VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 502
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 880
Бе общо взето само се шегуваше ама нямало нищо вярно че я бил изгонил и че се били разделили.

# 2 881
Иво говори разни работи при Милен, но от децата не мога да чуя

Абсолютни глупости говореха и двамата. Единственото смислено нещо беше, че Иво каза, че не се е разделил с Мира. Продължават да живеят заедно в Герман.

# 2 882
  • София
Много съм назад май с новините  newsm78
Мариян и Лияна двойка?
Мира и Иво разделени?
Мира и Ивенцето, не са разделени.От Ивенцето обаче разбрах, че на сухо нищо не става Joy Joy JoyУникален идиот...

# 2 883
В понеделник Ваня каза, че е излизала, защото цитирам: "имах дело срещу медия, която много години оплюва моята чест и моето достойнство..." Дали са различни дела или е излъгала?
вероятността да има две дела в един ден е нулева!

лъже, маже, и все по-малко й се получава ...

а иначе се сещам за една причина да лъже - щот е психопат! като всеки криминално проявен!

Това дело не е ли от октомври. То е приключило . Защо пак да бъде то?

# 2 884
В това шоу постоянно се говореше за каузи.Е,най-голямата кауза на Ваня е Пламен да не спечели.Война на световете с предизвестен край.

# 2 885
Аз пък, откакто Лияна остана на финал, се чудя нещо

дане би да я гласят за  победител?

за да се ревеншират на поп фолк гилдията, за това, че в предишен сезон Кристина отмъкна победата от нейна колежка, доколкото си спомням newsm78

и без това в нова доста се изявяват доста нейни колежки, тоест нова толерира поп фолка доста  newsm78

дано греша  newsm78 Praynig

# 2 886
В понеделник Ваня каза, че е излизала, защото цитирам: "имах дело срещу медия, която много години оплюва моята чест и моето достойнство..." Дали са различни дела или е излъгала?

а иначе се сещам за една причина да лъже - щот е психопат! като всеки криминално проявен!

ако е приключило е друго разбира се, не погледнах датата  Peace

но това не променя мнението ми по същество  Grinning

# 2 887
Пламен е моят фаворит. Мисля, че печели хората с едно изключително важно и полезно качество – позитивизъм. Много е позитивен и добронамерен. Не виждам злоба в него, а само желание за победа в една игра. И не разбирам какво лошо има в това. Аз лично го видях и състрадателен и загрижен за другите в тази игра: когато Йоана (по глупавия съвет на Ваня) си епилира лицето, той беше разтревожен за нея; когато Лияна ревеше в мисията с пчелите, той я накара да седне и я държеше за ръката, докато тя цивреше; и в понеделник Пламен беше човекът, който отиде при Ваня и се опита да я успокои за купения вот. И не на последно място това момче е изключително търпеливо, бих казала че има нерви от въжета: как през цялото време успя да запази добрия тон и да не обиди никого, да изслуша и изтърпи цялата помия, която ежедневно и ежечасно Ваня и сие изсипваха върху него… Ей за това съвсем откровено шапка му свалям защото аз не бих успяла. И ми се иска той да спечели.
smile3501
А за Лиана и аз се чудя  какъв беше този обрат, та всички взеха да я превъзнасят. Нищо чудно и тя да спечели формата,та белким да спре да рИве!

# 2 888

ако е приключило е друго разбира се, не погледнах датата  Peace

но това не променя мнението ми по същество  Grinning

Peace И аз сега забелязах, че датите са различни. Не че има някакво значение. И моето мнение за Ваня не подлежи на промяна.

# 2 889
като нищо тя ще продължи да манипулира  вота, за да излезе чиста от всичко, но не би...всички видяхме какво чудовище е в къщата и в живия живот

ooooh!
Ами да, те съдиите като видят, че е спечелила ББ и веднага ще отсъдят в нейна полза, щом е победител сигурно е чиста като сълза.

Що се вкарвате във филми, че и "доказателства" изровиха някои.
Ясно е, че Ваня няма да спечели, със сигурност и няма да я срещнем в живота, какво се палите толкова не знам. Peace

# 2 890
То,ако спрем да се палим от несправедливостта и липсата на ценности,те тогава ни е спукана работата.

# 2 891
То,ако спрем да се палим от несправедливостта и липсата на ценности,те тогава ни е спукана работата.

Когато може да се промени нещо-да. Peace

За този формат е в пълна сила поговорката:"Кучетата си лаят, керванът си върви."
А тук някои отдавна вият, безполезно е.

# 2 892
като нищо тя ще продължи да манипулира  вота, за да излезе чиста от всичко, но не би...всички видяхме какво чудовище е в къщата и в живия живот

ooooh!
Ами да, те съдиите като видят, че е спечелила ББ и веднага ще отсъдят в нейна полза, щом е победител сигурно е чиста като сълза.

Що се вкарвате във филми, че и "доказателства" изровиха някои.
Ясно е, че Ваня няма да спечели, със сигурност и няма да я срещнем в живота, какво се палите толкова не знам. Peace

Ваня няма да я срещнем, но разни мутри срещаме всеки ден и за съжаление трудно ще се преборим с тях. Един път направих забележка на един, който паркираше в тревна площ, за да отиде да тренира в близкия фитнес. "Любезно" ми отговори: К'во от т'ва, ма?
Не знам откъде я набрах тази смелост. Добре, че не извади някое оръжие.

# 2 893
  • Варна
Интервюто на Мира за Блясък: http://www.bliasak.bg/stars/p3_24403_0.html

# 2 894

Общи условия

Активация на акаунт