялото. Стига тялото да е що годе нормално разбира се. Може би затова Пламен повече се харесва от Мариан. Има чар и излъчване докато Мариан в мутрата е леко безличен. В тяло не може да се мери с Пламен, който ходи надупен като Рози педерста и има очевидно хилава мускулатура.
На Пламен лицето му е свлечено, все едно че е свалил 50кг за един месец. Устните са му също са някак отпуснати и като без плътност, абе някак си все едно от желе изваяна маска.
Очите му не са зле, но пък постоянно са като застинали.

За сметка на това, лицето на  Ваня... Хахаххаха  Joy   И лицето на Станка...  Joy

# 3 047

newsm80  За всички, които искат да се включат в паралелно гласуване, горният линк.

# 3 048
Вече няолко пъти с извинявах за правописните грешки, но пиша от телефона си.
 Но 100 % предването е под ку-ку- визма на сценаристите и не следва никаква логика на реалити шоу.

Хареса ми идеята, затова го цитирах.  Hug Няма нужда да се извиняваш, сладурско е и доста точно, макар и случайно.

# 3 049
Много крокодилски сълзи,много нещо..какво стана с детектора ванчеее

Няма да има детектор, на продуцентите не им изнася да я пратят и тя да се издъни.
В деня, след номинациите Ваня я нямаше доста време, после като се прибра, седна и започна да пуши умислена.
Мислех си, че е била на детектор през това време, но явно е обсъйдано с продуцентите как да се излезе от тази ситуация, и се е стигнало до "откровението" излъчено ни тази вечер.

Опитвах се, и исках да открия положителни качества в нея, но такива тя не показа.

# 3 050
т.е Кога ще е финалът?

# 3 051
Да пренасочиш платен вот е равносилно да купиш победа.Станка от това ли има нужда?

# 3 052
  • София

Утре от 20 часа

# 3 053
Много крокодилски сълзи,много нещо..какво стана с детектора ванчеее

Няма да има детектор, на продуцентите не им изнася да я пратят и тя да се издъни.
В деня, след номинациите Ваня я нямаше доста време, после като се прибра, седна и започна да пуши умислена.
Мислех си, че е била на детектор през това време, но явно е обсъйдано с продуцентите как да се излезе от тази ситуация, и се е стигнало до "откровението" излъчено ни тази вечер.

Опитвах се, и исках да открия положителни качества в нея, но такива тя не показа.

Нищо чудно те да са предложили пренасочването на гласове, а после "Да разбирам ли, че..."

# 3 054

Днес Алекс каза, че ще е утре  Peace

# 3 055
За мен Пламен си е леко грозноватичък, но не му е физически чарът на него. Иначе в тяло си е ок, не е модел или спортист, но ходи малко на фитнес, висок е, съвсем добре сложен като за бизнесмен.  Peace

# 3 056
  • UK
СТанка, ако има акъл за 5 стотинки ще се откаже от тези гласове
и разбира се, пак ще спечели  Mr. Green

# 3 057
Да пренасочиш платен вот е равносилно да купиш победа.Станка от това ли има нужда?

Ваня май до последно твърдеше, че този вот не е организиран от нея  newsm78
И че искала да се запознае с тези, които гласували за нея  Whistling

# 3 058
  • UK
може продуцентите да са гласували за нея, а Кънчев да цъка за Станка  Laughing

# 3 059
Хаха, разбрахте ли сега как ще ни врътнат?
Дават как УЖ вотът за дебеланата е подозрителен, тя се разкайва, показва чест и достойнство (дето ги няма) и призовава великодушно да се гласува за пехливанката  Stop
И после - опалаааа, ето ви Станчиту победител  ooooh! Sick #Cussing out
Така ще имат "логично" обяснение, щото иначе нямаше как да оправдаят, че тикат и бутат Станкита с всички сили до първото място  Naughty

Едва ли е по правилата да се отконява вот, по-скоро биха и разрешили да "направи призив" до подръжниците си.
Мисля обаче, че Станка не би приела такъв обрат.

Общи условия

Активация на акаунт