VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 634
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 135
# 136

Това вярно ли е?  Thinking Аз помислих, че е мисия когато го излъчиха.  newsm78

# 137
Има живо излъчване.

В сутрешния блок гости бяха Найден, Стойка и Йоана.
Гроши щял да влиза в ББ ол старс и бил казал, че няма да спре да пие. като разбрал, че алкохолът ще бъде без ограничения, казал че няма да изтрезнява. Sick

Секс, бой и сръбска музика ... засега само чалгар/ка липсва в картинката

# 138
Ами не е официално мисля, но то ще се чуе.

# 139
  • Варна
Има излъчване.

Започнаха да чистят. РЗ, Мира и май Ирина пеят Simple Smile Преди това Мира им направи закуска - козуначени кифлички с ябълково сладко, ммм Blush Ваня поздрави Мира, както и другите.

В анкетата гласувах за Ирина и Мира Peace

# 140

Това вярно ли е?  Thinking Аз помислих, че е мисия когато го излъчиха.  newsm78

според мен беше част от мисията с вътрешния глас. Златка трябваше да разкаже за бъдещите им планове като семейство, тръгна да "споделя", че ще се женят и после добави че е "бременна".
Попреигра.
Но тамън да видим колко им е акъла на жълтурите

Само на мен ли ми се стори, че Лияна е подпийнала във видеото, когато наприказва всичките безумици на света?

# 141
  • София
От анкетат се чудех кого да подкрепя. Мира  и Лияна не ги дишам от никъде!  Mr. Green Mr. Green #2gunfire Затова подкрепих останалите трима. Simple Smile

# 142
В анкетата - само Стойко Simple Smile

Мариан вярно ли се е влюбил в Лиана Rolling Eyes
Нещо не ми го побира акъла това, ама то за любовта граници няма.....

# 143
Надявам се Пламен вече да си ходи, но малко не ми се вярва!

# 144
тези там какви са ги вършили нощес  Rolling Eyes  Laughing

Скрит текст:
Земетресение с магнитуд 2,8 по скалата на Рихтер е регистрирано на територията на България, съобщиха от Европейския сеизмологичен център.
Според Геофизичния институт на БАН магнитудът на земетресението е 2,2 по скалата на Рихтер с епицентър близо до Нови хан. Няма данни за пострадали и материални щети.

# 145
  • Варна
Така казва, но физиономията й е много променена от това, което е била преди. Не ми прилича да е само в следствие от лекарствата.

E сигурно има ботокс и други знайни и незнайни интервенции, които не са операции. Laughing

# 146
  • София
В момента в къщата ври и кипи. Всеки чисти нещо, сменят там завивки и т.н. НО !!! аз лично не виждам никъде Ваня Червенкова !!! Тя изобщо в къщата ли е ?

# 147
Ама Ваня колко И е верен вече часовника.. "Стига бе хора!.. стига сме говорили за това.. Ти недей да нарянаваш Мариян, че е имал предишни болезнени връзки..."
След малко: "Ама я разкажи, разкажи.."
Лисица!!!  Twisted Evil

А Лияна - чак не можах да я издържа и да я слушам! Как може да има толкова просто същество.. всичко идва от простотията И!!! Тя дори не е двулична (защото все пак трябва акъл за там)... тя е проста!  Sick

# 148
  • Варна
В момента в къщата ври и кипи. Всеки чисти нещо, сменят там завивки и т.н. НО !!! аз лично не виждам никъде Ваня Червенкова !!! Тя изобщо в къщата ли е ?
Да, в къщата е Peace
Даде разпореждане кой какво да прави, и сигурно се е оттеглила в покоите си, като министър-председател на къщата  Laughing

# 149
  • Варна

Извикаха я в изповедалнята.

Общи условия

Активация на акаунт