VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 043
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 875

Eто затова ви харесва детето на Пламен, защото е негово.

И без значение, дали някой има дете или НЕ, може да прецени(ако е обективен) дали едно дете е хубаво.  Винаги когато видиш детето на някой познат, но не го намираш за ХУБАВО, казваш, че е СЛАДИЧКО, да им е живо и здраво...и т.н(само защото е детенце и не искаш да засегнеш родителите му)

Има много красиви деца, наистина изрисувани, които те грабват от пръв поглед,  но има и такива - с тъпи физиономии - ФАКТ  - и всеки който твърди обратното, лъже себе си или тези, пред които го казва.
 Ако всички майки мислеха, че всички деца са красиви, нямаше да си бутат децата по всякакви детски конкурси, не за талант, а за КРАСОТА.

Сега продължавайте да плюете Станка, темата се превърна в СПАЛНЯТА НА МИРА, величаене на Пламен и Мариан и яко плюене по всеки, който беше в групата Ваня.

Абсолютно. Бях и винаги съм била напълно откровена като казах че бих спала с Пламен щото ми е секси и чаровен. Казах го съвсем чистосърдечно, въпреки че Пламен като човек ме ОТВРАЩАВА. И за детето бях откровена, не казах че е грозно или лощо, а просто че не бих го забелязала в група с други деца. Всички, които ми нарипаха, че всички деца са сладки за мен са лецемерки. А лапналите по Пламен вече готови чак детето да осиновяват... на тях просто им хлопа дъската....
Сори, такава съм си, истинска и откровена като Станка  Laughing

# 4 876
Ужас! какво ви става бе, хора?!

# 4 877
  • Варна

Сори, такава съм си, истинска и откровена като Станка  Laughing

Ако някой беше казал дума за нея обаче, щеше да е жлъч и злоба, не откровеност. Rolling Eyes

# 4 878
Победата на Станка не е подарена. Няма как да сме 300-400човека и да сме представителна извадка. Не забравяйте ,че много не пишат ,защото не им се спори.
Затова ли Пламен я би 3 пъти   на номинации с огромна преднина-в пъти ?.Станка нямаше никакъв шанс  срещу Пламен при двубой на финал . Затова  оставиха Мариян за конкурент на финала и при проверки да е по-достоверно.

# 4 879
  • София
"...рапърът Джийсън Брад Люис от първия сезон на „Х-фактор“ ...

Този пък кога стана рапър ?

# 4 880
Ужасни коментари. Всеки пост против Станка се репликира, направо темата не става за четене вече.  ooooh!

Призовавам феновете на Пламен да спрат да пишат за Станка и да се успокоят нещата. Няма смисъл да се спори вече, ние знаем кой е победителят. Praynig Peace Че темата не се търпи... Не заради вас, разбира се. Peace

# 4 881
Победата на Станка не е подарена. Няма как да сме 300-400човека и да сме представителна извадка. Не забравяйте ,че много не пишат ,защото не им се спори.
Направете една анкета "Подарена ли е победата на Станка" или нещо подобно- така всеки ще си даде гласа, без да му се налага да влиза в дълги спорове. Не всеки има и време де- като мен примерно, ама за едно гласуване ще успее....само идея Wink

# 4 882
Призовавам феновете на Пламен да спрат да пишат за Станка и да се успокоят нещата. Няма смисъл да се спори вече, ние знаем кой е победителят. Praynig Peace Че темата не се търпи... Не заради вас, разбира се. Peace
newsm10
Важно е кой е моралният победител и кой е истинският любимец на зрителите.

# 4 883
Свидетел: Платиха ми 100 лв., за да гласувам за Ваня и Станка Златева!

# 4 884
Аз по-напред в темата писах, ама пак да кажа: странно е, че фенките на Пламен приемат, че е истина за сим картите на Ваня, както и това, че продуцентите са решили Станка да е победител от самото начало...а не допускат това, че Пламен се спасяваше все с най-висок вот може също да е решение и сценарий пак на продуцентите. Двоен аршин! Аргументът, че тук Пламен е най-харесван и затова вярваме, че и най-много се гласувало за него ...за мен поне не върви. От анкетата горе става ясно защо. А и колко хора пишат и гласуват тук ? Засичам постове на едни и същи хора - много народ чете, ама пишат по-малко от 100 май, май. Съвпадение на еднакъв вкус на повечето от тази внушителна бройка пишещи явно има този сезон Simple Smile

Миличка ,и 200 души са достатъчни за да се приеме ,че %  е статистически верен,но  повярвай ,че и в Фейсбук  %  на феновете на Пламен е същият ,а там пишещите са хиляди.
Така ,че си свали розовите очила и виж продажния вот

Чест им прави на ВБ ,че поне публично признаха ,че ВОТЪТ  е законно платен

# 4 885
Ужасни коментари. Всеки пост против Станка се репликира, направо темата не става за четене вече.  ooooh!

newsm10

# 4 886
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си. hahaha

Статистиката казва, че представителната извадка е част от генералната съвкупност, чрез която се правят изводи за цялата съвкупност. По този начин се правят прогнозни резултати за избори и всякакви други анкети. Така че да - Бегемама и ФБ трябва да са представителна извадка на това, което се случва по принцип.

# 4 887
  • София
Аз чак сега се включвам, хванах финала точно като изгониха Пламен. Много нагласено ми се видя  Tired И то пък Ваня остана на финал.  
Какво тръбят"най-успешния Вип Брадър", това беше най-жалката издънка досега.Толкова фалшив Биг Брадър, трябва да им вземат лиценза създателите на предаването  Rolling Eyes
Предпочитах Мариан, пред Станка. Но си мисля, че Пламен е истинския победител, макар, че не му симпатизирам.

# 4 888
  • Варна

Какво тръбят"най-успешния Вип Брадър", това беше най-жалката издънка досега.Толкова фалшив Биг Брадър, трябва да им вземат лиценза създателите на предаването  Rolling Eyes
.

Вероятно най-много парички от есемеси са събрали. Това ще им е.
Както след Христина... ще последва пауза.

# 4 889
  • София
Едно време, хората по-лесно се лъжеха да пратят. Сега всички знаем, че не ние решаваме и не си хабим стотинките за тия плужеци  Stop

Общи условия

Активация на акаунт