VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 435
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 135
Аз пък ще го кажа така.Мариан може да ми привлече погледа,но този който ще ми задържи вниманието е Пламен.

всъщност подценяваш чарът на Мариан. В него човек се влюбва с течение на времето и комуникацията и се влюбва съвсем осъзнато (в смисъл, че знаеш защо си се влюбил и не само си влюбен, но и го обичаш искрено). Освен това ви гарантирам че Мариан в леглото е велик - перфектен както във всичко останало.  
Пламен те пленява шеметно и неусетно и се влюбваш неосъзнато, без да знаеш как и защо се е случило та чак сам се чудиш на акъла си (който разбира се липсва, защото го е изпила чавката Пламен). В леглото Пламен е същия като в живота - доминантен, предизвикателен, не се интересува от нуждите ти, но същевременно знае как да те побърка в буквалния смисъл. Накрая те оставя незадоволена (психически и емоционално). В смисъл така ще те остави че да е сигурен, че едва ще дочакаш следващата креватна среща.

Skrekkelig, моля те спри се, че взех да се изчервявам  Blush, а не ми отива на годините.  Joy

# 3 136
В началото исках да спечели Пламен,защото направи шоуто интересно, а и видях много качества в него.Сега знам,че не е важна толкова персоналната победа.Той вече е най-харесвания съквартирант от зрителите и за разлика от  другите ,спечели най-много от участието си.Но в негово лице виждам освободеност,целеустременост,сила и оптимизъм.От другата страна е този закостенял консерватизъм,който не приема новото,различното,там няма никаква толерантност.И някак си пак искам той да спечели,защото олицетворява това към което трябва да се стремим.

Да се стремим чрез наглост и егоцентризъм към какво.....??? newsm78

# 3 137
  • SF
Аз с Пламен бих празнувала Нова година в компанията на Мариан. И в 12-00 часа ще отида при???

Айде предполагайте сега!

# 3 138
Аз с Пламен бих празнувала Нова година в компанията на Мариан. И в 12-00 часа ще отида при???

Айде предполагайте сега!

Пусни анкета и без това другите се обезсмислиха вече Simple Smile
Мариан  newsm78

# 3 139
Малее, девойки ОПАСНИ сте!  Joy
 Тези двамцата ако знаят какви им ги мислите, ще си останат завинаги в къщата! И после... само с пипане няма да  си минат!
 Фактът, че предизвикват такива емоционални коментари  та чак Embarassed говори,че са позитивни и готини !
И мъж да бях такива мисли не биха ми минали за онези 3+2 останали "девочки" в къщата! Едната ще ме охока,другата ще ме тръшне ,третата ще ме осополяви ,  а останалите 2 няма и да ги коментирам!

# 3 140
  • София
Детектор ще има, но утре сигурно.

Не знам какви хора подкрепят Станка ама реално си е сигурно, не е нужно Ваня така да й подлива вода и да опорочава победата й. Ггледам анкета в сайт тя си води определено:
http://www.kliuki.net/

След като Тервел се издъни Станка май така или иначе щеше да си спечели или поне щеше да е накрая с Пламен. Хората просто я ценят заради постиженията й, така стоят нещата явно.

нормални, не префърцунени уважаващи чуждия труд хора я подкрепят  Peace

хора, който знаят колко труд и себеотдаване е нужно, за да бъдеш на първо място в спорта
и с какво трябва да се примириш, какво трябва да пожертваш, за да достигнеш целите си.

хора, който ценят честността, чувството за достойнство, правото на мнение.
да продължавам ли да ви изреждам?

АААААААА, ЯДОСАХ СЕ...
Не знам и не искам да знам какво си завършила, но като за N-ти път ни набиваш в главите, колко труд е необходим, за да стане човек пехливан Станка... искам да те попитам: наясно ли си колко труд е необходим, за да станеш лекар, пък после и да специализираш хирургия и да оперираш човешки сърца, човешки мозъци... да станеш инженер и да строиш мостове, да станеш учен и да създаваш бъдеще... а колко труд - ежедневен и многочасов е необходим, за да си класически музикант, ами  да станеш авиоинженер или пилот... а колко "тухли" минават пред очите ти за да станеш юрист.......... няма да изреждам повече.... но да изкарваш тази тъпа ограничена жена Айнщайн... не мога повече да понеса...   Crossing Arms
И ако преди ВБ бях индиферентна с уклон към симпатия към боркинята... от
това да ми се внушава, колко е секси, умна, чаровна, красива (щото и това четяхме в началото), вече направо ми се повръща от нея...  #2gunfire
А относно труда, може и да тренира, но Мариан да не би да тренира по-малко, или Лияна... а по-мързеливо същество от нея в тази къща нямаше... пък хапваше за трима...
Какъв акъл трябва да има човек, за да ни кара да мислим, че баш тези двамата (Стана и Тервел) са богатството на нацията... че него ни го пробутват и за студент по право, ами че той и едно цяло изречение не може да състави правилно, пък камо ли да направи пледоария....

Ако тя спечели (макар че след като Коцето спечели, всичко е възможно) значи си заслужаваме и героите... и управниците... простак до простак......   Хак да ни е !!!  ooooh!

Хайде бай.... почвайте ме......

# 3 141
  • SF
Седнала г-жа Мутра да ми крещи и заповядва да остана БГ защото тук било много хубаво... ooooh! и как трябвало да се вдигнат всички срещу....... такива като нея...За каква се мисли? МайкаТереза? Райна Княгиня или....?

Че това, за което протестират всчки, е че такива като нея трябва да са в затвора , а не а се ширят на ТВ екран! Сама си каза, че я разслеват от комисиятаКушлев, а те на дребно не играят.

Как не се сещат тези вътре в Къщата да се хванат, пък да й го кажат това. Мариан само си хаби нервите да й надвиква тона.  И то при положение, че има-няма час и разбраха, че някой отвън ги бие с 4 карти!!! А те си останаха с по процент и половина.
Има фенове Ваня. Но 90% повече от тези на Станка ли са? Или на Пламен???
Явно тези в Къщата са уморени всичките и вече не им се занимава.
За каква се мисли ли? За ВАНЯ ЧЕРВЕНКОВА!!! - повече от изброените примери.

# 3 142
# 3 143
  • София
АААААААА, ЯДОСАХ СЕ...
Не знам и не искам да знам какво си завършила, но като за N-ти път ни набиваш в главите, колко труд е необходим, за да стане човек пехливан Станка... искам да те попитам: наясно ли си колко труд е необходим, за да станеш лекар, пък после и да специализираш хирургия и да оперираш човешки сърца, човешки мозъци... да станеш инженер и да строиш мостове, да станеш учен и да създаваш бъдеще... а колко труд - ежедневен и многочасов е необходим, за да си класически музикант, ами  да станеш авиоинженер или пилот... а колко "тухли" минават пред очите ти за да станеш юрист.......... няма да изреждам повече.... но да изкарваш тази тъпа ограничена жена Айнщайн... не мога повече да понеса...   Crossing Arms
това да ми се внушава, колко е секси, умна, чаровна, красива (щото и това четяхме в началото), вече направо ми се повръща от нея...  #2gunfire
А относно труда, може и да тренира, но Мариан да не би да тренира по-малко, или Лияна... а по-мързеливо същество от нея в тази къща нямаше... пък хапваше за трима...
Какъв акъл трябва да има човек, за да ни кара да мислим, че баш тези двамата (Стана и Тервел) са богатството на нацията... че него ни го пробутват и за студент по право, ами че той и едно цяло изречение не може да състави правилно, пък камо ли да направи пледоария....

Ако тя спечели (макар че след като Коцето спечели, всичко е възможно) значи си заслужаваме и героите... и управниците... простак до простак......   Хак да ни е !!!  ooooh!

Ще те почна, ама ей така   love001 newsm10 newsm10

# 3 144
АААААААА, ЯДОСАХ СЕ...

Ще те почна, ама ей така   love001 newsm10 newsm10
smile3521 newsm10 smile3501

# 3 145
Детектор ще има, но утре сигурно.

Не знам какви хора подкрепят Станка ама реално си е сигурно, не е нужно Ваня така да й подлива вода и да опорочава победата й. Ггледам анкета в сайт тя си води определено:
http://www.kliuki.net/

След като Тервел се издъни Станка май така или иначе щеше да си спечели или поне щеше да е накрая с Пламен. Хората просто я ценят заради постиженията й, така стоят нещата явно.

нормални, не префърцунени уважаващи чуждия труд хора я подкрепят  Peace

хора, който знаят колко труд и себеотдаване е нужно, за да бъдеш на първо място в спорта
и с какво трябва да се примириш, какво трябва да пожертваш, за да достигнеш целите си.

хора, който ценят честността, чувството за достойнство, правото на мнение.
да продължавам ли да ви изреждам?

АААААААА, ЯДОСАХ СЕ...

Много присърце сте взели всичко,не искам да си представям,ако вие сте вътре  smile3515 fight fight

# 3 146
Аз пък ще го кажа така.Мариан може да ми привлече погледа,но този който ще ми задържи вниманието е Пламен.

всъщност подценяваш чарът на Мариан. В него човек се влюбва с течение на времето и комуникацията и се влюбва съвсем осъзнато (в смисъл, че знаеш защо си се влюбил и не само си влюбен, но и го обичаш искрено). Освен това ви гарантирам че Мариан в леглото е велик - перфектен както във всичко останало.  
Пламен те пленява шеметно и неусетно и се влюбваш неосъзнато, без да знаеш как и защо се е случило та чак сам се чудиш на акъла си (който разбира се липсва, защото го е изпила чавката Пламен). В леглото Пламен е същия като в живота - доминантен, предизвикателен, не се интересува от нуждите ти, но същевременно знае как да те побърка в буквалния смисъл. Накрая те оставя незадоволена (психически и емоционално). В смисъл така ще те остави че да е сигурен, че едва ще дочакаш следващата креватна среща.

Въх  Shocked Joy Joy Joy Joy
Тук стана много интересно Laughing  Особенно с гаранциите. Явно има хора с личен опит.  Stop И с двамата.
Пламен ако прочете последните няколко страници го виждам как пулса му се учестява, и егото му е в небесата  Grinning
В началото исках да спечели Пламен,защото направи шоуто интересно, а и видях много качества в него.Сега знам,че не е важна толкова персоналната победа.Той вече е най-харесвания съквартирант от зрителите и за разлика от  другите ,спечели най-много от участието си.Но в негово лице виждам освободеност,целеустременост,сила и оптимизъм.От другата страна е този закостенял консерватизъм,който не приема новото,различното,там няма никаква толерантност.И някак си пак искам той да спечели,защото олицетворява това към което трябва да се стремим.

Да се стремим чрез наглост и егоцентризъм към какво.....??? newsm78
Човек, това е една игра. Аз наглост не видях, а определена доза егоцентризъм е полезна.

Скрит текст:
Мъжът ми го няма за няколко дена, и аз вместо да отвържа синджира, рефрешвам и чакам живото да почне.  doh Моля Ани Владимирова да дойде да ме изкара от филма.

# 3 147

Айде предполагайте сега!
При Мариан ще отидеш да се целувате.  Grinning Знаем!

# 3 148
  • SF
Silvipl, мъжът ти е при мене от няколко дни, а аз вместо да му обърна внимание, виж ме какво правя.
Прати я после и при мене Ани Владимирова.

Wink

# 3 149
  • София

Много присърце сте взели всичко,не искам да си представям,ако вие сте вътре  smile3515 fight fight
Ако съм вътре, ще ме обсъждате като Лияна, щото ще се пъхам в леглото на Пламен, понякога и в това на Мариан. hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт