VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 536
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 120

Лияна също е казвала, че той има голям чар, двете Златки също имат симпатии към него, особено Русата. Забелязват се тези неща.

абсолютно. Всички жени го харесват като изключим може би обидената Станка (не знам за какво, но явно му е обидена за нещо) и Ваня, която го разконспирира. Но като гледам и нея почва да покорява бавно и методично. Лека полека всички ще хлътнат - явно на някои просто им трябва повечко време. И аз не бих го върнала - признавам си, че ме пали.
Станка беше много поласкана от вниманието му в началото. Когато го разкриха, им показаха, че е приел да я ухажва, но не и продължението, когато каза, че няма да му е трудно, защото много я харесва.

# 3 121
Ако трябва да избирам Мариян или Пламен да прибера в къщи за седмица, ще избера Пламен.(Подчертавам-за седмица, че за повече ще ме изнерви).  Шумен е, доста грозен в лице, дървен философ на моменти, но ми е чаровен и харизматичен.

за една седмица тъкмо ще се влюбиш до уши. Аз предпочитам веднъж месечно да го виждам  за по една нощ. И така докато ми писне.

# 3 122
  • София
За шашмите на Тупарев говори и целенасоченото пазене на Ирина Флорин, Пламен и Лияна. А както странно Павел Чернев напусна Къщата миналата седмица, така сега си тръгна Йоко Захариев с едва 6,5% зрителска подкрепа.

А заради гафа на Нова тв, която излъчи номинациите от миналата седмица в ефира на “Диема” часове преди “живото” предаване, пък вече само трима души имат достъп до записите от камерите..

http://www.blitz.bg/article/36234
Моля ,някой да копира и постави  тази статия  тук Praynig  ./Не ми се отваря сайта/
Благодаря Wink
http://www.blitz.bg/article/36234
Скрит текст:
Нико Тупарев все още мисли каква да е голямата награда за победителя във “ВИП-брадър 2013”, въпреки че остават само 2 седмици до финала на шоуто!

Миналата година това бяха медальони, които Съквартирантите си предаваха един на друг, като целта беше “последният оцелял” да събере всичките, за да спечели 200 000 лв. Орлин Павлов обаче успя да вземе едва 40 бона. Тази години наградата е забулена в мистерия, но, въпреки това, ВИП-овете се борят за нея на живот и смърт. Продуцентът на предаването Нико Тупарев обаче ще я обяви дни преди финала, заявиха пред “ШОУ” от екипа на риалитито. Според хората на хитрия продуцент е твърде възможно дори той да съобщи печалбата едва когато реши кой със сигурност да е победителят.

На Тупарев обаче изобщо не му пука за рейтинга на шоуто му, разкриха от Нова тв. Той държи правата върху ВИП-овете и предпочита да трупа реални компромати срещу тях, с които да ги държи години напред, отколкото да помпа временен рейтинг. Именно заради това не бил излъчен сексът между Лияна и Тервел, както и още куп пикантерии и унижения, преживени от звездите, които биха вдигнали спихналия рейтинг на предаването. “В договора е записано, че като се подписваш под него, даваш съгласието си да те завържат за човек, когото не харесваш над 24 часа. И това ако не е унизително!

Всички са поставени на колене, защото всички ВИП-ове са с по 2 лева. В договорите има и още нещо ужасяващо – подписваш клаузата, че се съгласяваш твои приятели, роднини, любовници да бъдат снимани със скрита камера. Даваш данни, информация за тях. Подписваш се и че си съгласен в тоалетната и банята да има камера. След време, при положение, че държат правата върху човека, могат да ги използват, както намерят за добре. Някой може да стане сериозен политически лидер, защо не и европейски лидер, или пък тежък бизнес фактор. С тези неща могат да станат много послушни, както се държи политик със секскомпромат”, разкри наскоро пред “ШОУ” психологът Еленко Ангелов.

За шашмите на Тупарев говори и целенасоченото пазене на Ирина Флорин, Пламен и Лияна. А както странно Павел Чернев напусна Къщата миналата седмица, така сега си тръгна Йоко Захариев с едва 6,5% зрителска подкрепа.

А заради гафа на Нова тв, която излъчи номинациите от миналата седмица в ефира на “Диема” часове преди “живото” предаване, пък вече само трима души имат достъп до записите от камерите, научи единствено “ШОУ”.
Ама що се занимавате с Еленко Ангелов  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 3 123
Ако трябва да избирам Мариян или Пламен да прибера в къщи за седмица, ще избера Пламен.(Подчертавам-за седмица, че за повече ще ме изнерви).  Шумен е, доста грозен в лице, дървен философ на моменти, но ми е чаровен и харизматичен.

