VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 859
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 375
Аз не вярвам на реалния вот!  Ще спечели този, който Нова ТВ и шефовете на VIP Brother решат.
За това си мисля, че те ще решат да е някой по-неутрален, Лияна или Мариян.
А аз определено искам победата да е за Пламен.

# 3 376
В този вот платените карти ще играят, така че не мога да дам прогноза. Ваня се отказа от надпреварата, остава Пламен.
Това, че някой е казал нещо пред камерите, не означава, че то ще се случи на практика.

# 3 377
Да не забравяме ,че за пламен също има организиран вот. В противен случай щеше да е заминал вече.

Това нещо го твърдите непрекъснато! ooooh! А имате ли доказателства?
 Единственото, което е казал Пламен  за "организация" е по повод благотворителността ! ОБАЧЕ той нито веднъж не е излизал и не може да се каже, че е организирал вот( а ако имаше такова нещо ББ щеше да ореве орталъка, не за друго, а за да натрупа някой лев). Докато всички други без Мариан се спукаха  да миткат навън и после в къщата да се "поправят" след като вече са си сверили часовника!

# 3 378
Така е. Но приятелите на Пламен се оказаха слаба ракия пред тези на Ванчето.

Пазят си парите за финала  Mr. Green

# 3 379
Извинете, на мен Ваня ми е последна грижа,но от къде накъде Мира ще размахва банкови документи,като съществува банкова тайна и тези документи могат да бъдат притежавани само от титуляра,неговия адвокат и съда?

Хайде сега да сезирате някоя правозащитна организация. А дали изобщо гледахте предаването. Ако е така щяхте да забележите, че изобщо не стана ясно за какви документи става въпрос. И понеже сте много принципна, както виждам, е хубаво да се запознаете с фактите преди да тръгнете да убеждавате и други хора. Това, че някоя си жена от банката е дала нещо си, не означава автоматично банково извлечение. Може да е дала просто решение за запор. Решенията на комисията Кушлев НЕ са публична тайна. Има си установен ред, по който може да се получи информация. Да уточня, че съм напълно съгласна, че злоупотребата с лични данни е престъпление, НО тук няма никакви доказателства за това. Възмущението ми идва от факта, че в България мутрите, престъпниците имат постоянно претенции за нарушаване на права и все се изкарват жертва на някой. Хайде да си припомним какви хора стават жертва на покушение последните години. Направи една справка и ще видиш, че не са случайни хора.
Също така щом си влязъл в такова предаване е логично да очакваш, че някой ще се интересува от личния ти живот. На спортистите постиженията извън играта ни бяха повтаряни безброй пъти, на други им разнищиха бизнеса, колите, жените, политическите пристрастия и т.н Не може да си престъпник и да очакваш всенародна любов, само защото си добър играч. И тук да кажа само, че допускането до формата и изобщо рекламата на хора с криминално минало, съпроводено с идеята, че избираме модел за подражание е безумно и непростимо. За съжаление продуцентите не са на същото мнение.

# 3 380
  • София
Гласувах за Станка.Довечера ще подкрепя Станка и Ваня.

# 3 381

От носталгия по 90-те години ли?

# 3 382
Да бе, на Пламен му организират вот дори във форум на мамите.  Laughing Много им е важно.  Laughing Световна конспирация има някаква тотална.

Арнолд Шварценегер австрийски или американски актьор е?
Той живее до 21-вата си година в Австрия и дори служи в австрийската армия. Докато Нина Добрев още от 2-годишно бебе си расте в Канада. Но дори в неговия случай най-често го наричат американски актьор или поне австрийско-американски.

# 3 383

Купила си си отделна карта за Станка или от една ще пущаш за двете?

# 3 384
Да не забравяме ,че за пламен също има организиран вот. В противен случай щеше да е заминал вече.

Пламен  ли е организирал  пишещите и гласуващи в този форум/ и др +Facebook/?
Не ставайте смешни.На всички следящи  ББ играта /независимо от това на кой симпатизират /
Е ЯСНО :
Пламен е ПОБЕДИТЕЛ и любимец на публиката

Аз не губя надежда ,че продуцентите ще намерят начин  победителят довечера да е МОРАЛЕН/избран от най-много зрители/,а не платен

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 17:21 от smile_smile

# 3 385
  • София
Цитат на: pavlinaio link=topic=748120.msg26687327#msg26687327 date=1384613263
[/quote

На теб ако е любимец, на много хора НЕ Е!

# 3 386
  • Ню Йорк
Да бе, на Пламен му организират вот дори във форум на мамите.  Laughing Много им е важно.  Laughing Световна конспирация има някаква тотална.

Арнолд Шварценегер австрийски или американски актьор е?
Той живее до 21-вата си година в Австрия и дори служи в австрийската армия. Докато Нина Добрев още от 2-годишно бебе си расте в Канада. Но дори в неговия случай най-често го наричат американски актьор или поне австрийско-американски.

Бат Арни се възприема от хората като американски актьор от австрийски произход. По същата логика Нина Добрев е канадска актриса от български произход.

# 3 387
  • Варна

На теб ако е любимец, на много хора НЕ Е!

О, не са чак толкова много. Даже може да ви изброим поименно.

# 3 388
  • SF
Така е. Но приятелите на Пламен се оказаха слаба ракия пред тези на Ванчето.

Не е така. Казал е на приятелите си "Влизам, гласувайте!", както аз бих казала на моите, но те едва ли ще пуснат всичките по 100 есемеса. Най-много по 1.
Когато ББ съобщи, че вотът на Пламен е прецедент в историята на ББ и се дължи на гласуването не от 4, а от 14 карти, първа ще изпищя тук, че НЕ Е ЧЕСТНО да се кичиш със славата "the best of"!

# 3 389
В този вот платените карти ще играят, така че не мога да дам прогноза. Ваня се отказа от надпреварата, остава Пламен.
Защо не излезе,щом се е отказала newsm78

...и защо пуснаха пак номера й за гласуване тогава?

Общи условия

Активация на акаунт