VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 850
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 460
Чудя се дали има някаква вероятност участниците да получават част от дарените СМСи.Тогава гласуването за Ваня си има обяснение -пране на пари???

# 2 461
  • Варна
OMG! Да влезе и зелена, синя и пембена Златка. Shocked
По принцип се интересувам само от теми, занимания  и личности, които ме вдъхновяват, "шоуто" го следя от любопитство да вия до какви дълбини могат да достигнат въпросните считащи себе си за  ВИП-ове. И уви тези дълбини се оказха невероятни, особено в този сезон - крясъци, обиди, менторско-назидателен тон, дребнавост, отмъстителност, пускане на кръв на противничката, вулгарно и цинично поведение, кълчене, пърхане, реване и същевременно обхождане леглата на няколко мъже, мачовско поведение и ни лук ял ни..., нелепи "влюбвания", схемаджийство, перчене с медали, милиони, мощни коли, лукс, манипулации от водещи и продуценти, спонсорство...
 И не, не е целта ми да ги обиждам, те самите показаха това. Всеки от тях притежава и положителни качества, но уви те някъде се изгубиха и каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи.

Съвсем като в реалния живот. Обаче следващото издание явно ще е сезонът на тъпотата, какво ще ни покажат, не знам.

# 2 462
  • София
Мисля ,че не трябва да има победител в този ББ. Всички вотове са опорочени. Продуцентите са видяли това още в предишните елиминации,но не им е пукало.
След съобщението за Ваня от снощи не гледам ,но ми е интересно да знам ,какво е мнението на останалите съквартиранти. Имало ли е изказвания на излезлите.
Как ли го приема Станка ,която толкова й вярваше Thinking

newsm10 Ники Кънчев каза снощи, че няма ограничения за смс-те и някакви изисквания.

Че кой е казал, че има ограничения ... Тук говорим за МОРАЛ. Все пак и наградата е МОРАЛНА, тъй че .....

Съгласна съм!

# 2 463
  • Варна
Чудя се дали има някаква вероятност участниците да получават част от дарените СМСи.Тогава гласуването за Ваня си има обяснение -пране на пари???

Не мисля че става въпрос за толкова сериозни суми.

# 2 464
Четох преди малко, че русата Златка била бясна на Лияна, която се навъртала около гаджето й докато я няма. Има ли истина в това? Simple Smile

Не знам колко е истина,но когато бебе започна да обсъжда с Пламен ,че не харесва Лили ,РЗ доста се кефеше  Mr. Green

# 2 465

Почти съм убедена че има нещо подло в цялата работа.Няма здравомислещ човек ,който да даде такива суми за да се накичи със слава.Колкото повече мисля -толкова по вероятно ми изглежда това обяснение.Предполагам че поне 100 000 са били СМСите тоест между 40 и 60 хил. са се бръкнали Ванините другари.

# 2 466
  • Варна

Почти съм убедена че има нещо подло в цялата работа.Няма здравомислещ човек ,който да даде такива суми за да се накичи със слава.Колкото повече мисля -толкова по вероятно ми изглежда това обяснение.Предполагам че поне 100 000 са били СМСите тоест между 40 и 60 хил. са се бръкнали Ванините другари.

Максумум четирицифрена сума са били СМС-ите. Освен това обикновено най-големия наплив на СМС е по време на лайфа, преди него малко хора гласуват.

# 2 467

На мен не ми се иска да напусне предаването Simple Smile Искам да си остане, да победи и да обере плодовете на победата си   Laughing Ако се извини и се измъкне преди това, много леко ще мине Simple Smile
А дали Пламен или Мариан ще са победители или не...точно в момента това няма никакво значение, така или иначе награда няма, нищо не губят...Каквото трябва, постигнаха в шоуто....дали първи, втори или трети ще завършат...все тая Simple Smile Но да видя Ваня като победител, който не смее да погледне никого в очите би било готино  Mr. Green
И аз съм на мнение, че по-голямо наказание за Ваня от победата няма, ще има да я разнасят по медии и телевизии, но каквото сам си направиш... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 468
  • SF

дават ли Ваня? интересно ми е как функционира след снощния лайф

Хич не й пука.
Сега няма живо, но когато имаше, си пушеше цигарката и си приказваше с другите, все едно, че никога не си е купувала победата в ББ.

# 2 469
  • София
Какво ще донесе победата във ВБ на Ванчето? newsm78

# 2 470
  • Варна

Според мен, тя не е искала да победи. Искала е да остане за финала и да натрие носа на Мира.

# 2 471

Максумум четирицифрена сума са били СМС-ите. Освен това обикновено най-големия наплив на СМС е по време на лайфа, преди него малко хора гласуват.
Колкото и да са пратили предполагам че са имали някакво инфо до колко стигат обикновено и колко най -много да пратят.Ако и на финала продължат така да пускат -теорията ми само ще се потвърди.

# 2 472

Според мен, тя не е искала да победи. Искала е да остане за финала и да натрие носа на Мира.

И аз така мисля,но ще видим какво ще се случи в събота Simple Smile
Лично на мен ще ми е интересен финала,колкото и всичко да е фалшиво и измислено Simple Smile

# 2 473
Нали трябваше победителя да е НАЙ - ДОСТОЙНИЯ, сега какво излиза, че е НАЙ - ПЛАТЕЖОСПОСОБНИЯ?  Ей това Ванче, пак не си направи сметките както трябва, напразно я набеждаваха, че е интелигентна. Да беше казала да гласуват за С Танка, нямаше да е такъв панаира и пак щеше да спечели тяхната ГрупЪ. Ама пусто ЕГО....

# 2 474
  • SF

И аз съм на мнение, че по-голямо наказание за Ваня от победата няма, ще има да я разнасят по медии и телевизии, но каквото сам си направиш... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Всяко чудо за три дни. Точно за толкова ще й се наложи да е възпрепятствана по важни дела. И всичко ще мине и ще замине. Защото в крайна сметка на кого му пука за победителя в ББ. Аз нямам познати, които гледат това предаване. От сезон на сезон окапват и сега накрая аз съм единствения стожер сред близките ми.
Ваня ще обясни, гледайки върха на обувките си, че тя няма пръст в тази работа и че който е решил, я е подкрепил. Ще обясни, че в Къщата й се е наложило да мине през много изпитания, че има подкрепата на групътъ и че всички я обичат, явно и навън хората са видели у нея качества на лидер. Ще наблегне на блестящото си представяне в 5 от 15… Ако на самия лайф при Н.К. някой се опита да повдигне въпроса, Никито ще го прекъсне с "И така! Време е да съобщим, че утре в Къщата влизат невероятните …. Време е за нашите реклами." И  Whistling бай-бай, Ваня. Ще те видим пак в някое студио като гост-коментатор-критик, който ще ни размахва пръстче и ще ни учи какви достойни хора трябва да бъдем.

Общи условия

Активация на акаунт