VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 859
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 390
Да не забравяме ,че за пламен също има организиран вот. В противен случай щеше да е заминал вече.

Някакви доказателства? Или звездите ти го говорят? Понеже за Хипо самият ББ го оповести.

Да! Нали пламен е звезда. Сам го каза.

# 3 391
Така е. Но приятелите на Пламен се оказаха слаба ракия пред тези на Ванчето.

Не е така. Казал е на приятелите си "Влизам, гласувайте!", както аз бих казала на моите

Е тя и Ваня така твърди в своята версия. Нищо не е организирала, само е споменала на своите приятели, партньори и ...т.н.

# 3 392
  • Варна
В този вот платените карти ще играят, така че не мога да дам прогноза. Ваня се отказа от надпреварата, остава Пламен.
Защо не излезе,щом се е отказала newsm78

...и защо пуснаха пак номера й за гласуване тогава?

Не се е отказала от надпреварата, просто каза, ако някой иска да гласува за нея, да гласува за Станка. А иначе гласуващите си решават.

# 3 393
  • Варна
Да не забравяме ,че за пламен също има организиран вот. В противен случай щеше да е заминал вече.

Някакви доказателства? Или звездите ти го говорят? Понеже за Хипо самият ББ го оповести.

Не е казвал такова нещо. Naughty

# 3 394
Не се е отказала от надпреварата, просто каза, ако някой иска да гласува за нея, да гласува за Станка. А иначе гласуващите си решават.

Именно. А театрото " да разбира ли Биг брадър, че се отказваш от надпреварата" и тя да вика "да" беше напълно излишно

# 3 395
  • SF

Не е така. Казал е на приятелите си "Влизам, гласувайте!", както аз бих казала на моите

Е тя и Ваня така твърди в своята версия. Нищо не е организирала, само е споменала на своите приятели, партньори и ...т.н.
[/quote]

Аз само предполагам, какво е казал Пламен, защото същото бих направила и аз. Както и без да го казвам, всеки ще ми обещае, че ще гласува, ако вляза.
За Ваня се видя, без дори да съм го предполагала, че ще стане, че всичко се дължи на 4 карти.
Казах, че ако от шоуто съобщят, че подкрепата на Пламен идва не от 4, а от 14, ще го запратя в ъгъла при Ваня като непочтен играч. Пък ако ще и да гърмят около него фойерверките, че е любимец на България. Когато ме цитираш, не трий последното ми изречение, щото там беше акцентът, написан с главни букви.

# 3 396
За никой не съм отдавна не ях гледала. Гледах онази вечер когато им пускаха за окупациите. Виждам, че сте го обсъдили Peace
Относно "българското " у българите, знам, че има култури, които казват- каквато е майката, такова е и детето, ако е бащата- само корен се носи...следователно Николина Добрева си е чиста българска

# 3 397

Пламен  ли е организирал  пишещите и гласуващи в този форум/ и др +Facebook/?
Не ставайте смешни.На всички следящи  ББ играта /независимо от това на кой симпатизират /
Е ЯСНО :
Пламен е ПОБЕДИТЕЛ и любимец на публиката

Аз не губя надежда ,че продуцентите ще намерят начин  победителят довечера да е МОРАЛЕН/избран от най-много зрители/,а не платен

На теб ако е любимец, на много хора НЕ Е!

Никой не е харесван от всички.
На мен определено Пламен ми е любимец ,но не пиша за това ,а за това ,че всички виждат ,че той е най-харесвания по форуми и класации без да плащал за това.
Ако нямаше опорочаване за вота нямаше да има съмнения кой ще е харесан от най-много зрители

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 17:34 от smile_smile

# 3 398
  • Варна

Относно "българското " у българите, знам, че има култури, които казват- каквато е майката, такова е и детето, ако е бащата- само корен се носи...следователно Николина Добрева си е чиста българска

Дискусията беше около това, дали е редно да се нарича българска актриса.

# 3 399
  • SF
Това за Нина Добрев или Добреф си е чист оф топик, ама да допълня, че според мен много зависи самият човек как се представя на публиката си. Имам приятел, канадец, не българин, избягал в канада, а канадец-канадец, който не знаеше, че Нина Добрев била българка. Научи го от мен и се учуди. Никога не бил чувал такова нещо. Аналогичен случай и с едни бразилски диджеи, които пък не бяха чували, че Дилма Русеф е българка. Приеха го, когато им го казах, съгласиха се, но едва ли след нашия разговор повече са го обсъждали или отворили и дума в Бразилия за това.

# 3 400

Не е казвал такова нещо. Naughty

Каза го! Няколко пъти и не само за продавалнка.

Вие какви доказателства имате ,че Ваня ги е купила тези карти. Престанете да влизате във сценарии. Откъде сте сигурни ,че не са били пуснати 90 смс-а и тогава са видяли ,че 81 са от4 карти.Даже не съм сигурна ,че това са 4 карти ,може да са 10. Просто излъгаха ,както си искаха.

Не харесвам пламен ,не харесвам и хора ,които приличат на него. Отвратително ми е ,като виждам ,че има толкова почитатели сред жените. Би трябвало да сме по-критичната част от обществото ,но ... карай.

# 3 401
  • SF
Дискусията беше около това, дали е редно да се нарича българска актриса.

Абе каква българска актриса! Какво е изиграла в България. Да не говорим, че 80% (може и повече) от българското население не са чували никога нищо за нея. Ким Кардашиян е по-известна тук.

# 3 402
В този вот платените карти ще играят, така че не мога да дам прогноза. Ваня се отказа от надпреварата, остава Пламен.
Защо не излезе,щом се е отказала newsm78

...и защо пуснаха пак номера й за гласуване тогава?

Ваня просто даде инструкции на своите хора с картите за кого да гласуват. Според мен тя изобщо не държи да спечели. Цялата работа е Пламен (т.е групата на Мира) да загуби. А продуцентите си изиграха картите отлично. Повече гласове за Станка = повече гласове за Пламен. Колкото по-оспорвано, толкова повече смс-и. И в добавка внушението за патриотичната кауза и изборът на нов национален герой. С две думи "колкото повече, толкова повече".

# 3 403

Аз само предполагам, какво е казал Пламен, защото същото бих направила и аз. Както и без да го казвам, всеки ще ми обещае, че ще гласува, ако вляза.
За Ваня се видя, без дори да съм го предполагала, че ще стане, че всичко се дължи на 4 карти.
Казах, че ако от шоуто съобщят, че подкрепата на Пламен идва не от 4, а от 14, ще го запратя в ъгъла при Ваня като непочтен играч. Пък ако ще и да гърмят около него фойерверките, че е любимец на България. Когато ме цитираш, не трий последното ми изречение, щото там беше акцентът, написан с главни букви.
[/quote]

Чаршафи не ми се цитират, но ето, щом трябва, а в случая коментирах първото ти изречение. Останалото за мен няма значение. Ти може да имаш 100 приятели, Ваня 4. Просто човек като харесва някой си го защитава и не приема нещо за гаф, а в случая Ваня същото казва, нали. Не може да мине тази версия и ако излезе от устата на Пламен. Ясно се изразих смятам.  

# 3 404
  • SF
Според мен тя изобщо не държи да спечели.

Брей! Wink

Това е такова себично същество, че... Ненаплюска се целия сезон и не й се угоди. Не гласуваха за нея и беше най-подкрепящата (т.е. внушаващата) и най-недопдкрепената. И тя и Лияна най-много реваха за тези два месеца!

Общи условия

Активация на акаунт