VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 661
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 805
  • София
Лил сигурно за първи път стъпва във фитнес Mr. Green РЗ обаче е станала много мускулеста в краката. Малко прекалено ми идва.

# 2 806
  • София
Парис: Мира Радева и Еделвайс биха могли да са ми приятелки

http://showbusiness.actualno.com/Paris-Mira-Radeva-i-Edelvajs-bi … ki-news_5976.html
   Joy Joy Joy Joy Joy
И какво му е смешното  Shocked Shocked Shocked

# 2 807
РЗлатка още тича на пътеката. Лил кара колело. Мариан тренира. Преди време Тервел каза, че няма начин да не взема нещо, не можело само с тренировки да направи такова тяло.

# 2 808
Къде може да се гледа това интервю?  Peace

# 2 809
РЗлатка още тича на пътеката. Лил кара колело. Мариан тренира. Преди време Тервел каза, че няма начин да не взема нещо, не можело само с тренировки да направи такова тяло.
Доколкото знам Мариан сподели, че като по-млад е вземал някакви неща, но бързо разбрал, че няма смисъл и му отнело време докато се изчисти.(ама може и да измислям  Embarassed)

П.п. Много обичам пататник  Wink

# 2 810
Много се кефя на Мариан, много интересни упражнения прави и затова е оформен целият. Не като нашите културисти- зобене и щанги само.
Сега изгледах малко клипчета на Станка и установих, че е ужасно злобна и противна. С какво допринесе тя в това шоу?? С медалите ли?? Айде нема нужда ooooh!

# 2 811
Много се кефя на Мариан, много интересни упражнения прави и затова е оформен целият. Не като нашите културисти- зобене и щанги само.

Peace  Само е хубаво да се изключва звукът, ако го гледате да тренира и има хора около вас. Може да останат с грешно впечатление. Laughing

# 2 812
И аз съм много разочарована от Станка. Не ми хареса ехидния й, злобен поглед, когато Пламен или Мира четяха есета, изборни щуротии, причини за победи и т.н. Прекалено първична, арогантна. Не ми харесва характера й. Браво за медалите, но както някой тук или във фб писа - оставили са ни този спорт, поради това, че не е интересен на "големите". Дали него щяха да махат от олимпийските спортове?

# 2 813
Лил сигурно за първи път стъпва във фитнес Mr. Green РЗ обаче е станала много мускулеста в краката. Малко прекалено ми идва.

Тя някакъв проблем ли има с краката или така ми се струва?

# 2 814
  • София
В смисъл? Малко са кривички, но за това вина няма. Имах предвид, че е станала само мускули вече. Даже и лицето й няма подкожна мазнина Thinking Много е изпита.

# 2 815
Само Станка прие нещата вътре толкова лично и с омраза. За мен това е непонятно просто. Да не говорим колко е мързелива, не съм я виждала с нищо да помага в къщата. Колко е ограничена също се убеждавам всеки път като я слушам, пример от днес за бездомните кучета, натъртено от нея помияри- трябва да ги приберат и годните да се оставят, а другите да се убият.... велика мисъл.
А ЧЗ много зле изглежда всеки ден- дрехи, кожа, коса, защо такс се носи??

Айде хейтнах ги всички Grinning

# 2 816
И аз не съм чула за варене на настъргани картофи, НО самата аз също нарязвам на много ситно картофите, именно за да станат по-бързо. Не е от икономисване на ток.  Laughing
Тъкмо се чудех дали да не направя картофена салата за довечера.... дали пък да не направя пюре и да пробвам с настъргани картофи?  Thinking Но ако не стане ще ви търся сметка тук в темата!  newsm66

п.с. имам кухненски робот. за 20 секунди ще настърже килограм картофи...  Twisted Evil

Недей.  Peace Ще стане безвкусно, измито и рядко  - то му изчезва цялото нишесте.
Вкусно ястие от настъргани картофи  е пататника.  eat   Simple Smile Ако не си правила - пробвай, щом ти се стържат картофи  Laughing  

или немските Kartoffelpuffer, т.е. картофени палачинки, които обожавам  eat, но правя рядко именно заради стърженето (нямам робот) Peace

# 2 817
...  Да не говорим колко е мързелива, не съм я виждала с нищо да помага в къщата.

Айде хейтнах ги всички Grinning

Станка сега изглежда в по-добра спортна форма, в сравнение с влизането и. Даже днес обсъждаха с Ваня дали просто се е стегнала или е отслабнала и на кг. Явно навън не тренира толкова, колкото в къщата. Съвсем спокойно може да замени тренировъчните лагери с ББ.

Аз също се усещам, че усвоявам все повече хейтърския език. Но за Станка определено ме е яд, защото ми беше фаворит първите седмици, даже се дразнех от нападките към нея и известно време и прощавах някои несъвършенства. Е да, ама всичко си има граници.

# 2 818
Парис: Мира Радева и Еделвайс биха могли да са ми приятелки

http://showbusiness.actualno.com/Paris-Mira-Radeva-i-Edelvajs-bi … ki-news_5976.html
   Joy Joy Joy Joy Joy
И какво му е смешното  Shocked Shocked Shocked

Мога само обозримо да допусна какъв е интелектуалния ти капацитет, щом не разбираш, кое е смешното. Хумора е най-висшата форма на общуване между хората.

# 2 819
  • Варна
Явно пак някоя "буря" е настанала, никъде няма излъчване newsm78

Общи условия

Активация на акаунт