VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 439
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Варна
Накратко.. Песента на Мариан била също много забавна, той пеел в банята, но много се чувала и сега на всички била влязла неговата песен в главата. Пламен бил станал много рано към 5-6 според него, качил се горе в къщичката и бил надул двете печки. Пламен разпитваше ЧЗ за техния сезон и за Орлин, бил ли е много номиниран и т.н.

# 3 226
  • Варна
Мира и Ирина бяха ли при Кулезич вече или още не са?

Пламен до последно играе игра, не се отказва, макар че е достатъчно умен и се е досетил какво ще стане с тези карти.

Четох, че Ваня щяла да минава на детектора, това вярно ли е?
Аз мисля, че не е и тази шашма с подкрепата към Станка беше именно заради това. Аз си измивам ръцете, не искам никой да ме подкрепя, това означава че няма за какво да се явявам на полиграфа.

# 3 227
Мира и Ирина бяха ли при Кулезич вече или още не са?

Не Peace Те са последни...

# 3 228
  • София
То пък "полиграфа" все едно не може да е манипулиран. Откровенно казано изобщо не ме интересува Ваниния полиграф  Hug
Тепърва ще са Ирина и Мира при Кулезич.

# 3 229
Според мен Станка няма да спечели, снощният епизод където двете с Ваня се нахвърлиха срещу Мариан и то един ден преди финала можеха да го спестят ако искат. Имам чувството че няма как да ни пробутат Станка за победител просто защото от понеделник започва Ол Старс и ако ядосат феновете с такъв безумен избор ще им се срине рейтинга. Каквото и да си говорим Станка няма чак толкова много фенове , сред моите познати никой не я харесва.

# 3 230
Ще ги има на живо след малко по ДФ.

# 3 231
  • Варна
Според мен Станка няма да спечели, снощния епизод където двете с Ваня се нахвърлиха срещу Мариан и то един ден преди финала можеха да го спестят ако искат. Имам чувството че няма как да ни пробутат Станка за победител просто защото от понеделник започва Ол Старс и ако ядосат феновете с такъв безумен избор ще им се срине рейтинга. Каквото и да си говорим Станка няма чак толкова много фенове , сред моите познати никой не я харесва.

Станка няма много фенове сред редовните зрители на предаването, но ще бъде подкрепена от хора, които не са го гледали задълбочено и защото тя е шампионката Станка Златева.

# 3 232
  • Варна
Ще ги има на живо след малко по ДФ.
Като вчера май ще им е излъчването. Дават двора   Crossing Arms

# 3 233
От моите познати никой не гледа ББ. Повечето са гледали някое и друго предаване в началото и това е. И харесват Ваня и Станка. И точно те не биха гласували за който и да е. Първите седмици и аз ги гледах рядко, като фон, само предаванията по Нова, и аз ги харесвах тия двете.

# 3 234
А тези които не гледат редовно гласуват ли? Според мен не

# 3 235
По програма пише, че ВБ ще е от 20.00 до 23.00 и от 23.00 - Горещо. Имаше сезон с 8 часов финален лайф, помня, че започваше от 15.00. Сега само 3 часа  Thinking Thinking

# 3 236
  • София
Политиката винаги е била концентриран израз на икономиката на една страна, или къща, или общество. Политиката я правят хората с парите, а не хората с морал. Те редят листите и победителите. Така, че ако някой си мисли, че нещо зависи от неговия мижав глас (sms) без стоте лева или бира с кебапче, нека позволи да бъде подхлъзнат. Аз отдавна не позволявам на никой "да ми дава наклон", както се изрази една наша добра познайница и измислена героиня. Не гласувам. Гласуването в БГ май си стана занаят за определени необразовани, гладни и/или неморални прослойки от ужасно болното ни общество.
Сори за дългия пост.

Позволи ми да не се съглася. Точно тези, които не гласувате, правите така, че купеният вот да бъде наложен. Ако всички, които биха гласували по съвест го правеха, сега в държавата нещата щяха да са съвсем различни. Не може да ми кажеш, че няма един свестен човек или партия от повече от 70 регистрирани, която да не отговаря на твоето виждане каква трябва да е политиката в държавата. Защото олигарсите не могат финансово да си позволят да купят гласовете на цял един народ. Така че, от тази трибуна тук искам да призова българите - ГЛАСУВАЙТЕ на парламентарни избори! Само така можем да се преборим с олигарсите и мутрите!

# 3 237
  • Варна
А тези които не гледат редовно гласуват ли? Според мен не
Не. Аз съм от редовно гледащите и четящите, но не пращам смс-и Peace
Айде, Мира и Ирина  Peace

# 3 238
Мира и Ирина Флорин при Люба Кулезич СЕГА.

# 3 239
  • Варна
Ирина все повече ми харесва как говори Peace

Общи условия

Активация на акаунт