VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 946
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 255
Ти видяла ли си един осъден в тази държава, кажи ми поне един осъден за да вярвам на съдебната система. Моля те за едно име от целият преход. Не може и не трябва да приемаме за нормално да влизат престъпници в тв реалити и да го приемаме за нормално. Тези документи не стана ясно какви са но за тези неща се говори отдавна дори Ваня си каза че всичко и е запорирано така че Мира не каза нещо ново.

# 3 256
те не стават сега мръсни и мизерни, тези двечките, те са си такива от край време.
когато си безсилен в злобата си и отчаян, че не струваш и пукната пара, даже след"жертвите, който правиш" да влезеш в ВБ с/у пари, не очаквам друго от от такива хора.
мижитурки, прикриващи същността си зад маски на култура и интелигентност  Sunglasses
Абсолютно. Къде-къде по-достойно е  злобно да крещиш в лицата на опонентите си, да ги одумваш зад гърба им, да настройваш по-малко интелигентните си последователи срещу тях и да си купуваш оставането в Къщата.  Peace

# 3 257
Ваня Червенкова си заслужава да и покажат всички документи за запорираното и имущество.А май някой хора тук забравяха как Ваня бизнесдамата заплаши вчера Пламен ще сте изгори земята под краката му със него.За мен госпожа Червенкова си е абсолютен мафиот престъпник и нейното място е в затвора.

# 3 258
Въпросните документи са обществено достъпни в нета! Даже някой вчера беше копнал част от тях тук! Така и не разбрахме какво искаше да каже Мира за тях, така че ...
 Айде бе, не било  достойно! Каквото повикало такова се обадило! Ваня сама си каза,че има запор, а освен това открито заплашваше хората, за след къщата!
А пък гафа с вота ми напомня на този със  С.Маринова, само че едната претендира за доста повече мозък и интелект.

# 3 259
те не стават сега мръсни и мизерни, тези двечките, те са си такива от край време.
когато си безсилен в злобата си и отчаян, че не струваш и пукната пара, даже след"жертвите, който правиш" да влезеш в ВБ с/у пари, не очаквам друго от от такива хора.
мижитурки, прикриващи същността си зад маски на култура и интелигентност  Sunglasses
Абсолютно. Къде-къде по-достойно е  злобно да крещиш в лицата на опонентите си, да ги одумваш зад гърба им, да настройваш по-малко интелигентните си последователи срещу тях и да си купуваш оставането в Къщата.  Peace
В къщата не остана не одуман от Мира човек, и тя крещя, и тя се държа като разгонена котка, и тя плю по всички.

само дет все зад гърба им

айде моля, моля, тази не ми я давайте за пример, че ми се гади от нея.
и финала ще гледам на две, на три, само и само да не и слушам излиянията и.

съжалявам, но това беше най-противния и досаден човек в къщата този сезон.

п.п. В.Ч. не е крила, че са и запорирани сметките, на няколко пъти го е казвала вътре.

не разбирам, що за "новина" е това !

# 3 260
nisa,не мисля да спорЯ повече,няма смисъл.Всеки е свободен да направи своите изводи кой крив,кой прав.Аз не адвокатствам на Ваня,това че са вкарали спорен участник е проблем на продуцентите,но и не обичам хора,които съвсем не са пример за подражание да ми се правят на морални съдници и то С НЕПОЗВОЛЕНИ И НЕЗАКОННИ СРЕДСТВА.

# 3 261
nisa ,не ви интересува,а би трябвало,защото не може борбата с престъпник да се води с престъпни средства!Непрекъснато в България се размахват разни документи,папки,доноси,обвинения на принципа всеки срещу всеки и да не се държи сметка на никого.Ако тази жена Ваня е виновна има си съдилища и не е работа на Мира да я съди,по-добре да помисли за своя имидж.

Съгласна съм. Всичко би трябвало да се решава в съда. Изглежда ,че Мира  още не е излязла от  къщата и
приказва пет за четири.

# 3 262

В къщата не остана не одуман от Мира човек, и тя крещя, и тя се държа като разгонена котка, и тя плю по всички.

Не я давам за пример. Сравнявам ги.

# 3 263
Как да гласуват хората, тя Ваня доказа, как се печели биг брадър.
Абсолютно  Hug

newsm10

# 3 264
nisa,не мисля да спорЯ повече,няма смисъл.Всеки е свободен да направи своите изводи кой крив,кой прав.Аз не адвокатствам на Ваня,това че са вкарали спорен участник е проблем на продуцентите,но и не обичам хора,които съвсем не са пример за подражание да ми се правят на морални съдници и то С НЕПОЗВОЛЕНИ И НЕЗАКОННИ СРЕДСТВА.

То от Мира какво друго да очакваш,ще си позволи всичко само и само да се изкара жертва.
Довечера ще е интересно,а после не ми се мисли за Мира,какъв цвят ще е животът й  Mr. Green

# 3 265

Не я давам за пример. Сравнявам ги.
и аз ги сравних  Peace като изключим липсата на сексуални забежки от страна на Ванчето,  това, че си казва нещата право куме в очи, май са си лика прилика по "чисто" минало двенките Simple Smile

# 3 266
Velijana проблем е че приемаме за нормално да ни вкарват хора като Ангел Рашков и Ваня Червенкова в предаване за Вип личности. Ти смяташ че е проблем на продуцентите аз смятам че е проблем на обществото ни. Щом си мълчим и приемаме такива неща за нормални ще продължаваме да живеем като досега мачкани, ограбвани и убивани от мутри и мафиоти. Вие вероятно сте от друго поколение което е свикнало да търпи, на нашето обаче ни е писна.

Извинявам се за оф-а

# 3 267
nisa ,похвално е,че младите хора не търпят,протестират,изискват и дано успеят в поривите си,но има едно малко трънче в петичката,че понякога не могат да отсяват зърното от плявата и залитат по погрешните хора.Когато някой мило ви се усмихва насреща,прави се на Кума Лиса и от девет кладенеца вода ви донася да ви каже и докаже колко е най-велик,честен и почтен и че той и само той ще реши проблемите ви аз много,ама много се замислям.

# 3 268
Последните випове ги печелят предимно мъже и сега допускам варианта този ВИП да бъде спечелен от Станка.

# 3 269
А, не трябваше ли да се вдигнем и да искаме отговор на въпроса :"Какви ВИП-ове са Ивенцето,
Ана и Джаред"? А, Пламен? Просто трябваше да се казва не ВИП , сбирщината  -СББ.

Общи условия

Активация на акаунт