VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 513
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 180
  • София
няма да има спонсорство от Ваня, знаеш ли защо?

1. Станка няма да приеме.
2. Едвали ще се яви отново на тепиха.

като прочете БГ мама и фейсбук, ако има поне капчица разум, ще се оттегли
защото тази страна не заслужава жертвите и  Stop
дано го проумее  Praynig

Е, четох, четох, но тук вече прекали и не можах да се сдържа да не ти отговоря. Дали ще продължи да се бори на тепиха или не, решението си е на Станка. Ако обичаш, не ми вменявай вина, че видите ли, Станка щяла да се откаже да прави жертви за народа. Айде сиктир, решението си е нейно, никой на сила не я кара да прави каквито и да било жертви. Да си седи у Крушаре и да хрупа круши. Ама няма да стане така. И знаеш ли защо? Защото е намислила да яхне депутатска лимузина. Пак на моя гръб. И това явно ще го мине към жертвите, които прави за този прост и злобен народ. Какво да се прави, ще вземе да се пожертва на ползу роду. Тъпа е като автомобилна гума, но това не и пречи да се домогва до държавното управление. Жалко за народа, ако тази вземе да стане депутат. Необразовано и глупаво същество, без капчица възпитание. На рамо да си я носиш! Със сигурност нищо няма да проумее, щото и липсват мозъчни гънки.

# 3 181
Чува се Облаче ле, бяло.
Не ни ги пускат как се подготвят за песните, щот' си мислят, че няма да ни е интересно утре. Но аз не искам да се изненадвам, а просто искам да гледам неманипулирани кадри.

# 3 182
Въобще не подценявам чарът на Мариан.Само казах кой би ми задържал вниманието.Имам силна интуиция и знам какво харесвам.Дори Ваня преди няколко дни се смя на шегите на Пламен.Може да се окаже,че Пламен е много по- всеотдаен в личните си отношения, отколкото някой от вас са предполагали.Но това е територия, в която не бих искала да навлизам.

На мен пък това лавиране на Пламен нещо не ми хареса. Уж приятел с Мира, Ирина и Мариан, после с Мира и Ирина каза, че били заедно, само за да обсъждат играта, а Мариан го коментира непрексънато колко не бил честен. Не знам аз ли греша, но в Мариан виждам огромно огорчение от Пламен, защото заради една грешка, захвърли приятелството им. Пламен го направи, не Мариан. Той искаше да се изясни с него, Пламен го спря. Уж всичко е наред, а всъщност не е. Жал ми е за Мариан, предаден и от Пламен, и от Лили.

# 3 183
Мариан днес когато имаше излъчване пееше една песен, Пламен пък получи плик със снимка на Ирина. Дотук с изненадите, да ги пускат вече. Макар че, едва ли има нещо интересно, щом никой не се чува да се хили.
Въобще не подценявам чарът на Мариан.Само казах кой би ми задържал вниманието.Имам силна интуиция и знам какво харесвам.Дори Ваня преди няколко дни се смя на шегите на Пламен.Може да се окаже,че Пламен е много по- всеотдаен в личните си отношения, отколкото някой от вас са предполагали.Но това е територия, в която не бих искала да навлизам.

На мен пък това лавиране на Пламен нещо не ми хареса. Уж приятел с Мира, Ирина и Мариан, после с Мира и Ирина каза, че били заедно, само за да обсъждат играта, а Мариан го коментира непрексънато колко не бил честен. Не знам аз ли греша, но в Мариан виждам огромно огорчение от Пламен, защото заради една грешка, захвърли приятелството им. Пламен го направи, не Мариан. Той искаше да се изясни с него, Пламен го спря. Уж всичко е наред, а всъщност не е. Жал ми е за Мариан, предаден и от Пламен, и от Лили.
Те там последните дни са в такъв филм, че сами не знаят на какво да вярват. И чуваме, че Мариан бил огорчен. От какво, действията на Пламен си бяха според очакванията. И да не забравяме, че ни показват монтираните кадри.

