VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 595
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 000
Двете Златки за какви ценности говорят  Crazy Crazy

# 3 001
Ваня :Българина е завистлив и лош.
Станка: Това аз го знам от години.
Страшен разговор между двете. ooooh!

а аз го знам от дете.
Ми много добре за теб. Защото аз като българка, нито се определям като завистлива, нито като лоша.

А знаеш ли някой злобен и завистлив да се определя като такъв?  hahaha
Аз го знам не щото аз съм такава, а обкръжението ми. Не пожелах да стана като тях и ме изолираха - стадото отлъчва различните. За мой късмет разбира се - имам болезнена непоносимост към такива същества.

# 3 002
  • Пловдив
Тази дебелата ги води като стадо в мисията ...охххх doh doh doh doh doh doh

# 3 003
  • Ню Йорк
Двете Златки за какви ценности говорят  Crazy Crazy

За морални  Mr. Green Живи да ги ожалиш горките. Невинни девици, а хората какви глупости говорят за тях  Joy

# 3 004
Ето го и "истинският" приятел Пламен, хубави думи зад гърба на Мариан. Stop

Ами той и "истинският" приятел Мариян по същия начин зад гърба на Пламен му ги реди хубави думи  Stop

Пламен в такъв филм се е вкарал, че Мариан го напада постоянно, или се опитва да убеди  зрителите.Ама нали е стратег, може и да е прав(за себе си). Whistling

# 3 005

Флегматичен и отпуснат мъж, не намирам нищо секси в него.
Не знам дали ще ме разберете, но имам чувството, че ако го натисна някъде с пръст, то пръста ми ще потъне в мас. А не е дебел?! Някак си тялото му е оформено като на незряло момче.

Виж, Мариан има перфектно тяло на мъж, но пък в лице и прическа не ми допада на мен.

Правени са проучвания, според които масата хора са привлечени повече на красотата на лицето отколкото красотата на тялото. Стига тялото да е що годе нормално разбира се. Може би затова Пламен повече се харесва от Мариан. Има чар и излъчване докато Мариан в мутрата е леко безличен. В тяло не може да се мери с Пламен, който ходи надупен като Рози педерста и има очевидно хилава мускулатура.

# 3 006
Благия си характер? И справедливо отношение? Станка това?

Алекс, както обикновено, най-добра в комедийните си изпълнения.  hahaha

# 3 007
  • София
Благия си характер? И справедливо отношение? Станка това?

Алекс, както обикновено, най-добра в комедийните си изпълнения. 
hahaha
Ама наистина  hahaha hahaha hahaha И с патос и убедително го съобщава. Whistling

# 3 008
Пускам Тв-то и ооооооооооо smile3511 smile3511  Ваня с оцъклен поглед крещи какъв работодател е  и колко данъци плаща. Е какъв и е бизнеса аз така и не разбрах. Какъв продукт  с висока добавена стойност създава, на колко българи плаща осигорителните вноски като работодател? От търговския регистър и решението по делото разбрах, че е некоректен данъкоплатец ,и декларираните доходи не отговрят на придобитото имущество и луксозни .
Отвратителна жена.
А на Станка хоризонтите и са лимирани в рамките на тепиха и Крушаре. Едва ли се сеща ,че премиите и за сребърен олимпийски медал (140 хил. ) , за златни световни (70-90 хил. ) са платени с внесените от нас  данъци , и това са възможностите на опустошената ни от мутри и политици България.
Абе "благата" (според водещата )  Станка ще спечели формата , но заедно със "справедливата " Ваня ще излят с най-много негативи от формата.

# 3 009

А знаеш ли някой злобен и завистлив да се определя като такъв?  hahaha
Аз го знам не щото аз съм такава, а обкръжението ми. Не пожелах да стана като тях и ме изолираха - стадото отлъчва различните. За мой късмет разбира се - имам болезнена непоносимост към такива същества.

Peace
според мамите тук,
е по-добре е да си лицемер, играч на всяка цена  Sick

# 3 010
  • Пловдив
оххххххххххх не мога вече да я гледам тази smile3514 smile3514 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

МИНДИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ bash bash bash bash bash bash bash

# 3 011
  • UK
Ваня дава материал на господарите за седмици наред

# 3 012
Ох,сигурна съм,че сега Фотка ще призове нейните подръжници и симпатизанти да гласуват за Станка.

# 3 013
Много крокодилски сълзи,много нещо..какво стана с детектора ванчеее

# 3 014
Тези в къщата защо са приели Ваня за победител и откъде решиха, че хората навън я харесват?

Общи условия

Активация на акаунт