VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 697
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 60
Официално вътре се запознаха, но Тишо бил влюбен отдавна в нея и в ББ1 ревеше колко иска да се запознае с нея и така. Тя дойде и май му беше подарила жартиера си от Плейбой, нещо такова беше.
Тишо харесваше Венета и каза в ББ, че това е перфектната жената за него, тя му изпрати чифт чорапи, уж нейни, ама май бяха нови и наградата му беше след като излезе среща с нея , т.е. вечеря , и така станали нещата. Самата Венета рече , че мислела да си тръгне на втория час, пък после отишла и на дискотека до сутринта Party

# 61
Официално вътре се запознаха, но Тишо бил влюбен отдавна в нея и в ББ1 ревеше колко иска да се запознае с нея и така. Тя дойде и май му беше подарила жартиера си от Плейбой, нещо такова беше.
О да, за тяхната любов спомогна Биг Брадър...Тишо горкият ако е знаел какво ще му дойде на главата  Grinning

# 62
Стойко и Лияна, другите много са зациклили  Crazy

# 63
Подкрепих Мира и Ирина.
Стойко ми е безхарактерен и изкуствен. Peace

+1

# 64
  • София
Вече от доста време са женени, май не се оплаква.  Laughing

# 65
Гости в лайв студиото ще бъдат - известната естрадната певица Тони Димитрова, която ще подкрепи Стойко Сакалиев, д-р Енчев в защита на Ваня Червенкова, радиоводещата Ива Дойчинова за Ирина Флорин и фолк изпълнителят Константин от страна на Лияна.

... А за б  Winkбабет Ивето ли ще дойде?

# 66
Има живо.

# 67
  • SF
Въпрос от Мариан към всички:
- Кое е хобито, което най-много ви помага да се отървете от стреса?
Мира: Бродиране
Ваня: СПА
Пламен: Фитнес
и другите отговори се въртяха около спорта. Имаше и едно ходене в планината, казано от някой, не ми беше в кадър.

# 68
  • SF

Ето такава е обстановката. Вижте къде са ръцете на Лияна и Мариан.

# 69
  • Никога на земята...
И на вашето внимание-Лияна се гушка в Мариан  Laughing

# 70
  • SF

Ами от желязо да е….. Ще поддаде, къде ще ходи Марианчо.

# 71
Хич не изглежда да и неприятно и по-скоро тя му се натиска

# 72

Пфуу направо му се натиска и премигва ли премигва...не мога да я дишам вече тази  пачавра  ooooh!

# 73
  • Ню Йорк

Пфуу направо му се натиска и премигва ли премигва...не мога да я дишам вече тази  пачавра  ooooh!

И аз едвам я издържам  ooooh!

# 74
хахах...ама тя направо полегна отгоре му  Laughing Мрънках за кърпата, но сега и тези мазни кичури ми се пречкат  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт