VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 692
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 105
Какво си е мислила Станка ,когато е решила да влезе във формат като Вип Брадър?Може би да си уплътни времето и да си вземе съответния хонорар.Въобще не си е давала сметка какво я очаква.Аз отказвам да гледам на нея само като на шампион.Ако е искала това, да не е влизала в този формат.

# 3 106
  • SF

Боже, човек ще помисли че Станка Златева е най големия шампион на България  ooooh! Shocked Shocked Shocked Shocked
Имали сме много, ама  много шампиони.Златни медалисти по олимпиади, абсолютни олимпийски шампиони и  световни рекордьори и днес с ненадминат рекорд,….

Екс. Минало свършено. Ръколпяскала съм й, когато си го е заслужавала.
Сега малко се е обърнала палачинката. Като стане пак шампион, пак ще й кажа "Браво!". Сори, ама това ми е по възможностите. След участието й в ББ и след допинга, който й осигурява Ванчето утре, не мога да й кажа "Браво".
Момичетата от художествената гимнастика, в момента са във Франция на презентация и подготовка. Нито една от тях не е влязла в Къщата на ББ, защото тренировъчният им режим не им го позволява. Станка-Барабанка-Дебеланка яде, пи, псува, кокорчи се, лепи етикети, зя, чумери се, хили се два месеца в Къщата, инати се, разказа за кокошките и прасето и винцето, което не е представата ми за шампиони. Медалите се коват в залите и стадионите. Т.е. Станчето си е бай-бай от големия спорт и повече няма да ни е шампионката. Спокойно мога да си избера друга национална гордост.  bouquet

# 3 107
Каква е тази дума амбиций, не ми е известна   newsm78

# 3 108
Че да не би да не знае, че и е запорирано имуществото за укриване на данъци, че упреква Мариан, че си плаща данъците в друга държава. Ваня си извърта нещата както смята, че и е изгодно.
А Станка се прехласва по измислени герои. Днес каза, че е видяла Червения площад в Москва. Май не по желание, а защото треньора на Азърбейджан я е замъкнал там. И после 10 минути за пиршество устроено от руски богаташ на корабче, колко ядене и пиене имало. И е много впечатлена от спонсорството което Ваня и обеща.
няма да има спонсорство от Ваня, знаеш ли защо?

1. Станка няма да приеме.
2. Едвали ще се яви отново на тепиха.

като прочете БГ мама и фейсбук, ако има поне капчица разум, ще се оттегли
защото тази страна не заслужава жертвите и  Stop
дано го проумее  Praynig

Боже, човек ще помисли че Станка Златева е най големия шампион на България  ooooh! Shocked Shocked Shocked Shocked
Имали сме много, ама  много шампиони.Златни медалисти по олимпиади, абсолютни олимпийски шампиони и  световни рекордьори и днес с ненадминат рекорд, и сега Станка била жертвала какво ли не. Ай сиктир, че вече догадя. ooooh!
Боже, все едно някой може да и даде наклон на Станка накъде да пикае. Ще ни метне на п....ка си майна и толкова.

# 3 109
Не знам защо тази година гледах брадъра! Просто така се случи!
 Смятам себе си за човек стъпил здраво на краката си и трезвомислещ!  Такъв, на  който му трябват няколко "минути" за да прецени човека отсреща! Е, не! Развенчах себе си и егото си! Всички, на които симпатизирах в началото (с влизането) ме накараха да определя себе си като далеч необективен и влияещ се от стадния принцип човек! Слава богу превъзмогнах себе си  и видях И другите хора!  Видях и  20 години лъскане на лустро, възвеличаване на  на  ниЗки морални ценности и парадирането с тях!
Колкото и да не ми се иска ББ е огледало на обществения живот, независимо дали е ВБ или ББ! Само,че първите са се помислили за нещо повече от "обикновените "хора! (цитирам златките-някаква си обикновена съпруга дръзва да я притеснява по телефона!"Що за морал"!?)
Искам да  #2gunfire звездите,продуцентите и най-вече гласа зад кадър! Защото.....  виж подписа ми!Искам да мисля сама!

Професионалният  ми опит ме е срещал (за добро или за лошо) с много хора като Пламен! И смея да твърдя ,че това са деца хора, които са продукт на новото време, но нямат гадостта, злобата и злонамереността на миналото! Животът ги е направил напористи, пробивни , "агресивни", но в много от тях е съхранил човечността, добротата и ясното съзнание кое е игра и кое е животосъхраняващо! Жалко,че хората на прехода и дебелите вратове( в бизнеса и на тепиха) не са осъзнали, не могат и не искат  да разберат ,че "звездният прах " по рамената или дебелия портфейл не те правят повече ЧОВЕК, от онзи,който има кал под ноктите , за да осигури насъщния си ,но безкрайна любов към ближния си -въшлясал,мръсен или впиянчен!
Непростимо е да  не знаеш кой е ВАСИЛ ЛЕВСКИ, но за мен още по-непростимо е да НЕ  Бъдеш Човек!
+1

# 3 110
като няма какво друго да възразиш, за буквички се хващаш  Joy

# 3 111
За шашмите на Тупарев говори и целенасоченото пазене на Ирина Флорин, Пламен и Лияна. А както странно Павел Чернев напусна Къщата миналата седмица, така сега си тръгна Йоко Захариев с едва 6,5% зрителска подкрепа.

А заради гафа на Нова тв, която излъчи номинациите от миналата седмица в ефира на “Диема” часове преди “живото” предаване, пък вече само трима души имат достъп до записите от камерите..

http://www.blitz.bg/article/36234
Моля ,някой да копира и постави  тази статия  тук Praynig  ./Не ми се отваря сайта/
Благодаря Wink

# 3 112
  • UK
е дано поне Терлито остане в големия спорт  Laughing

# 3 113
  • София

Защо да възразява? То с кон с капаци спори ли се? Едно си баба знае, едно си баба повтаря. Не баба Нела, другата.

# 3 114
  • SF
Болните амбиций на Мира, не могат да бъдат критерий или доказателство за каквото и да е било.

тя просто си нарочи Пламчо, и си го бута, без значение как,
явно има защо да я плюят като социоложка, не винаги целта, оправдава средствата.

Болните амбиции на Мира не доказват нищо. Но прочетох в нейните думи, своите мисли. И ги копирах, като обясних, че не прикачвам доказателство, а се съгласявам с това мнение. И то при положение, че никога не съм си нарочвала Пламчо. Моите герои бяха Ирина и Мариан.
И Ваня я плюят като бизнесменка, че даже и нарочват за ликвидиране - има ли защо?

# 3 115

Лияна също е казвала, че той има голям чар, двете Златки също имат симпатии към него, особено Русата. Забелязват се тези неща.

абсолютно. Всички жени го харесват като изключим може би обидената Станка (не знам за какво, но явно му е обидена за нещо) и Ваня, която го разконспирира. Но като гледам и нея почва да покорява бавно и методично. Лека полека всички ще хлътнат - явно на някои просто им трябва повечко време. И аз не бих го върнала - признавам си, че ме пали.

# 3 116
За шашмите на Тупарев говори и целенасоченото пазене на Ирина Флорин, Пламен и Лияна. А както странно Павел Чернев напусна Къщата миналата седмица, така сега си тръгна Йоко Захариев с едва 6,5% зрителска подкрепа.

А заради гафа на Нова тв, която излъчи номинациите от миналата седмица в ефира на “Диема” часове преди “живото” предаване, пък вече само трима души имат достъп до записите от камерите..

Моля ,някой да копира и постави  тази статия  тук Praynig  ./Не ми се отваря сайта/
Благодаря Wink
Скрит текст:
Нико Тупарев все още мисли каква да е голямата награда за победителя във “ВИП-брадър 2013”, въпреки че остават само 2 седмици до финала на шоуто!

Миналата година това бяха медальони, които Съквартирантите си предаваха един на друг, като целта беше “последният оцелял” да събере всичките, за да спечели 200 000 лв. Орлин Павлов обаче успя да вземе едва 40 бона. Тази години наградата е забулена в мистерия, но, въпреки това, ВИП-овете се борят за нея на живот и смърт. Продуцентът на предаването Нико Тупарев обаче ще я обяви дни преди финала, заявиха пред “ШОУ” от екипа на риалитито. Според хората на хитрия продуцент е твърде възможно дори той да съобщи печалбата едва когато реши кой със сигурност да е победителят.

На Тупарев обаче изобщо не му пука за рейтинга на шоуто му, разкриха от Нова тв. Той държи правата върху ВИП-овете и предпочита да трупа реални компромати срещу тях, с които да ги държи години напред, отколкото да помпа временен рейтинг. Именно заради това не бил излъчен сексът между Лияна и Тервел, както и още куп пикантерии и унижения, преживени от звездите, които биха вдигнали спихналия рейтинг на предаването. “В договора е записано, че като се подписваш под него, даваш съгласието си да те завържат за човек, когото не харесваш над 24 часа. И това ако не е унизително!

Всички са поставени на колене, защото всички ВИП-ове са с по 2 лева. В договорите има и още нещо ужасяващо – подписваш клаузата, че се съгласяваш твои приятели, роднини, любовници да бъдат снимани със скрита камера. Даваш данни, информация за тях. Подписваш се и че си съгласен в тоалетната и банята да има камера. След време, при положение, че държат правата върху човека, могат да ги използват, както намерят за добре. Някой може да стане сериозен политически лидер, защо не и европейски лидер, или пък тежък бизнес фактор. С тези неща могат да станат много послушни, както се държи политик със секскомпромат”, разкри наскоро пред “ШОУ” психологът Еленко Ангелов.

А заради гафа на Нова тв, която излъчи номинациите от миналата седмица в ефира на “Диема” часове преди “живото” предаване, пък вече само трима души имат достъп до записите от камерите, научи единствено “ШОУ”.

# 3 117

Не можеш ли да си представиш, че има хора, на които неграмотността им боде очите?

Има много за какво да се хвана, специално в твоите постове, но не ми се занимава с теб.

Всеки път, когато някой ти обърне внимание за незавидния ти правопис, реагираш така.
Толкова ли не разбра, че В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК НЯМА ДУМА В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО, КОЯТО ДА ЗАВЪРШВА НА Й  Sick #Crazy

# 3 118
Сега пуснах да изгледам предаването:
Седнала г-жа Мутра да ми крещи и заповядва да остана БГ защото тук било много хубаво... ooooh! и как трябвало да се вдигнат всички срещу....... такива като нея...За каква се мисли? МайкаТереза? Райна Княгиня или....?

Че това, за което протестират всчки, е че такива като нея трябва да са в затвора , а не а се ширят на ТВ екран! Сама си каза, че я разслеват от комисиятаКушлев, а те на дребно не играят.
+1

# 3 119
Мазохистка  Shocked  Confused  кажи ѝ тогава поне първо да ти прочете подписа... моля   Praynig  Wink
Joy Подписът ми е китайско четмо за някоЙ хора Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт