VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 710
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 900
Станка заслужава да спечели, къде къде по-неприятни са печелили в миналото разни брадъри. По-добър пример е от неначесана фолкпевица, дъртатата жена-мъж и неориентираните мъже. Макар, че съм за Мариян. Пламен ми идва брутален.

# 3 901
  • София
Айде стига с тоя пример... Станка едно изречение не може да върже като хората , ще ми е за пример. Явно е голям инат и това и носи победи на ринга и всички уважават това, никой не го отрича.Но в отношенията с хората да ми я дават за пример, не съм съгласна.

# 3 902
Илияна Раева супер е прекалила с пластичните намеси по лицето си. Уви, виждала съм такива жени, които не могат да си позволят удоволствието да остаряват почти естествено. Само с филъри, ботокс и мезотерапия не става така, но при нея са играли и скалпели. А това е израз на комплекс. Цяла България знае на колко си години, ОК, никой няма да се втренчва в бръчките ти, ако имаш естествена усмивка и мимики на лицето.

Друг подобен нещастен пример ми е не кой да е, а самият Путин. Него ботоксът го кара да изглежда като влечуго.

Путин го харесвам и с ботокс!

Скрит текст:

Пламен много ще мечтае за такъв ботокс ,за да изглежда така. Той е  пихтия,а няма и 40г. Sick

Падаш си по политици май - щом си ги държиш в prikachi (а мъжът ти знае ли? Wink)  ... може би и този ще ти хареса ... я какъв атлет  Mr. Green   Joy    къде ти Пламен ще се мери с тези  древногръцки скулптури  Twisted Evil

# 3 903
  • UK
е все пак ние сме публиката на тризначките, какво очаквате  Laughing

# 3 904
  • София

Не може всички да харесват Пламен.
Аз още се чудя какво му харесват на Пламен...Ама живеем в държавата на Златките, чалгата и..Орешарски Mr. Green Mr. Green

Грешиш... в държавата на Станките и на Тервелките.....  ooooh!

От fb:
Lily Stancheva:
samo az li se sramuvam ot shampioni kato Stanka???

# 3 905
За фенката на Путин - погледай руската държавна телевизия - това лице няма мимики.

# 3 906
Въпрос:    №5 ще е -

Ваня    - 16 (25.4%)
Лияна    - 42 (66.7%)
Мариан    - 2 (3.2%)
Пламен    - 1 (1.6%)
Станка    - 2 (3.2%)

Общ брой гласове: 63

№5 в сезон 2013 на ВБ е ЛИЯНА!!!!!

# 3 907
познахме .. лилка общата излиза ..
браво на публиката

# 3 908

Не може всички да харесват Пламен.
Аз още се чудя какво му харесват на Пламен...Ама живеем в държавата на Златките, чалгата и..Орешарски Mr. Green Mr. Green

Грешиш... в държавата на Станките и на Тервелките.....  ooooh!

От fb:
Lily Stancheva:
samo az li se sramuvam ot shampioni kato Stanka???
Би трябвало от себе си първо да се срамува, че пише на маймуница...  Joy

# 3 909
абе хора, публиката е платена- набира се от фирми за статисти и т н - имам позната която с това се занимава, тоест каквото им кажат това викат

# 3 910
Познахме тоя път за Лили.

Вдигни я на ръце, бе простак, ей тая Ваня, толкова тактична и възпитана.

# 3 911
тоя телефон и кюрдите го разбраха  Laughing

# 3 912
  • София
  Аз съм за Мариан победител! Ама няма да стане!

# 3 913
Лиянка с джоджена напред, и телефона  в ефир  Joy

# 3 914
пускайте анкета за 4то място

Общи условия

Активация на акаунт