VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 971
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 435
  • София
Видяхте ли, кои ще са защитниците довечера.  Илиана Раева ще защитава Станка, Павел- Ваня. Мира е ясно кой  Hug , Маги Халваджиян - Мариан и Коцето за капак  ooooh!

# 3 436
  • Варна
Видяхте ли, кои ще са защитниците довечера.  Илиана Раева ще защитава Станка, Павел- Ваня. Мира е ясно кой  Hug , Маги Халваджиян - Мариан и Коцето за капак  ooooh!

Добре, че Катето Евро няма да защитава никой..  Joy  Със защитници като нея, врагове не са нужни..

# 3 437

newsm18 newsm18   17403 МАРИАН     Любимата звезда на България  newsm18 newsm18  

newsm18 newsm18   17403 М А Р И А Н    Любимата звезда на България  newsm18 newsm18  

# 3 438
Илиана Раева ги умее тези работи. Точка за Станка. Мира не съм убедена, че реално ще бъде в полза на Пламен. Въпреки че са и точни анализите, не умее да се изказва кратко и ясно.

# 3 439

Няма никаква причина да се дисквалифицира Ваня.

Това е в рамките на желанията... за съжаление ще я изтипосат едни гърди след Станка

За какво точно трябва да я дисквалифицират?
Защо не се надявахте на това когато Пламен грубо наруши правилата, като директно каза на Йоана кой да номинира?

Някои тук май мерят с двоен аршин.

# 3 440
  • SF
Това и правя всъщност. Забавлявам се. И изразявам мнението си. Но е хубаво да се погледне малко извън филма. Ще ти кажа защо - защото само за едно изказано мнение дотук, ти сътвори цял сценарий, че даже съм гласувала за някои от "великите личности" в анкетата. Не може така да се скача на всеки, който каже нещо в интерес на обективността и да се заклеймява. Това наистина е плод на развинтена фантазия вече и определено е смешно.

Ти си се филмирала. Никой в нищо не те обвинява. Спокойно, няма такова нещо, това е само сън или филм. Аз самата гласувам в анкетите ни и много ги харесвам. Как мога да те обвинявам в такова нещо? Дори не знам дали го правиш. Успокой се и излез от сценария ми - никой в нищо не те обвинява и не ти скача. Не приемай отговора ми и на това мнение за скок. Фантазията ми работи добре, факт. Забавлявай се наистина, както твърдиш, а не ни се карай, че сме прекалено сериозни. Аз съм и не виждам нищо лошо в това. Лошо е, ако не ми пука, да идвам тук да размахвам пръстче на останалите и да им се чудя какво правят тук. Но според мен, на всеки, който пише в тази тема, му пука. Аз не пиша в темата за домашно приготвените пюрета или от къде да си купя дъбов паркет.

# 3 441
  • София
Илиана Раева ги умее тези работи. Точка за Станка. Мира не съм убедена, че реално ще бъде в полза на Пламен. Въпреки че са и точни анализите, не умее да се изказва кратко и ясно.
Всички точки са за Станка  Mr. Green изобщо след цялото фиаско съм сигурна, че тя ще е "победителя" Та то от начало се подгодвяше.
Моралния победител обаче е Пламен. Това е   Peace

# 3 442
  • SF

Мира е недолюбвана и това ще се отрази на вота за Пламен, само защото тя го защитава. Освен това е многословна. Не умее да засича кратко и Н.К. често ще я прекъсва.

Например днес беше голяма грешка, че размахва компромати в студиото на Нова, вместо на въпроса по какво си прилича ББ в Къщата и ББ извън Къщата, да споменат платения вот.

# 3 443
те много често защитаващите повече вредят на своя човек, отколкото помагат...

# 3 444

newsm18 newsm18   17403 МАРИАН     Любимата звезда на България  newsm18 newsm18  

newsm18 newsm18   17403 М А Р И А Н    Любимата звезда на България  newsm18 newsm18  
И аз от останалите в къщата харесвам най-много Мариан. Моят фаворит беше Стойко, но излезе твърде рано. В Биг Брадър никога не са печелили умерени участници, мили и позитивни, въпреки че във всеки сезон е имало такива. Например зъболекарят Виктор от първия сезон - помни ли го някой? Или психоложката Ирина, която я изкараха без никакво предупреждение по чехли от втория сезон?
Станка ми падна в очите с поведението си към Мира Радева, смятам, че човек трябва да бъде по-великодушен и да прощава. А тя е ударила Мира с такава сила при боя с възглавници, че и потекло кръв от носа. Но това естествено не са го дали. За мен Пламен не е никакъв ВИП, много е зле горкият с ориентацията. За Ваня и за Лияна - нямам думи.

# 3 445

Мира е недолюбвана и това ще се отрази на вота за Пламен, само защото тя го защитава. Освен това е многословна. Не умее да засича кратко и Н.К. често ще я прекъсва.

Например днес беше голяма грешка, че размахва компромати в студиото на Нова, вместо на въпроса по какво си прилича ББ в Къщата и ББ извън Къщата, да споменат платения вот.
ще разкаже как празнуваха рождения ден на Али Алиев и хоратата сами ще преценят дали това е нормално + може би ще е само гост като Ирина

# 3 446
Илиана Раева ги умее тези работи. Точка за Станка.
Мира не съм убедена, че реално ще бъде в полза на Пламен. Въпреки че са и точни анализите, не умее да се изказва кратко и ясно.

И аз така.По-добре Ирина да бяха поканили за защитата на Пламен.Освен това само той няма професионален изпълнител за подкрепа в песента...
 newsm78Ники Кънчев щял да гостува на Диков след малко.

# 3 447
След малко - Ники Кънчев при Сашо Диков!

# 3 448
Още със започването беше ясно ,че звездата ще бъде мъж. Спомням си ,колко беше харесван
Тервел ,дори беше сниман как  тренира и какво му подскача. В един момент го забравиха,защото той се заигра с Лияна . Интересно щеше да бъде ,ако го нямаше бъркането.
Сега няма смисъл от гласуването. Ясно е ,че повече жени гласуват ,а те харесват мъже.
Мариан няма шанс ,защото ние обичаме "лошите" ,но не искаме да са ни в къщата.

# 3 449
  • SF

За какво точно трябва да я дисквалифицират?
Защо не се надявахте на това когато Пламен грубо наруши правилата, като директно каза на Йоана кой да номинира?

Някои тук май мерят с двоен аршин.

Да не я дисквалифицират, но да не зачитат вота от тези 4 карти. Или да оставят толкова гласове от всяка една от тях, колкото се генерират за останалите участници средно от карта. Или максимално, ако щеш. Трудоемко е, но всеки един статистик може да свърши тази работа с помощта на компютър (дори и аз). И това е доста либерално решение. Най-добре е да не зачетат изобщо вота от тези 4 карти, като го представят като нечестен срямо другите участници, които се правиха на маймуни 2 месеца и спазваха правилата (а не спрямо нас, които я плюем тук).

Когато Пламен нарушаваше правилата, беше обсъждано тук, беше критикувано. Той си получи наказанието от ББ - лишиха всички от проценти. Ако ББ беше подминал неговите грешки, точно толкова остра щеше да е реакцията ми. Защото не може един участник да наговаря друг за номинации.
Ваня също наговаряше за номинации. И се сърдеше, когато не й спазваха инструкциите, а вдигаха различни снимки.

Общи условия

Активация на акаунт