VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 856
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 405
Това за Нина Добрев или Добреф си е чист оф топик, ама да допълня, че според мен много зависи самият човек как се представя на публиката си.
Нина винаги казва от къде е и не крие, че е българка. Дори се гордее с това. И като влезеш в уикипедия още в началото си пише:
Скрит текст:
Nina Dobrev is a Bulgarian- born actress and model.

# 3 406
  • София
Защитничките на Ваня едно си знаят едно си баят. Слава Бога днес свършва цирка, да видим само, за да са контра на следващото шоу кой ще защитават   Crazy

# 3 407
А продуцентите си изиграха картите отлично. Повече гласове за Станка = повече гласове за Пламен. Колкото по-оспорвано, толкова повече смс-и. И в добавка внушението за патриотичната кауза и изборът на нов национален герой. С две думи "колкото повече, толкова повече".

И аз така мисля. Неслучайно беше разкрито това за 4-те карти. Номерът е да се насъска народа да гласува. Щом тук наистина има хора, които се канят да го правят, какво да говорим... А след целия панаир, трябваше да стане точно обратното! Ваня нито е щяла да спечели, нито пък го иска, тя е просто идеалната актриса в шоуто - честито.

# 3 408
  • Варна
Да не забравяме ,че за пламен също има организиран вот. В противен случай щеше да е заминал вече.

Някакви доказателства? Или звездите ти го говорят? Понеже за Хипо самият ББ го оповести.

Да! Нали пламен е звезда. Сам го каза.

Не е казвал такова нещо. Naughty

Каза го! Няколко пъти и не само за продавалнка.

Вие какви доказателства имате ,че Ваня ги е купила тези карти. Престанете да влизате във сценарии. Откъде сте сигурни ,че не са били пуснати 90 смс-а и тогава са видяли ,че 81 са от4 карти.Даже не съм сигурна ,че това са 4 карти ,може да са 10. Просто излъгаха ,както си искаха.

Не го е казал. Моля, да потвърдиш думите си с някакво видео. Имам претенцията да твърдя че следя предаването и темата, а не съм попаднала на подобна информация.
Относно есемесите на Ваня, няма никакви доказателства, че тя лично си купила тези карти. Допускам, че може да са нейни верни, платежоспособни фенове. Sunglasses Дай Боже всекиму!

# 3 409
  • Варна
Това за Нина Добрев или Добреф си е чист оф топик, ама да допълня, че според мен много зависи самият човек как се представя на публиката си.
Нина винаги казва от къде е и не крие, че е българка. Дори се гордее с това. И като влезеш в уикипедия още в началото си пише:
Скрит текст:
Nina Dobrev is a Bulgarian- born actress and model.

Bulgarian- born, това никой никъде не го отрича.

# 3 410
Защитничките на Ваня едно си знаят едно си баят.

Ако случайно за миг нещо ти е хрумнало, че защитавам Ваня, върни се на предна страница и виж добре! За разлика от тук вживялите се мами, на мен ми е смешно да гледам сеира, който вие така навътре приемате. Отдавна съм го казала, че е тъпо да се взимат толкова сериозно нещата и да се създават дрязги даже. А в пристрастността си някои дори не могат да отсеят истината, жалко. Какви идоли и фаворити - евтина история...

# 3 411
Да не забравяме ,че за пламен също има организиран вот. В противен случай щеше да е заминал вече.

Някакви доказателства? Или звездите ти го говорят? Понеже за Хипо самият ББ го оповести.

Да! Нали пламен е звезда. Сам го каза.

Не е казвал такова нещо. Naughty

Каза го! Няколко пъти и не само за продавалнка.

Вие какви доказателства имате ,че Ваня ги е купила тези карти. Престанете да влизате във сценарии. Откъде сте сигурни ,че не са били пуснати 90 смс-а и тогава са видяли ,че 81 са от4 карти.Даже не съм сигурна ,че това са 4 карти ,може да са 10. Просто излъгаха ,както си искаха.

Не харесвам пламен ,не харесвам и хора ,които приличат на него. Отвратително ми е ,като виждам ,че има толкова почитатели сред жените. Би трябвало да сме по-критичната част от обществото ,но ... карай.

