VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 011
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 860
Нико Тупарев и Станка в спор за вота на Ваня!

http://www.kliuki.net/niko-tuparev-i-stanka-v-spor-za-vota-na-va … vip-bradar-video/

# 4 861
Предлагам анкета:
 ВБ -2013/по сценарий/на кого оставиха да избере реда на петимата финалисти:
1.Парите на зрителите
2.Парите на Ваня Червенкова

# 4 862
Според мен Станка усеща, че победата и е подарена /нагласена/, и не и се радва много. 

# 4 863
"Фолкпевицата Райна, писателят Денди, Елена Кузмова от „Биг брадър фемили“ и рапърът Джийсън Брад Люис от първия сезон на „Х-фактор“ са сред сигурните участници във втория сезон на „Биг брадър ол старс“, който започва в понеделник по Нова телевизия, пише „Преса“. Райна вече сама се похвали във Фейсбук за предстоящата си изява..." 

На тези гореизброените "звезди" ако човек им събере накуп сивото вещество, ще се събере мозък горе-долу колкото за една замразена скумрия !!!
Laughing

Кънчев: И сега дами и господааа ... започва Сезонът на замразените скумрии - то вярно иде Никулден  Mr. Green

пп. Може пък да гледам чат-пат, но само за да се гавря - тези дни ще му спретна едно гифче и на Кънчев  Twisted Evil

# 4 864

Ха-ха ,Според Станка ТРЯБВАЛО ДА СЕ КРИЕ ПОКУПКО-ПРОДАЖБАТА НА ПОБЕДАТА на Ваня
 hahaha.Мирише на прекалено закоравели сетива от продажба на победи/олимпийски примерно/
Ей тая реакция издаде .... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 4 865
  • София
"Фолкпевицата Райна, писателят Денди, Елена Кузмова от „Биг брадър фемили“ и рапърът Джийсън Брад Люис от първия сезон на „Х-фактор“ са сред сигурните участници във втория сезон на „Биг брадър ол старс“, който започва в понеделник по Нова телевизия, пише „Преса“. Райна вече сама се похвали във Фейсбук за предстоящата си изява..."  

На тези гореизброените "звезди" ако човек им събере накуп сивото вещество, ще се събере мозък горе-долу колкото за една замразена скумрия !!!

Кънчев: И сега дами и господааа ... започва Сезонът на замразените скумрии - то вярно иде Никулден  Mr. Green

пп. Може пък да гледам чат-пат, но само за да се гавря - тези дни ще му спретна едно гифче и на Кънчев  Twisted Evil

Само заради писателя  Crazy Денди заслужава да се гледа   hahaha hahaha hahaha
 Laughing

# 4 866
  • София
АБЕ девойко, ти добре ли си???? Това е дете , а не стока от магазина,за която можеш да кажеш нищо особено! А пък другият ти коментар направо ме изчерви и изуми! Не вярвах някога ,че ще прочета такива думи написани от жена #Crazy за дете! И как за 5 минути определи физическите, интелектуалните и другите особености на детето!
 ААААААААА ще ми е интересна и характеристиката ти за детето на Лиляна!?
абе девойко. Приеми че не всички малки дечица са ми сладки. Някои са ми просто безразлични и това е едно от тях. Всички нормални хора си имат предпочитания. Кво толкова ми скачаш сега, на ква се праиш. И кво да ти кажа за детето на Лиана. Искаш да чуеш че и то ми е безлично ли? Ми и то не ме впечатли с нищо. А какъв е твоя коментар
smile3505
На мен пък детенцето на Пламен много ми хареса. Толкова е сладко и има уникални очи като тези на баща си. Heart Eyes

Eто затова ви харесва детето на Пламен, защото е негово.

И без значение, дали някой има дете или НЕ, може да прецени(ако е обективен) дали едно дете е хубаво.  Винаги когато видиш детето на някой познат, но не го намираш за ХУБАВО, казваш, че е СЛАДИЧКО, да им е живо и здраво...и т.н(само защото е детенце и не искаш да засегнеш родителите му)

Има много красиви деца, наистина изрисувани, които те грабват от пръв поглед,  но има и такива - с тъпи физиономии - ФАКТ  - и всеки който твърди обратното, лъже себе си или тези, пред които го казва.
 Ако всички майки мислеха, че всички деца са красиви, нямаше да си бутат децата по всякакви детски конкурси, не за талант, а за КРАСОТА.