# 3 184
В началото исках да спечели Пламен,защото направи шоуто интересно, а и видях много качества в него.Сега знам,че не е важна толкова персоналната победа.Той вече е най-харесвания съквартирант от зрителите и за разлика от  другите ,спечели най-много от участието си.Но в негово лице виждам освободеност,целеустременост,сила и оптимизъм.От другата страна е този закостенял консерватизъм,който не приема новото,различното,там няма никаква толерантност.И някак си пак искам той да спечели,защото олицетворява това към което трябва да се стремим.
newsm10

Станка си падаше по Пламен в началото,той имаше мисия да и оказва специално внимание,а тя мнооого сърдечно го приемаше... WinkОбаче после като разбра, че това е било само заради мисията се стегна.
 ooooh!Пропуснала съм ви докато сте давали заявките за Пламката.  Joy Моля ,който прави графика да ме има предвид и мен!   Wink

# 3 185
Между другото, пренасочването на гласове към друг участник не е ли против правилата на ББ, докато си още в играта? И ако е позволено, защо Мира и Иво не пренасочиха своите гласове винаги към Ани, примерно.

# 3 186
  • UK
ама те утре песни ли ще пеят ?

# 3 187
Между другото, пренасочването на гласове към друг участник не е ли против правилата на ББ, докато си още в играта? И ако е позволено, защо Мира и Иво не пренасочиха своите гласове винаги към Ани, примерно.

Пренасочването не е реално. Просто йезуитски начин да измием калта от Ваня, като в същото време е удобен начин да чуят картаджиите как следва да гласуват. Брадърът, разбира се, е невинен.

# 3 188
Аз разбрах, че под пренасочване имат в предвид феновете на Ваня да гласуват за Станка, а не постъпилите гласове на номера на Ваня автоматично да се прехвърлят. Дали е така един ББ знае.

ooooh!Пропуснала съм ви докато сте давали заявките за Пламката.  Joy Моля ,който прави графика да ме има предвид и мен!   Wink
След нова година графика май не е запълнен.

# 3 189
 Мира и Ирина,Пламен приемаше за съотборници.Но тези с които искаше да върви към финал бяха Йоко и Мариан.Лавира,защото участниците  правилата на играта непрекъснато се променят.Аз твърдя,че Пламен винаги застава зад думите си.А Мариан за момент изневери на принципите си.Може би е стратегия,а може би му липсва смелост.Той си знае.

# 3 190
  • UK
Ваня каза, че иска гласовете за нея да се броят като гласове за Станка

# 3 191

Пренасочването не е реално. Просто йезуитски начин да измием калта от Ваня, като в същото време е удобен начин да чуят картаджиите как следва да гласуват. Брадърът, разбира се, е невинен.

Мнее - пренасочване щеше да е, ако някой го направи за Пламен, а щом е за Станка, значи е подкрепа  Wink  И без много да роптаете и да търсите умисъл Naughty  - сега само трябва да се гордеем  - правилно и по протокол  Mr. Green

# 3 192

Добре, дори да приемем така (което не знам), но дори и самото призоваване "Моля не гласувайте за мен, а за Х" - май е против правилата, преди да отпаднеш?  Thinking Иначе Миряните щяха да си изберат някого (Ани) и винаги да молят феновете си да гласуват за този един. Не знам, нещо не ми се връзва.

# 3 193
Този сезон наистина я оцапаха много  ooooh!
От няма си и какво да дават, спретнаха тази интрига с Ваня. Тази вечер пак няма късно издание. Да дават на Станка утре наградата и да се свършва. Изобщо се чудя защо ще правят финал, като сами определиха победителя.

# 3 194
Мнее - пренасочване щеше да е, ако някой го направи за Пламен, а щом е за Станка, значи е подкрепа  Wink  И без много да роптаете и да търсите умисъл Naughty  - сега само трябва да се гордеем  - правилно и по протокол  Mr. Green
То се подразбира, ти пък. Нали ни го говорят всяка вечер по телевизора. Naughty
Само не казаха още утре ли ще канонизират св. Станка Крушарска или Ваня ще трябва да направи сърцераздирателно обръщение / на което не може да се откаже / към Църквата.

Общи условия

Активация на акаунт