VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 697
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 745
Има хора, за които животните са свързани само с ядене.

Това пък откъде дойде? newsm78 Станка не яде котки.
Не яде, ама ги трепе с камъни  Stop

# 2 746
  • София
Значи събитията се развиват съвсем закономерно. Чернева сега ще агитира 4 -та приятели да гласуват за Станките и тя излиза бяла и добра от цялата помия, която сътвори. Разбира се, Пламен е най- голямата гад и е виновен за всичко. Може би и в протестите има пръст.

Много точно.
Аз даже взех да се притеснявам за Пламен като излезе.. ooooh!
ХАха, Червенкова, ама и Чернева й отива /и по цвят и по манталитет/ Laughing

# 2 747
  • Никога на земята...
Цитат
Ако обичаш, говори в първо лице, ЕД.ЧИСЛО. Досега пропусках безумните ти коментари, но държа да знаеш, че ти изобщо не си показател за целият български народ

Е добре излъгал ли съм в нещо. Провери, ако искаш кое от написаното не е факт. Или смяташ, че да окрадеш паметника на Левски е нещо съвсем нормално и не говори що за народ сме щам го допускаме.
Не знаех,че целият народ е окрал паметника на Левски  Joy
Dido 1302,много си се филмирал.

# 2 748
Ваня току що каза на Станка, че си прехвърля вотът към нея.
Цитирам разговорът:
Ваня:"Българинът е завистлив и лош"

Станка"Аз това го знам от много години"

Искам това да го излъчат довечера.
и аз, а дано, ама надали  Tired
Знаех си, че Ваня ще насочи картаджиите към Станка, от сега да и честитим на Станка изнасилената победа  Whistling

Някой беше казал,че Ваня ще прехвърли вота си върху Станка,само с единствената цел да не спечели Пламен.  Mr. Green

# 2 749
В- Мира на лайфа ще си облече новата рокля
С- тя да не дойде с пеньоара дето е готвила

http://flvplayer.viastream.viasat.tv/flvplayer/play/popup.html?i … mp;autostart=true
тук, но го спряха отново
Миро утре ще влиза.
Кой Миро ? На Златка Черната ли ?
Да.

# 2 750
Много ми се иска, след като излезе, да попитат госпожица "Детето ми гледа", не помисли ли за детето си като пъшкаше до леглото на Тервел, като се навираше в банята...При едно излъчване каза, че "кус-кус" на кюрдски или турски означава женски полов орган, а в "творчеството" И има песен с такова заглавие...Как обясняваше за мъжете - 15см били малко, за нея трябвало +7см...Дано някой се осмели да зададе тези въпроси!

# 2 751
Цитат
Не знаех,че целият народ е окрал паметника на Левски  35

Напротив не съм се филмирал. Наистина е много жалко, че не го осъзнаваме. След 50 до 100 години никой няма да говори на български език и това е много тъжно, но никой не се замисля за това.

# 2 752
Става точно както се опасявахме,Ваня току що даде инструкциите вече да се гласува за Станка Crossing ArmsЗащо ли обаче съм сигурна,че дори и Станка да спечели с вот,формиран предимно от 4 карти,това вече никой няма да ни го съобщи Mr. GreenВместо това ще ни кажат-ето златното ни момиче,шампионката ни,жената чудо..... победи злия схемаджия Пламен  Grinning

# 2 753
Според мен продуцентите много добре изиграха всички с тези 90% за Ваня, не вярвам изобщо да ги е имало.Навсякъде където се коментира ББ Ваня е меко казано нехаресвана, какво по-хубаво от това за тях.Ако тя е с "висок" процент логично е тези който пускат SMS за други участници да продължат по- усърдно да го правят.Ваня им е важен играч все още и хубава стръв за SMS.
Не случайно обявиха това по време на лайфа и след минути процентите и' започнаха да падат, и то доста.
За мен на финал ще бъдат Мариан и Пламен, надявам се Мариан да победи. Peace

# 2 754
Аз да попитам: Никой ли вече не гласува? Процентите в анкетата си стоят на едно място от доста време?

# 2 755
  • Варна
Според мен продуцентите много добре изиграха всички с тези 90% за Ваня, не вярвам изобщо да ги е имало.Навсякъде където се коментира ББ Ваня е меко казано нехаресвана, какво по-хубаво от това за тях.Ако тя е с "висок" процент логично е тези който пускат SMS за други участници да продължат по- усърдно да го правят.Ваня им е важен играч все още и хубава стръв за SMS.
Не случайно обявиха това по време на лайфа и след минути процентите и' започнаха да падат, и то доста.
За мен на финал ще бъдат Мариан и Пламен, надявам се Мариан да победи. Peace

Процентите ги е имало. За да изложат така Ваня, трябва да са били сигурни, защото тя едва ли би си оставила магарето в калта.

А бързо са паднали процентите и защото поначало до лайфа са гласували малко хора.

# 2 756
# 2 757
Аз да попитам: Никой ли вече не гласува? Процентите в анкетата си стоят на едно място от доста време?
Гласуването приключи снощи. Твърде рано според мен. Аз не успях да гласувам.

# 2 758
Ваня току що каза на Станка, че си прехвърля вотът към нея.
Цитирам разговорът:
Ваня:"Българинът е завистлив и лош"

Станка"Аз това го знам от много години"

Искам това да го излъчат довечера.
и аз, а дано, ама надали  Tired
Знаех си, че Ваня ще насочи картаджиите към Станка, от сега да и честитим на Станка изнасилената победа  Whistling

Някой беше казал,че Ваня ще прехвърли вота си върху Станка,само с единствената цел да не спечели Пламен.  Mr. Green
Аз бях, още на миналия лайф усетих накъде вървят нещата  
Сега изгледах записа от днес, Станка много иска да спечели, колкото и да казва, че победата не е важна за нея, все обвинява другите в  лицемерие, а  тя същата лицемерка...

# 2 759
  • Никога на земята...
Цитат
Не знаех,че целият народ е окрал паметника на Левски  35

Напротив не съм се филмирал. Наистина е много жалко, че не го осъзнаваме. След 50 до 100 години никой няма да говори на български език и това е много тъжно, но никой не се замисля за това.
И това сигурно е следствие на ББ и на нехаресването на натуралната Станка  Laughing
Не ми се влиза в безсмислени дискусии с теб.

Общи условия

Активация на акаунт