Сега продължавайте да плюете Станка, темата се превърна в СПАЛНЯТА НА МИРА, величаене на Пламен и Мариан и яко плюене по всеки, който беше в групата Ваня.

# 4 867
Победата на Станка не е подарена. Няма как да сме 300-400човека и да сме представителна извадка. Не забравяйте ,че много не пишат ,защото не им се спори.

# 4 868
Skrekkelig, имаш ли деца? Simple Smile

имам. Ама и да нямах пак това щеше да ми е мнението. Не ми е сладко и това е. Ако искате ще потърся снимки на деца, които са ми сладки. Не виждам нищо отвратително - не съм обидила никой, детето не страда заради мнението ми така че лошо не съм направила -  говоря единствено за личния си вкус на тема деца. Все едно като кажеш на някой Не си ми тип, и го обиждаш. Ами да се обижда, това си е негов избор.

# 4 869
  • София
Mari_Mar  Shocked и ти ли.
ОСТАВЕТЕ  ДЕЦАТА!!!

# 4 870
  • София
Боже, сега за детето ли се заядохте. ooooh!

# 4 871
Аз по-напред в темата писах, ама пак да кажа: странно е, че фенките на Пламен приемат, че е истина за сим картите на Ваня, както и това, че продуцентите са решили Станка да е победител от самото начало...а не допускат това, че Пламен се спасяваше все с най-висок вот може също да е решение и сценарий пак на продуцентите. Двоен аршин! Аргументът, че тук Пламен е най-харесван и затова вярваме, че и най-много се гласувало за него ...за мен поне не върви. От анкетата горе става ясно защо. А и колко хора пишат и гласуват тук ? Засичам постове на едни и същи хора - много народ чете, ама пишат по-малко от 100 май, май. Съвпадение на еднакъв вкус на повечето от тази внушителна бройка пишещи явно има този сезон Simple Smile

# 4 872
Леле,спрете се, хора. Shocked
Можем да си коментираме всеки от участниците,но не закачайте близките им. Особено децата,които пък съвсем нямат нищо общо с това "шоу".

# 4 873

Кънчев: И сега дами и господааа ... започва Сезонът на замразените скумрии - то вярно иде Никулден  Mr. Green

пп. Може пък да гледам чат-пат, но само за да се гавря - тези дни ще му спретна едно гифче и на Кънчев  Twisted Evil

Само заради писателя  Crazy Денди заслужава да се гледа   hahaha hahaha hahaha
 Laughing
Доста алкохол остана - та ще бъде в добро настроение поне в началото  Laughing

Скрит текст:
Защо ли, четейки писаното днес в темата  някак имам чувството, че ние по-лесно преглътнахме загубата, отколкото победителите победата си?   Wink 
Какво (мили дами Mr. Green) все още му дъвчете на Пламен, че даже и на сина му Crossing Arms  - хайде вървете се напийте от радост най-сетне   Peace 

# 4 874
Аз по-напред в темата писах, ама пак да кажа: странно е, че фенките на Пламен приемат, че е истина за сим картите на Ваня, както и това, че продуцентите са решили Станка да е победител от самото начало...а не допускат това, че Пламен се спасяваше все с най-висок вот може също да е решение и сценарий пак на продуцентите. Двоен аршин! Аргументът, че тук Пламен е най-харесван и затова вярваме, че и най-много се гласувало за него ...за мен поне не върви. От анкетата горе става ясно защо. А и колко хора пишат и гласуват тук ? Засичам постове на едни и същи хора - много народ чете, ама пишат по-малко от 100 май, май. Съвпадение на еднакъв вкус на повечето явно има този сезон Simple Smile
Няма как Ваня, за която имаше само 1/2 положителни коментара във фейсбук, както и тук, изведнъж да има 90% зрителска подкрепа. Нормално е човек да се осъмни. Както и за Станка, но да приемем, че за нея са гласували хора, които не са гледали редовно предаването, не са разбрали що за човек е и са гласували за нея само защото има медали. А Пламен е толкова харесван навсякъде, така че няма за какво да се съмняваме в неговия най-висок вот.

Общи условия

Активация на акаунт