VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 690
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 790
Пак спря. Ваня споделя през сълзи на Станка: -"Изкарват ме най-големия боклук, който всичко си плаща - и делата, и всичко в живота, което съм постигнала, а аз нямам нищо общо с това"

# 2 791
Ваня плаче в спалнята-хората я мислели за най-големия боклук, който си плащал за всичко.Нямала нищо общо с това.
Станка отиде да я успокоява.

И пак спряха излъчването, много е дразнещо вече. Tired

# 2 792
  • София
А леле, Ваня голям рев му удари. ББ я изкарал най-големия боклук, че тя всичко си била купула, едва ли не делата и, сега гласовете пък тя нямала нищо общо с това.  Crazy

# 2 793
А леле, Ваня голям рев му удари. ББ я изкарал най-големия боклук, че тя всичко си била купула, едва ли не делата и, сега гласовете пък тя нямала нищо общо с това.  Crazy
Уж влезна във ВБ име да чисти, горкичката тя   smile3518

И сега сериозно:  smile3532 smile3508 newsm62

# 2 794

Всички виновни, само тя не ... Много е лошо да не осъзнаваш в какво си се превърнал

# 2 795
  • София
И тя като Лиляна - вечно жертва и вечно рев. Що за бизнесдама е това? Ако  не си съгласен на сделка по нейните условия, рев! Whistling

# 2 796
  • Варна

Всички виновни, само тя не ... Много е лошо да не осъзнаваш в какво си се превърнал
Естествено, това е самозащита. Усеща, че губи почва под краката си. Жалко, че късно й излязоха бакиите. Ако това се беше случило още, когато Мира беше вътре, не ми се мисли, какво щяха да ни чуят ушите, и да ни видят очите.
Мен още от самото начало ме плаши Ваня, а като чета как заплашва и това не й е първият път, не ми се мисли за враговете й ooooh!

# 2 797
Не става. Поне разказвайте какво се случва.  bouquet
Ваня, Станка и ЧЗлатка готвят.Златка иска да прави картофено пюре, и за станело по бързо щяла да рендоса картофите и  да ги свари. За сефте го чувам това  Shocked
Shocked и аз!
не че няма логика, вероятно ще се свари по-бързо, но откъм време за приготвяне е абсолютно същото. само дето ще ми се откачи ръката от стъргане  Grinning

може да е технология за икономисване на ток останала от по-бедните години в семейните навици  Mr. Green

И аз не съм чула за варене на настъргани картофи, НО самата аз също нарязвам на много ситно картофите, именно за да станат по-бързо. Не е от икономисване на ток.  Laughing
Тъкмо се чудех дали да не направя картофена салата за довечера.... дали пък да не направя пюре и да пробвам с настъргани картофи?  Thinking Но ако не стане ще ви търся сметка тук в темата!  newsm66

п.с. имам кухненски робот. за 20 секунди ще настърже килограм картофи...   Twisted Evil

# 2 798
  • Варна
Ако се стържат картофите, се губи голяма част от витамините, те и без това нямат чак толкова.

# 2 799
Във Вип новините промотираха за довечера спор, свързан с Мариан и това, че е предпочетел да замине в чужбина, а не да остане и да се бори в страната си...то пък колко ли може да се вярва на тези Вип  новини.

# 2 800
Да погледаме двора....
(по диема фемили)
саморедактирам се - Вече дават РЗ как бяга , Лил също тренира. Мариан почива. И трмата са във фитнеса

# 2 801
Къде се гледаше Диема онлайн. Линка на първа страница не работи.

# 2 802
И аз не съм чула за варене на настъргани картофи, НО самата аз също нарязвам на много ситно картофите, именно за да станат по-бързо. Не е от икономисване на ток.  Laughing
Тъкмо се чудех дали да не направя картофена салата за довечера.... дали пък да не направя пюре и да пробвам с настъргани картофи?  Thinking Но ако не стане ще ви търся сметка тук в темата!  newsm66

п.с. имам кухненски робот. за 20 секунди ще настърже килограм картофи...  Twisted Evil

Недей.  Peace Ще стане безвкусно, измито и рядко  - то му изчезва цялото нишесте.
Вкусно ястие от настъргани картофи  е пататника.  eat   Simple Smile Ако не си правила - пробвай, щом ти се стържат картофи  Laughing  

# 2 803
Парис: Мира Радева и Еделвайс биха могли да са ми приятелки

http://showbusiness.actualno.com/Paris-Mira-Radeva-i-Edelvajs-bi … ki-news_5976.html
   Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 804

Общи условия

Активация на акаунт