VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 745
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 885
  • На Изток от Рая
Силно се надявам, реда им на излизанена сцената да не се повтори по същия начинн и след малко.

# 3 886
Много се излагат продуцентите с това влачене на станкита за косата до финала
Да не говорим как са се уляли ПАК със защитниците й и с клакьорите в публиката

# 3 887
  • София
Това заприлича на оригиналния Биг Брадър на Оруел, който докарва накрая Уинстън Смит дотам да приеме, че го обича.

- Съгласна ли си? Съгласна ли си? Съгласна ли си? Съгласна ли си? Съгласна ли си? Съгласна ли си?
- ДОБРЕ СЪГЛАСНА СЪМ  Shocked

егати промивката на мозъка, другия сезон да почнат waterboarding
или като в Швейк - глад, аспирини, клизми и промивки на стомаха всеки ден

Вярно !

# 3 888
Това заприлича на оригиналния Биг Брадър на Оруел, който докарва накрая Уинстън Смит дотам да приеме, че го обича.

- Съгласна ли си? Съгласна ли си? Съгласна ли си? Съгласна ли си? Съгласна ли си? Съгласна ли си?
- ДОБРЕ СЪГЛАСНА СЪМ  Shocked
..................

Ти пък много ги издигна, нерде Оруел, нерде наш Кънчо.
По-напомня на тоя виц:

Шефът на мутрите решил да направи дарение за Зоопарка и спонсорирал група мутри, която да донесе камила от Африка. Поради дългото им отсъствие, той се притеснил и заминал да ги потърси на място. Hамерил ги да бродят из пустинята, подкарали с бухалките голям слон. Развикал се отдалече:
- Това не е камила, бе това е слон!
- Камила съм, камила съм - отвърнал слона бързо, бързо. Mr. Green

# 3 889

Не може всички да харесват Пламен.
Аз още се чудя какво му харесват на Пламен...Ама живеем в държавата на Златките, чалгата и..Орешарски Mr. Green Mr. Green

# 3 890
Тоя Чернев как се блещи , същинска Ваня в костюм.
А Мира беше според мен доста дипломатична и дори позитивна , очаквах да е по-отрицателно емоционална , но се овладя.
По възгласите от публиката дА разбирам ли че са поканени само випове, страдащи от завистта на обикновения българин и ученици от спортното училище на Ямбол?

# 3 891
Леле, колко Станки пишат тук и се възмущават от Станка...  Crazy
Точно!
Не съм и фенка, но тука се прекалява.

Ни се притеснявъйте, всенародния гирой Пламен ще победи  Wink

# 3 892
  • Русе/София
От фейса  Laughing
Mariana Ivanova
Довечера ще „избираме” любимата звезда на България.Но тъй като изборът е предрешен от продукцията,която цял сезон ни промотира достойнствата и медалите на златното момиче,аз мисля,че титлата „любима звезда” е твърде скромна за нея. Затова имам предложение към министерството на образованието-Уважаемо министерство ,за да отдадете достойна почит към заслугите на безценната Станка Златева,моля до стихотворението на дядо Вазов в букварчето да се отпечатат и премъдростите на момичето на народа „„Аз съм от пичка си лелина“ , „Аз съм тъпа и проста“, „Ти си голям кон МА“, „Скочубра мръсна“, „Дреме ми на гъза дали ще победя“, „Ще си пръцкаме тук“, „няя ми даваш наклон на къде да пикая“ , "ейй извратенячко!" ,,шЪ ти е..а мамата, шЪ тЪ ошамаряи ",махнете ги тиЙ камери да си ачкам на спокойствие". Така децата ни от крехка възраст,ще имат достоен модел за подражание.А като мото на букварчето може да сложите репликата й към Румен Луканов – „Шъ напра’я жена ти вдовица”. По този начин пък ще учим подрастващите как да отстояват своето! При добро желание може да включите и изучаване на дисциплината,пребий другарчето си с възглавница. Все безценни уроци за малките,които търсят свой кумир!
Само заради тези думи заслужава най-голямата награда за нея 5-то място
Я се разходете до най близкото ви у-ще през голямото междучасие.Тези думи на Станка направо ще избледнеят още в първите думи на някой третокласник.
Какво толкова се възмущавате?

# 3 893

Точно!

# 3 894
ОХХХ....Кънчев ли е,Пънчев ли е #2gunfire Да вземат да го сменят,а? Sick Повръща ми се от толкова налагане на мнение..Пълно безобразие Naughty #2gunfire

# 3 895

Не може всички да харесват Пламен.
Аз още се чудя какво му харесват на Пламен...Ама живеем в държавата на Златките, чалгата и..Орешарски Mr. Green Mr. Green

... и на борците, и на мутрите.

# 3 896

Те не са "такива", на тях Пламен им е пример. ooooh!

Пламен хич не е пълния селяк щото.
Станка всъщност е това, което е и 80% от населението на България.

# 3 897
За мен е ясно, че Станка ще спечели. Вота вече е предопределен! Confused
Дано поне Пламен не излезе пети! Мисля, че е време Ваня да излиза Naughty

# 3 898
  • София, България
  Сетих се за вица:
-Как се казваш ?
-Станка!
-Не те питам с какво дойде ,а как се казваш!

е, той Ласкин се опита да блесне с тоя виц преди време

а как беше оня виц за Съгласна ли си Пенке  newsm78
Не го знам!

Сетих се  newsm44

Иванчо, я кажи една съгласна - казва учителката.
 - Марийка.
 - Иванчо, Марийка не е съгласна.
Обажда се Марийка:
 - Как да не съм съгласна? Съгласна съм!

# 3 899
Тоя Чернев как се блещи , същинска Ваня в костюм.
А Мира беше според мен доста дипломатична и дори позитивна , очаквах да е по-отрицателно емоционална , но се овладя.
По възгласите от публиката дА разбирам ли че са поканени само випове, страдащи от завистта на обикновения българин и ученици от спортното училище на Ямбол?
Peace Joy

Общи условия

Активация на акаунт