за една седмица тъкмо ще се влюбиш до уши. Аз предпочитам веднъж месечно да го виждам  за по една нощ. И така докато ми писне.
Ааа, ние само да си говорим.Всъщност не бих отказала и Мариан. Но в по-топло време. Ще си го разхождам гол до кръста по улиците Simple Smile

# 3 124
  • София

Ааа, ние само да си говорим.Всъщност не бих отказала и Мариан. Но в по-топло време. Ще си го разхождам гол до кръста по улиците Simple Smile
Пламен никой да не го прибира у дома, че ставам звяр. hahaha

# 3 125

Майтап няма, но Мариан все гол ми се струва, че ходи Laughing

# 3 126
  • SF

Аз няма да мога да си остана само с това… Той ще ми скочи по някое време.
Скрит текст:
И аз няма да го върна. Hug

# 3 127

Хайде и аз на опашката. Искам ги и двамата. Така ми радват окото като се разшетат в кухнята, че ги вземам за домашни помощнички.
 newsm55  newsm79   hang    1ironing  

# 3 128

Боже, човек ще помисли че Станка Златева е най големия шампион на България  ooooh! Shocked Shocked Shocked Shocked
Имали сме много, ама  много шампиони.Златни медалисти по олимпиади, абсолютни олимпийски шампиони и  световни рекордьори и днес с ненадминат рекорд,….

Екс. Минало свършено. Ръколпяскала съм й, когато си го е заслужавала.
Сега малко се е обърнала палачинката. Като стане пак шампион, пак ще й кажа "Браво!". Сори, ама това ми е по възможностите. След участието й в ББ и след допинга, който й осигурява Ванчето утре, не мога да й кажа "Браво".
Момичетата от художествената гимнастика, в момента са във Франция на презентация и подготовка. Нито една от тях не е влязла в Къщата на ББ, защото тренировъчният им режим не им го позволява. Станка-Барабанка-Дебеланка яде, пи, псува, кокорчи се, лепи етикети, зя, чумери се, хили се два месеца в Къщата, инати се, разказа за кокошките и прасето и винцето, което не е представата ми за шампиони. Медалите се коват в залите и стадионите. Т.е. Станчето си е бай-бай от големия спорт и повече няма да ни е шампионката. Спокойно мога да си избера друга национална гордост.  bouquet

С ненадминати рекорди!!!

Първо да станат по пет пъти световни шампионки  пък тогава ще бъдат ВИП - ове и ще влезнат.

Всеки спорт има особености  и такива са му и тренировките.

След влизането й в къщата ще бъде оплюта.

# 3 129
В началото исках да спечели Пламен,защото направи шоуто интересно, а и видях много качества в него.Сега знам,че не е важна толкова персоналната победа.Той вече е най-харесвания съквартирант от зрителите и за разлика от  другите ,спечели най-много от участието си.Но в негово лице виждам освободеност,целеустременост,сила и оптимизъм.От другата страна е този закостенял консерватизъм,който не приема новото,различното,там няма никаква толерантност.И някак си пак искам той да спечели,защото олицетворява това към което трябва да се стремим.

# 3 130
Мира и Ирина в На Светло С Люба Кулезич/утре

# 3 131
  • SF
Е какви рекорди в художествената гимнастика.
Добре, права си, не са ВИП. Просто са спортисти, за които в момента знам къде са и какво правят. Футболистите ни не знам къде са и не съм ги споменала. Между другото, те ВИП ли са?

# 3 132
Аз пък ще го кажа така.Мариан може да ми привлече погледа,но този който ще ми задържи вниманието е Пламен.

всъщност подценяваш чарът на Мариан. В него човек се влюбва с течение на времето и комуникацията и се влюбва съвсем осъзнато (в смисъл, че знаеш защо си се влюбил и не само си влюбен, но и го обичаш искрено). Освен това ви гарантирам че Мариан в леглото е велик - перфектен както във всичко останало.  
Пламен те пленява шеметно и неусетно и се влюбваш неосъзнато, без да знаеш как и защо се е случило та чак сам се чудиш на акъла си (който разбира се липсва, защото го е изпила чавката Пламен). В леглото Пламен е същия като в живота - доминантен, предизвикателен, не се интересува от нуждите ти, но същевременно знае как да те побърка в буквалния смисъл. Накрая те оставя незадоволена (психически и емоционално). В смисъл така ще те остави че да е сигурен, че едва ще дочакаш следващата креватна среща.

# 3 133
  • Никога на земята...
Тази вечер ме хвана яд на Мариан,че се обясняваше толкова на Ваня.
А тя ми е толкова смешна с ревовете и опитите за манипулация.
Не мога да разбера как може така нагло да се прави на светица  ooooh!
И накрая за капак-гласувайте за Станка  Laughing
Типично стил Ники Кънчев  Laughing

# 3 134
  • София
Аз пък ще го кажа така.Мариан може да ми привлече погледа,но този който ще ми задържи вниманието е Пламен.

всъщност подценяваш чарът на Мариан. В него човек се влюбва с течение на времето и комуникацията и се влюбва съвсем осъзнато (в смисъл, че знаеш защо си се влюбил и не само си влюбен, но и го обичаш искрено). Освен това ви гарантирам че Мариан в леглото е велик - перфектен както във всичко останало.  
Пламен те пленява шеметно и неусетно и се влюбваш неосъзнато, без да знаеш как и защо се е случило та чак сам се чудиш на акъла си (който разбира се липсва, защото го е изпила чавката Пламен). В леглото Пламен е същия като в живота - доминантен, предизвикателен, не се интересува от нуждите ти, но същевременно знае как да те побърка в буквалния смисъл. Накрая те оставя незадоволена (психически и емоционално). В смисъл така ще те остави че да е сигурен, че едва ще дочакаш следващата креватна среща.

Въх  Shocked Joy Joy Joy Joy
Тук стана много интересно Laughing  Особенно с гаранциите. Явно има хора с личен опит.  Stop И с двамата.

Общи условия

Активация на акаунт