Наистина ли си допуснала ,че Тупарев  и ББ са лъгали/след като имат хиляди варианти да МАНИПУЛИРАТ законно.
Допускаш ли ,че Ваня  Ч няма да ги осъди за милиони ,ако са допуснали и 1 неточност ? Това предположение е повече от наивно.
Наивно е и да се мисли ,че Ваня ще им прости , ако и Пламен е имал организиран вот и не са го съобщили.Ще ги обвини в преднамереност.
 Вярвай ми  ББ са защитени /говорят 100%  истината/ за пред съда ,защото Ендемол са богати и ще загубят  МНОГО милиони
 Пламен е подвел умишлено Ваня  Wink ,че има организиран вот

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 17:51 от smile_smile

# 3 412
  • SF
light power, като не ти се цитират, не ме цитирай. Защото така останаха само моите предположения, а не и неоспоримите доказателства за организиран вот.

Значи според тебе вотът за Ваня не е организиран и тя води с 90% всенародната любов пред Станка? Или Тервел, Стойко, Пламен (който ги скапва по всички интернет анкети) или Мариан, (в когото половината бг жени искат да си изпият кафето с него???). Четеш ли ни темите? - и тези и предишните? Смяташ ли, че всичко е честно и почтено, както отива на една бизнесдама, която не спря да се самоизтъква колко е чистосърдечна и добронамерена към всеки? Ако наистина го смяташ така, си обяснявам от къде идват тези 7 гласа в анкетата ни тук, и тази във ФБ в подкрепа на Ваня.

# 3 413
Според мен тя изобщо не държи да спечели.

Брей! Wink

Това е такова себично същество, че... Ненаплюска се целия сезон и не й се угоди. Не гласуваха за нея и беше най-подкрепящата (т.е. внушаващата) и най-недопдкрепената. И тя и Лияна най-много реваха за тези два месеца!

Имах предвид на този етап от играта. Победата на Станка ще си е чиста победа и за Ваня. Предполагам, че ще изтъква, че е нейна заслугата и освен това тя си вярва, че сега хората навън я мислят за много честна и достойна. С един куршум, два заека. Нямам търпение да прочете някой и друг форум, след като излезе. Grinning

# 3 414
  • София
Защитничките на Ваня едно си знаят едно си баят.

Ако случайно за миг нещо ти е хрумнало, че защитавам Ваня, върни се на предна страница и виж добре! За разлика от тук вживялите се мами, на мен ми е смешно да гледам сеира, който вие така навътре приемате. Отдавна съм го казала, че е тъпо да се взимат толкова сериозно нещата и да се създават дрязги даже. А в пристрастността си някои дори не могат да отсеят истината, жалко. Какви идоли и фаворити - евтина история...
Да съм цитирала никове  Shocked Shocked Shocked
Сами се припознавате  hahaha hahaha hahaha пък после да говорим коя е евтина история...

# 3 415
Да съм цитирала никове  Shocked Shocked Shocked
Сами се припознавате  hahaha hahaha hahaha пък после да говорим коя е евтина история...

Цитирай тогава, бъди конкретна, точна ясна, не подмятай само. То така всеки може. Обичам директните хора, не ми се слушат лигавни кой как се припознавал... в случая е комично твърдението ти.

# 3 416
  • София
Тц, никой няма да цитирам, правилата на форума са ясни  Hug

# 3 417
Днес имаше ли живо излъчване?

# 3 418
Днес имаше ли живо излъчване?
Не  Shocked

# 3 419
light power, като не ти се цитират, не ме цитирай. Защото така останаха само моите предположения, а не и неоспоримите доказателства за организиран вот.

Значи според тебе вотът за Ваня не е организиран и тя води с 90% всенародната любов пред Станка? Или Тервел, Стойко, Пламен (който ги скапва по всички интернет анкети) или Мариан, (в когото половината бг жени искат да си изпият кафето с него???). Четеш ли ни темите? - и тези и предишните? Смяташ ли, че всичко е честно и почтено, както отива на една бизнесдама, която не спря да се самоизтъква колко е чистосърдечна и добронамерена към всеки? Ако наистина го смяташ така, си обяснявам от къде идват тези 7 гласа в анкетата ни тук, и тази във ФБ в подкрепа на Ваня.

Нищо не твърдя. Не изопачавай. Просто казвам, че и в двата случая е неприемливо, за когото и да се отнася. Нямаш доказателства, още по-малко неоспорими, но ни беше казано, че 4 карти са гласували. А Ваня се оправда, че не е организирала, а казала на своите хора, че влиза и очаква подкрепа. Е, доколкото разбирам, същото май твърдял и Пламен - ако е така. Нима се очаква някой да си признае?! Чети ясно и вниквай в смисъла на думите. Това искам да кажа от самото начало. Да не се очаква някой да си каже пред всички - да, аз го направих, аз съм виновен и искам да спечеля нечестно играта. Но що да е нечестно, като се оказа, че било правилно... въобще, батак.  

Общи условия

Активация на акаунт