VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 009
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 935
За мен беше важно Пламен, Мира, Лиляна, че и Тервел да не спечелят. Мисля, че Станка и Мариян бяха достойни за финала. Мариян загуби първото място с изказването си за това, че не може да живее и работи В България, до като Станка спечели точно с обратното. Не може победител във ВБ да каже, че предпочита чужбина пред Родината  Naughty
И Мариан се усети за тази си издънка, но късно.

# 4 936
А за мен е важно да има коректност от страна на  организаторите,която липсваше в много отношения.Това надхвърля въпроса за персоналната победа. Шоуто се компрометира и  отговорността  е  на продуцентите.

# 4 937
  • SF

И малоумните въпроси дето я пита НК: "Ще дадеш ли на Пламен още един шанс? Тя: "Аз да му дам шанс?"

Тоя пък! Пак се е обадил! Кой му е споделил, че Пламен иска шансове? Ами ако Пламен е мераклия за шанс от Йоана, Райна или която и да е? Представяте ли си, ако Пламен едва се е отървал от жена си и сега - `земи тоя шанс! Joy
Глупостите на Ники Кънчев.
Снощи 2 пъти последователно пита Лияна "Как се чувстваш?" Въобще не я слушаше, когато му отговаряше първия път.
Н.К. изобщо не може да слуша едновременно какво му говорят в слушалката  и гостите си. Напряга се, разсейва се, оплита се. С кого ли спи тоя, та е вечният водещ и все на разни топ предавания newsm78

# 4 938
Много харесвах Финдо в Сървайвър. Радвам се, че ще влиза. Heart Eyes

# 4 939
  • SF
Победата на Станка не е подарена. Няма как да сме 300-400човека и да сме представителна извадка. Не забравяйте ,че много не пишат ,защото не им се спори.

А според тебе колко човека правят една извадка представителна?
И знаеш ли за кой тип проучвания е неободимо да се анализират мнения от представителна извадка?
Това да не е преброяването на нацията? Много труд и ресурси са неободими, за да се определи представителната извадка. Условията една извадка да бъде представителна са доста и често излишни. В повечето случаи се рисърчва само таргет групата. Анкетите на принципа на отзовалите се са един напълно достатъчен и надежден източник за анализ на социума.

# 4 940
Е, много е достойна Станка, няма що. Как яде с тази мръсна уста ? Как може някой с такъв език да е достоен ?

А колкото до представителната извадка, във фейсбук е същото. Не може все да сме непредставителна извадка и тук и там Wink .

# 4 941
  • Никога на земята...
Е, много е достойна Станка, няма що. Как яде с тази мръсна уста ? Как може някой с такъв език да е достоен ?

А колкото до представителната извадка, във фейсбук е същото. Не може все да сме непредставителна извадка и тук и там Wink .
Не е само тук и във фейсбук.
Под всички статии за победата и,които съм чела,положителните коментари са рядкост. Peace

# 4 942
  • UK
а,значи не ми се е сторило,че Лиана два пъти отговаряше на един и същи въпрос  Laughing
аз  нещо друго правех и двата пъти като погледнах Ники К. я питаше "Какво  научи за себе си в къщата"
явно не само един въпрос е задал два пъти

# 4 943
а,значи не ми се е сторило,че Лиана два пъти отговаряше на един и същи въпрос  Laughing
аз  нещо друго правех и двата пъти като погледнах Ники К. я питаше "Какво  научи за себе си в къщата"
явно не само един въпрос е задал два пъти

Кънчев е за пенсия вече.
Вярно, че е лице на формата ама мисля, че вече му е време за смяна. Доста е неадекватен на моменти. Задава супер глупав въпрос, следва някакъв си отговор, той стои, гледа и мисли .."Ахам.." и продължава да стои като пън и да мълчи. Много често взе да му се случва.

# 4 944
Сега Кънчев следваше правилната линия. Знаем, че е само водещ, не решава той кой да кани в студиото,но можеше да вкара и малко лично отношение. А Алекс само как всяка вечер рецитираше с патос- Справедливата бизнес дама, Нашата гордост, Марионетката. Снощи докато прескачах из каналите попаднах пак на финала, и се сетих. Павел Чернев ли е много морален, и точно той ли трябва да обяснява, че мрази предателите. Нали е адвокат, освен че има претенции че е много умен. Трябвало е да обмисля по-добре действията си. Сега освен да се надява да стане адвокат на мама Фоти. Но тя може да е всякаква, но не и толкова глупава.
Досега в никой от форматите не съм писала в темите, но съм гласувала в анкетите. Даже и в първите тук 2 пъти не бях прочела, че е за подкрепи а не изгони и гласувах за Ваня. Joy

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 07:29 от Silvipl

# 4 945
  • Sofia
разсмя ме картинката на аватара ти  Laughing

# 4 946
  • Варна
Айде оставете го този сезон. Утре започва All Stars. Grinning
Финдо и Пенка са първите 2-ма сигурни участници.

Нали не става дума за Пеньо?  Shocked

# 4 947
  • До морето
По- зле! Става дума за Пенка от "Мис България"  ooooh!

ПП. Много харесвам Финдо  Blush

# 4 948
  • sofia
Айде оставете го този сезон. Утре започва All Stars. Grinning
Финдо и Пенка са първите 2-ма сигурни участници.

Нали не става дума за Пеньо?  Shocked

http://missbulgaria.tv/kandidatkite/penka
 Sick

# 4 949
  • Sofia
о,неее  Naughty само Пенка не,няма да понеса повече ларШ

Общи условия

Активация на акаунт