VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 813
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 420
  • SF
Ако случайно за миг нещо ти е хрумнало, че защитавам Ваня, върни се на предна страница и виж добре! За разлика от тук вживялите се мами, на мен ми е смешно да гледам сеира, който вие така навътре приемате. Отдавна съм го казала, че е тъпо да се взимат толкова сериозно нещата и да се създават дрязги даже. А в пристрастността си някои дори не могат да отсеят истината, жалко. Какви идоли и фаворити - евтина история...

Аз пък отдавна съм казала, че е тъпо хора, които не приемат нещата сериозно, да се карат, да редят думички из форумите, повтаряйки едно и също: "защо сте се вкарали във филма?, защо го взимате толкова навътре? и от сорта." Ами взимаме го - ей на! Нямаме си друга работа, това са ни проблемите - кой ще спечели ББ и по какъв начин - честен или нечестен.

Скрит текст:
А на тебе като ти е толкова смешно и несериозно, защо се връзваш толкова и не четеш темата отгоре-отгоре, колкото за фън?

# 3 421
  • Варна
Днес имаше ли живо излъчване?

Почти не. Явно репетират песните за довечера. На обяд Златките и бебето излязоха.

# 3 422
И Есме, нямам идея за анкетите, защото в нито една не съм участвала. Писала съм, че не го правя. Предполагам може дори да се докаже! Запази си обвиненията и манипулациите за някой друг участник. Благодаря. 

# 3 423
Този път да си кажа, като последно "no guts, no glory" - абе, може все пак Лияна да спечели. Да не се стрескате много. Ако стане така, то това ще е точно заради шок-ефекта. Миналите двама победители (Орлин и Никола) бяха по-предвидими, а сега може да потърсят пак гоуемътъ изненадъ.

Това за Нина Добрев или Добреф си е чист оф топик, ама да допълня, че според мен много зависи самият човек как се представя на публиката си.
Нина винаги казва от къде е и не крие, че е българка. Дори се гордее с това. И като влезеш в уикипедия още в началото си пише:
Скрит текст:
Nina Dobrev is a Bulgarian- born actress and model.
Да, което не значи българска актриса или българка, а значи от български произход.

Ето, друг пример - Мила Кунис. Дори не до две години само - като Нина - а до седем години цели е живяла в Украйна, където е родена. Днес е позната навсякъде като американска актриса, това с Украйна най-много да се спомене като произход. Никой няма да я нарече "украинска актриса".

И като говорихме за Арни - в Австрия едва ли австрийците падат толкова ниско да си го коментират като "австрийския актьор Арнолд Шварценегер", защото си имат самоуважение и глави на раменете.

# 3 424
  • SF

Нина винаги казва от къде е и не крие, че е българка. Дори се гордее с това. И като влезеш в уикипедия още в началото си пише:
Скрит текст:
Nina Dobrev is a Bulgarian- born actress and model.

Може, съгласа съм.

# 3 425
Довечера подреждането ще е (за съжаление):
1. Станка
2. Ваня
3. Пламен
4. Мариан
5. Лилиту

А аз искам:
1. Пламен
2. Мариан
3. Станка
4. Лилиту
и Ваня дисквалифицирана

Гласувах за Станка.Довечера ще подкрепя Станка и Ваня.

Купила си си отделна карта за Станка или от една ще пущаш за двете?
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy това ми хареса

# 3 426

Жалко, надявах се нещо интересно да прочета, а то пак само едно и също. ooooh!

# 3 427
Аз пък отдавна съм казала, че е тъпо хора, които не приемат нещата сериозно, да се карат, да редят думички из форумите, повтаряйки едно и също: "защо сте се вкарали във филма?, защо го взимате толкова навътре? и от сорта." Ами взимаме го - ей на! Нямаме си друга работа, това са ни проблемите - кой ще спечели ББ и по какъв начин - честен или нечестен.

Скрит текст:
А на тебе като ти е толкова смешно и несериозно, защо се връзваш толкова и не четеш темата отгоре-отгоре, колкото за фън?

Това и правя всъщност. Забавлявам се. И изразявам мнението си. Но е хубаво да се погледне малко извън филма. Ще ти кажа защо - защото само за едно изказано мнение дотук, ти сътвори цял сценарий, че даже съм гласувала за някои от "великите личности" в анкетата. Не може така да се скача на всеки, който каже нещо в интерес на обективността и да се заклеймява. Това наистина е плод на развинтена фантазия вече и определено е смешно.

# 3 428
  • SF
И Есме, нямам идея за анкетите, защото в нито една не съм участвала. Писала съм, че не го правя. Предполагам може дори да се докаже! Запази си обвиненията и манипулациите за някой друг участник. Благодаря. 

Аз пък в какви анкети съм те обвинила, че си участвала???

# 3 429
  • Варна

Няма никаква причина да се дисквалифицира Ваня.

# 3 430

Няма никаква причина да се дисквалифицира Ваня.

Това е в рамките на желанията... за съжаление ще я изтипосат едни гърди след Станка

# 3 431

Аз пък в какви анкети съм те обвинила, че си участвала???

Това по-долу са някакви изводи, които ти направи генерални и има някакви намеци за анкетите тук, а мен грам не ме вълнуват да ти кажа. Много важно като направим тук анкета и какво, аз о принцип не участвам в никакви анкети, принцип. Те са за масовката.
Цитат
Значи според тебе вотът за Ваня не е организиран и тя води с 90% всенародната любов пред Станка? Или Тервел, Стойко, Пламен (който ги скапва по всички интернет анкети) или Мариан, (в когото половината бг жени искат да си изпият кафето с него???). Четеш ли ни темите? - и тези и предишните? Смяташ ли, че всичко е честно и почтено, както отива на една бизнесдама, която не спря да се самоизтъква колко е чистосърдечна и добронамерена към всеки? Ако наистина го смяташ така, си обяснявам от къде идват тези 7 гласа в анкетата ни тук, и тази във ФБ в подкрепа на Ваня.

Ако не си имала предвид това, няма проблем, извинявай, но пак казвам, не може да се скача на всеки, който влезе в темата и да се обявява за привърженик на някого, само защото има мнение по принцип и отсява плявата и пристрастните изводи.

# 3 432
  • Ню Йорк
Стига сте се карали, то не остана Simple Smile

Аз съм от тези дето не харесват Пламен. Хи не ме интересува това дали е ВИП или не просто ми е противен. Мразя "бизнесменчета" от този тип.
Твърдо заставам зад Мариан ама няма да го огрее човека.

# 3 433
Ваня нали ще си детектва лъжите, и уж като излезело, че лъже, може да се самодисквалифицира ритуално с много сополи, сълзи и грухтене. А на баш бай брадър през това време ще му се вдига много рейтинга.

# 3 434
Ваня е най-ненавиждания участник във Вип Брадър за всичките му излъчвания в България.И види те ли до началото на  полуфинала тя е натрупала 90 процета положителен вот,а всички други са се вместили в 10 процента.На това му се казва организиран,но не добре премерен вот.

Общи условия

Активация на акаунт