VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 605
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 165
# 3 166
Хаха, излъгаха ни за пореден път.

# 3 167
Показват ни победителят утре как спи.

# 3 168
Искам Пламен да ми каже да го гледам в очите 10  секунди,а след това да направи някои от неговите щуротии,за да ме ядоса или разсмее.

# 3 169

rotfImao  Joy Изчакаха да заспят и ни пуснаха "по пързалката".

# 3 170
Да бе, живо, ама всичко живо е заспало, камерата и тя. Mr. Green

# 3 171
И няма звук и при вас, нали? Обикновено поне фонов шум се чува или дишане/хъркане.

Камерата не е заспала, обаче, лежащият мръдна. Май е Златка Р.

Пуснаха сега и звук.

А, това е Станка.  Laughing Извинете, че я взех за руса златка.  Laughing

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 00:02 от nmruon

# 3 172
Когато го пуснаха, се чуваше гласът на Пламен. Сега нищо.
Появи се шум. Май някой е в банята. Има доста будни, а дават Станка как спи.

# 3 173
И няма звук и при вас, нали? Обикновено поне фонов шум се чува или дишане/хъркане.

Камерата не е заспала, обаче, лежащият мръдна. Май е Златка Р.

Шамара го няма, затова няма и звук   Laughing

# 3 174
Аз пък ще го кажа така.Мариан може да ми привлече погледа,но този който ще ми задържи вниманието е Пламен.

всъщност подценяваш чарът на Мариан. В него човек се влюбва с течение на времето и комуникацията и се влюбва съвсем осъзнато (в смисъл, че знаеш защо си се влюбил и не само си влюбен, но и го обичаш искрено). Освен това ви гарантирам че Мариан в леглото е велик - перфектен както във всичко останало.  
Пламен те пленява шеметно и неусетно и се влюбваш неосъзнато, без да знаеш как и защо се е случило та чак сам се чудиш на акъла си (който разбира се липсва, защото го е изпила чавката Пламен). В леглото Пламен е същия като в живота - доминантен, предизвикателен, не се интересува от нуждите ти, но същевременно знае как да те побърка в буквалния смисъл. Накрая те оставя незадоволена (психически и емоционално). В смисъл така ще те остави че да е сигурен, че едва ще дочакаш следващата креватна среща.

Абсолютно вярно. Wink

# 3 175
Преди малко като се завъртя спящия, солиден крак показа. Затова реших, че е Станка.
Всички други са будни, те ни показват единствения спящ.

# 3 176
Преди малко като се завъртя спящия, солиден крак показа. Затова реших, че е Станка.
Да, да, Станка е. И Ваня се разхожда в близък план пред камерата. Шляп-шляп.  Sick

# 3 177
Моля ,някой да копира и постави  тази статия  тук Praynig  ./Не ми се отваря сайта/
Благодаря Wink
http://www.blitz.bg/article/36234
Скрит текст:
Нико Тупарев все още мисли каква да е голямата награда за победителя във “ВИП-брадър 2013”, въпреки че остават само 2 седмици до финала на шоуто!

Миналата година това бяха медальони, които Съквартирантите си предаваха един на друг, като целта беше “последният оцелял” да събере всичките, за да спечели 200 000 лв. Орлин Павлов обаче успя да вземе едва 40 бона. Тази години наградата е забулена в мистерия, но, въпреки това, ВИП-овете се борят за нея на живот и смърт. Продуцентът на предаването Нико Тупарев обаче ще я обяви дни преди финала, заявиха пред “ШОУ” от екипа на риалитито. Според хората на хитрия продуцент е твърде възможно дори той да съобщи печалбата едва когато реши кой със сигурност да е победителят.

На Тупарев обаче изобщо не му пука за рейтинга на шоуто му, разкриха от Нова тв. Той държи правата върху ВИП-овете и предпочита да трупа реални компромати срещу тях, с които да ги държи години напред, отколкото да помпа временен рейтинг. Именно заради това не бил излъчен сексът между Лияна и Тервел, както и още куп пикантерии и унижения, преживени от звездите, които биха вдигнали спихналия рейтинг на предаването. “В договора е записано, че като се подписваш под него, даваш съгласието си да те завържат за човек, когото не харесваш над 24 часа. И това ако не е унизително!

Всички са поставени на колене, защото всички ВИП-ове са с по 2 лева. В договорите има и още нещо ужасяващо – подписваш клаузата, че се съгласяваш твои приятели, роднини, любовници да бъдат снимани със скрита камера. Даваш данни, информация за тях. Подписваш се и че си съгласен в тоалетната и банята да има камера. След време, при положение, че държат правата върху човека, могат да ги използват, както намерят за добре. Някой може да стане сериозен политически лидер, защо не и европейски лидер, или пък тежък бизнес фактор. С тези неща могат да станат много послушни, както се държи политик със секскомпромат”, разкри наскоро пред “ШОУ” психологът Еленко Ангелов.

За шашмите на Тупарев говори и целенасоченото пазене на Ирина Флорин, Пламен и Лияна. А както странно Павел Чернев напусна Къщата миналата седмица, така сега си тръгна Йоко Захариев с едва 6,5% зрителска подкрепа.

А заради гафа на Нова тв, която излъчи номинациите от миналата седмица в ефира на “Диема” часове преди “живото” предаване, пък вече само трима души имат достъп до записите от камерите, научи единствено “ШОУ”.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 3 178
Въобще не подценявам чарът на Мариан.Само казах кой би ми задържал вниманието.Имам силна интуиция и знам какво харесвам.Дори Ваня преди няколко дни се смя на шегите на Пламен.Може да се окаже,че Пламен е много по- всеотдаен в личните си отношения, отколкото някой от вас са предполагали.Но това е територия, в която не бих искала да навлизам.

# 3 179
Ъъъ, Еленко Ангелов.  Tired Stop От вас научих, че на този твърденията трябва да се заобикалят отдалеч.

А с Пламен има един проблем да се хване някоя - той е работохолик. Съвсем явно е, че той не се е разделил с жена си от някакви лоши чувства или липса на обич, имат си и дете при това - но човекът е жаден за работа и с това се занимава по всяко време. Явно не остава много време за семейство. Така че, която ще се хваща с него, да не очаква да го вижда много, ще вижда само парички.

Общи условия

Активация на акаунт