VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 439
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 195
Пламен от 19 минути шушне с някой, другия глас не го чувам. Тия цял сезон не се ли научиха да си носят микрофоните и да не шушнат. ББ спиш, айде дай им -3о %

# 3 196
Вип брадър е комерсиално шоу.Ако се търсеше наистина любимецът на зрителите,регламентът щеше да позволява до 3 смс от тел.номер.Въпреки това никога не е имало досега толкова явни доказателства за организиран вот.

# 3 197
Между другото, пренасочването на гласове към друг участник не е ли против правилата на ББ, докато си още в играта? И ако е позволено, защо Мира и Иво не пренасочиха своите гласове винаги към Ани, примерно.
Аз разбрах, че под пренасочване имат в предвид феновете на Ваня да гласуват за Станка, а не постъпилите гласове на номера на Ваня автоматично да се прехвърлят. Дали е така един ББ знае.

ooooh!Пропуснала съм ви докато сте давали заявките за Пламката.  Joy Моля ,който прави графика да ме има предвид и мен!   Wink

След нова година графика май не е запълнен.

toothПу съм първа! newsm18  smile3508  

Мира и Ирина,Пламен приемаше за съотборници.Но тези с които искаше да върви към финал бяха Йоко и Мариан.Лавира,защото участниците  правилата на играта непрекъснато се променят.Аз твърдя,че Пламен винаги застава зад думите си.А Мариан за момент изневери на принципите си.Може би е стратегия,а може би му липсва смелост.Той си знае.

За мен Мариан е индивидуален играч,той следва само собствения си интерес и допускам,че в името на собствената си изгода би пренебрегнал приятел,когато приятелството би застанало на пътя му. NaughtyМое мнение.
Пламен е по-лоялния от двамата към приятелите си.Мариан през целия сезон се стараеше да бъде близък с лагера на Мира-те са му по-близки като начин на мислене и светоусещане,но не искаше да си разваля отношенията и с другия лагер,въпреки че там доста често го обиждаха.В такива моменти той винаги намираше убежище и подкрепа от Мира и Пламен...

# 3 198
Vikktory,както винаги с теб сме на едно мнение.Давам ти в графика за Пламен да си пред мен

# 3 199
Мариан къде я измисли тази история с Лиляна? Като излязат съм сигурна, че ще избяга с 200 км/ч от нея.

# 3 200
Vikktory,както винаги с теб сме на едно мнение.Давам ти в графика за Пламен да си пред мен

love001  Hug Много мило,благодаря! Grinning
Обещавам да го пазя като зеницата на окото си и да ти го предам цял и невредим. Joy

# 3 201
Ех,Vikktory,искрено ме размя,за което ти благодаря!

# 3 202
  • SF
Мариан къде я измисли тази история с Лиляна? Като излязат съм сигурна, че ще избяга с 200 км/ч от нея.

Дано!

# 3 203
  • SF

Пламен е по-лоялния от двамата към приятелите си.Мариан през целия сезон се стараеше да бъде близък с лагера на Мира-те са му по-близки като начин на мислене и светоусещане,но не искаше да си разваля отношенията и с другия лагер,въпреки че там доста често го обиждаха.В такива моменти той винаги намираше убежище и подкрепа от Мира и Пламен...

И точно в този лагер го закичиха със значката "гей" и го дъвкаха за това.
Докато Мира и Пламен никога не съм ги чула да коментират, освен отделни откъслечни реплики "И дори, ако е… какво от това?!"

Аз се чудя как можа ББ да приема подобни мотиви за номинации. Демонстрацията на дискриминация е забранена от тв ефир.

# 3 204
Пламен е моят фаворит. Мисля, че печели хората с едно изключително важно и полезно качество – позитивизъм. Много е позитивен и добронамерен. Не виждам злоба в него, а само желание за победа в една игра. И не разбирам какво лошо има в това. Аз лично го видях и състрадателен и загрижен за другите в тази игра: когато Йоана (по глупавия съвет на Ваня) си епилира лицето, той беше разтревожен за нея; когато Лияна ревеше в мисията с пчелите, той я накара да седне и я държеше за ръката, докато тя цивреше; и в понеделник Пламен беше човекът, който отиде при Ваня и се опита да я успокои за купения вот. И не на последно място това момче е изключително търпеливо, бих казала че има нерви от въжета: как през цялото време успя да запази добрия тон и да не обиди никого, да изслуша и изтърпи цялата помия, която ежедневно и ежечасно Ваня и сие изсипваха върху него… Ей за това съвсем откровено шапка му свалям защото аз не бих успяла. И ми се иска той да спечели.
Абсолютно вярно.  newsm10
         smile3501

# 3 205
Тази вечер се впечатлих от една постъпка на Пламен...

Аз го гледах под лупа и общо взето не ме разочарова. Не смени рязко линията си, нито се нагаждаше към останалите.
Дори напротив! Нещо Ванчето много омекнала към него.
Тия жени да не би действително да го харесват като мъж  newsm78
Нещо им въздейства някак.

Съмнявам се да е подчинил Ваня с чара си. Поради някаква причина различна от сексуална Ваня е решила да е мила с него. Не си позволявам да отгатвам. А Пламен наистина е много магнетичен като мъж - поглед, предизвикателно поведение... има усет как да привлече жените и най-вече природни данни, щото е хубав. Има секс в него - няма кво да се лъжем
  Има си харизмата и чара, сладурът! Heart Eyes Спор няма, че е адски въздействащ и при притегателен! Two Hearts

# 3 206
тя и направи призив, да гласуват не за нея, а за Станка.

много други участници, включително и Мира са правили  същото, не разбирам що се пенявите тука толкова  Mr. Green

ех че злоба, ех че манталитет newsm78

да не мислите, че тези 4 карти ще се втурнат пак да набират смс-и  hahaha

май не разбрахте как тънко ви подхлъзна брадъра  Mr. Green

ма ваш си проблем  Hug

Още не ни е подхлъзнал, поставя ни в ситуация, в която изпадаме преди всички политически избори,  мери ни акъла, та да ни скрои шапката. Ако приемем, че това реалити е умален модел на реалния живот, какво толкова му се чудите. Нима не сте виждали мутри и олигарси да купуват избори, нима не сте виждали излъгани и разочаровани гласоподаватели от неочаквано появили се гнусни и безпринципни коалиции? Сега, ако минат на още по- долното ниво и тръгнат из махалите да раздават кебапчета за решаващия вот, съвсем ще ни доближат до реалността. Политиката винаги е била концентриран израз на икономиката на една страна, или къща, или общество. Политиката я правят хората с парите, а не хората с морал. Те редят листите и победителите. Така, че ако някой си мисли, че нещо зависи от неговия мижав глас (sms) без стоте лева или бира с кебапче, нека позволи да бъде подхлъзнат. Аз отдавна не позволявам на никой "да ми дава наклон", както се изрази една наша добра познайница и измислена героиня. Не гласувам. Гласуването в БГ май си стана занаят за определени необразовани, гладни и/или неморални прослойки от ужасно болното ни общество.
Сори за дългия пост.

# 3 207
Много ми е интересно при 17% безработица в момента, какво ще се случи, ако 2 млн. хора се върнат тук. Ваня и Станка показаха, че изобщо не са в час със ситуацията. "Сит на гладен не вярва." Бива ги само в популистките клишета.
   Simple Smile Точно така, добре го каза!Браво!  bouquet

# 3 208

newsm80  За всички, които искат да се включат в паралелно гласуване, горният линк.
  Аз гласувах вече и там...за Пламен разбира се Simple Smile  Heart Eyes  Heart Eyes  Two Hearts

# 3 209
Пламен има голям чар. Неслучайно доста от жените в къщата бяха привлечени от него. Има доста предизвикателен поглед и красиви очи. Също така е и висок.
да видим  newsm78

баба Мира, баба Ирина и неуравновесената Йоко  Mr. Green
има ли и други?

пропускам ли някого ?  Joy
И баба Нела. Mr. Green
И аз, и аз..баба Валя на преклонните 23 години  Mr. Green
    Ееее, къде забравяте и мен прабаба Гвенди, на преклонните 30+..... Blush

Общи условия

Активация на акаунт