VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 410
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 970
  • София
Да плащат данъци в България !? ...
Ами то за тези, които останаха тука няма работа... а онези, които са навън и се върнат, как да плащат данъци, като са били безработни преди да заминат и пак ще бъдат, ако се върнат... !!!!!!!!!?????????????
А и тези милиони, които влизат в България от емигранти, нали са в обръщение в българската икономика.... Проста дебела свиня... пак намери начин не тя, а другите да са виновни.... мутра...  smile3513

Леле и Стана пак се изказа.........................  ooooh!

# 2 971
Как не се сети някой да я попита Ваня, защо са и' запорирани сметки и имоти, щом си плаща данъците. Mr. Green

Е тогава щяхме да видим истинска истерия.

# 2 972
Тия знаят ли че емигрантите са най- големия инвеститор в тази страна без тях стотици хиляди ще мизерстват. Тия наред ли са да говорят подобни глупости.

# 2 973
Не съм видяла мутра да ходи в чужбина , освен на почивка или ако трябва да се скрие от убийците  Mr. Green

# 2 974
Божеееее, намери кой да реве за плащане на данъци. На Ваня цялото имущество и е запорирано точно защото НЕ плаща данъци ама се кара на Мариан, че плащал данъци в чужда държава.
Станка и тя, с доживотна сигурна заплата от държавата плюс други бонуси, много и е лесно да говори, как никой не трябвало да емигрира. А за наглостта на Ваня  думи нямам, за такива мафиоти като нея България е рай - да крадат и укриват данъци, ако беше в някоя нормална държава,  отдавна щеше да е в затвора.

# 2 975
  • София
Станка: работа имало за всички. В сайтовете за търсене на работа обявите за зидаро-кофражисти и сервитьорки са най-много. Е Мариан това ли да работи???

Joy
Стана е далеч по-подходяща за тази работа... с това телосложение и тъпотия... впрочем не бива да обиждам зидаро-кофражистите........  Joy Joy

# 2 976

Аз искам, защото Станка постоянно повтаря, че не би заменила България за никоя друга държава, а пък българите били завистливи и лоши.
ами такива сме си  Peace

я виж темата, всеки е по добър, по умен, по красив, по културен, повече постигнал в живота си, от тези вътре  Mr. Green

Такива твърдения не съм чела в темата.

Но според мен, ако мнението им  за хората, които очакват да гласуват за тях е такова, е добре и гласуващите да го научат все пак. И дотук с това колко е направила за народа си.. Не бих се гордяла повече с човек, който смята мен и сънародниците ми за завистливи и лоши.. Naughty

аз пък, от опита си мога със сигурност да твърдя, че сме точно такива.

който е живял в чужбина, най-добре го усеща, лепят се и ти стават "приятели" българи, който търсят само полза от теб, ако си успял в нещо...

така е и тук в България за съжаление. за това говореше Станка.

А Ваня не ща да я коментирам...  Mr. Green

Не съм съгласна! До човек си е, без значение каква националност е.

# 2 977
  • # супернатурална #

О да, Станка определено е по-добра от всички като боркиня и това целият свят и го е признал, колкото и ти да не виждаш нищо в нея. Сигурна съм, че никога не си била най-добра в нещо, което е изисквало много труд. Толкова си посредствена, че дори не осъзнаваш колко усилия, труд и лишения е изтърпяла Станка за да прослави тази злобна и завистлива нация. И сега тази нация доказа, че е такава като насра този, който си е дал живота и здравето за да чуе света за нас. Е... Станка едва ли го е направила за БГ. По-скоро за самата себе си е било. Но усилията си остават както и меадалите и това е достойно за уважение. Ти си прекалено егоистична и низша духом за да се пожертваш по подобен начин.

Shocked Защо така обиждаш?

И защо този сезон няма негативен вот  Crossing Arms Много искам да участвам в изгонването на Вана и Стана.

# 2 978
Станка: работа имало за всички. В сайтовете за търсене на работа обявите за зидаро-кофражисти и сервитьорки са най-много. Е Мариан това ли да работи???

На Станка повече ще й прилича...проста е като зидаромазач  Mr. Green

Жалко, че в такива спорове хората се афектират от глупостите, които бълва свинята ваня и не знаят как да й отвърнат. Не са били случайни куршумите и всички знаят защо  Peace

# 2 979
  • Пловдив
Тази ако е срещу мен и ми размахва този шибан пръст и ми съди и вика като ненормална ще и чупя пръстчето.....
bash bash bash bash bash bash bash bash bash

# 2 980
Много ми е интересно при 17% безработица в момента, какво ще се случи, ако 2 млн. хора се върнат тук. Ваня и Станка показаха, че изобщо не са в час със ситуацията. "Сит на гладен не вярва." Бива ги само в популистките клишета.

# 2 981
  • София
Включвам нова и какво да видя как мутрата Ваня с окървавените пари обяснява, че  хората трябвало да работят ЗА БЕЗ ПАРИ В БГ защото видите ли били българи  ooooh! Mr. Green
Е да де за такива като нея да работят.
А другата, пък имало работа за всички.
Те си живеят в собствен свят и двете. Противни са ми.
Станка нека си е медалистка колкото иска, но като човек е гола вода.
И никаква гордост не може да ми е повече, Боже, а как страдах, че не все златото на олимпиадата. Ако беше го взела хептен не може да се предположи колко още по надута и горда с простотията щеше да е.

# 2 982
  • София
Не съм видяла мутра да ходи в чужбина , освен на почивка или ако трябва да се скрие от убийците  Mr. Green

smile3501

НАЙ-ГОЛЯМАТА ИСТИНА....    newsm10

# 2 983
Заради такива като ваня съм навън повече от 14год. И нямам намерение да се бия със вятърни мелници.
Е,лятото бях за 1 месец и виках по протестите,ама за какво,и аз не знам вече...

# 2 984
  • Никога на земята...
Много ми е интересно при 17% безработица в момента, какво ще се случи, ако 2 млн. хора се върнат тук. Ваня и Станка показаха, че изобщо не са в час със ситуацията. "Сит на гладен не вярва." Бива ги само в популистките клишета.
+ 1  Peace
Тотално изпростяха  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт