VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 802
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 450
Мира може и тук от темата да е взела Решението на Кушлев.
Тъй като пак ще чуя тази вечер, че харесвам Пламен, защото завиждам на известните и му се кефя като ги мачка, се замислих, и май наистина е така.
Скрит текст:
На Лили и завиждам за упорството в тренировките. Не е толкова глупаво момичето, но е мачкано и предполагам малтретирано и физически и психически, и дотам са я докарали, че да си мисли, че единственото достойнство и е красотата, и затова с циците и задника напред. Никога не бих искала да живея такъв живот.
На Ваня не и завиждам за запорираните имоти, нито за затворите, куршумите и ДДС схемите, нервните кризи. Значи, остана да и завиждам защото е по-красива от мен.
На Станка ме е яд, защото тръгна след обещаното още в началото спонсорство и пусна капаците.
Мишо, невероятно комплексиран мъж. Да му завиждам- може, но първо трябва да се сетя за какво.
На Мира завиждам заради страхотните анализи в офис 13, но пък я харесвам, значи не се брои.
Виж, на Пламен завиждам най-много. За това, че успя да се забавлява през цялото време, като не загуби самообладание. За търпението му- не каза никога лоша дума на някой, нито в очите му, нито в коментарите си с останалите. Кефи ме позитивизма, защото може би позагубих моя.
Сега отивам да се къпя и правя прическа, маникюр и педикюр, защото ББ вижда всичко.

# 3 451
Пламен Медаров си е осигурил победата

Пламен Медаров се оказа изпечен мошеник. Според съквартирантите Пламен си е купил победата в риалитито. На тази мисъл ги наведе изцепката на марионетката когато заяви, че неговите хора са пропуснали търга и поради тази причина очилата му не били купени. Много от зрителите на  ”ВИП Брадър” също са на мнение, че Пламен манипулира вота.

Все пак кой уважаващ себе си българин бил гласувал за човек, който няма елементарни познания по българска история? Ники Кънчев също се усъмни в резултатите от гласуването, защото 75 % от вота не са никак малко. Поради тази причина, продуцентите на риалитито решили да направят проверка кой гласува за Пламен, пишат от скандално.нет

Манипулации във вота

Оказало се, че смс-те, пращани в подкрепа на бизнесмена, идвали основно от няколко номера, които са от предплатени пакети
. На шефовете на ”ВИП Брадър” им станало ясно, че Медаров е раздал въпросните карти с инструкциите ако е на елиминации да бъде гласувано като за последно

Явно не е само Ваня! Crossing Arms

# 3 452
  • UK
на тоя лайф няма да можем да чуем една приказка
събрали са ги все такива дето не млъкват и нищо не казват, ще говорят един през друг и  ще се надвикват, а класния ръководител Кънчев ще вика "чуйте меееее", "спретеееее"  Laughing

# 3 453
Пламен Медаров си е осигурил победата

Пламен Медаров се оказа изпечен мошеник. Според съквартирантите Пламен си е купил победата в риалитито. На тази мисъл ги наведе изцепката на марионетката когато заяви, че неговите хора са пропуснали търга и поради тази причина очилата му не били купени. Много от зрителите на  ”ВИП Брадър” също са на мнение, че Пламен манипулира вота.

Все пак кой уважаващ себе си българин бил гласувал за човек, който няма елементарни познания по българска история? Ники Кънчев също се усъмни в резултатите от гласуването, защото 75 % от вота не са никак малко. Поради тази причина, продуцентите на риалитито решили да направят проверка кой гласува за Пламен, пишат от скандално.нет

Манипулации във вота

Оказало се, че смс-те, пращани в подкрепа на бизнесмена, идвали основно от няколко номера, които са от предплатени пакети
. На шефовете на ”ВИП Брадър” им станало ясно, че Медаров е раздал въпросните карти с инструкциите ако е на елиминации да бъде гласувано като за последно

Явно не е само Ваня! Crossing Arms

Редактирам се. Сайтът, който цитираш не е надежден.

# 3 454
  • SF
В Биг Брадър никога не са печелили умерени участници, мили и позитивни, въпреки че във всеки сезон е имало такива. Например зъболекарят Виктор от първия сезон - помни ли го някой? Или психоложката Ирина, която я изкараха без никакво предупреждение по чехли от втория сезон?

Ох, как нямаше да съм Окей, ако такива хора бяха спечелили... Такива пък най-малко ми задържат вниманието. Психоложката Ирена не отглеждаше ли крави?

# 3 455
  • Варна
Още със започването беше ясно ,че звездата ще бъде мъж. Спомням си ,колко беше харесван
Тервел ,дори беше сниман как  тренира и какво му подскача. В един момент го забравиха,защото той се заигра с Лияна . Интересно щеше да бъде ,ако го нямаше бъркането.

Не бъркането изяде главата на Тервел, а лъжата.

# 3 456
Мира каза-...дадоха ми го жените, аз дори нямаше да го търся Peace
http://play.novatv.bg/program/nasvetloslyubakulezich
Ако Лили не стане 5-та може да победи newsm78

# 3 457
Още със започването беше ясно ,че звездата ще бъде мъж. Спомням си ,колко беше харесван
Тервел ,дори беше сниман как  тренира и какво му подскача. В един момент го забравиха,защото той се заигра с Лияна . Интересно щеше да бъде ,ако го нямаше бъркането.
Сега няма смисъл от гласуването. Ясно е ,че повече жени гласуват ,а те харесват мъже.
Мариан няма шанс ,защото ние обичаме "лошите" ,но не искаме да са ни в къщата.

pavlinaio, харесват ми всичките ти коментари от последните 10-на страници, които прочетох newsm10

# 3 458
Интересно ми е Илияна Раева какво ще каже за Ваня. Не знам дали някой си спомня, но Ваня нашумя в публичното пространство преди  доста години може би повече от 10, когато участва в предаването на Миглена Ангелова "Искрено и лично". Там обвини Наско Сираков, че е поискал от нея да му направи фелацио, когато  го е посетила в кабинета му.  Появи се в студиото с кърпа на главата и очила. Не знам дали ги има някъде качени предаванията. Ще видим Илияна дали ще го каже. Wink

# 3 459

За какво точно трябва да я дисквалифицират?
Защо не се надявахте на това когато Пламен грубо наруши правилата, като директно каза на Йоана кой да номинира?

Някои тук май мерят с двоен аршин.

Да не я дисквалифицират, но да не зачитат вота от тези 4 карти. Или да оставят толкова гласове от всяка една от тях, колкото се генерират за останалите участници средно от карта. Или максимално, ако щеш. Трудоемко е, но всеки един статистик може да свърши тази работа с помощта на компютър (дори и аз). И това е доста либерално решение. Най-добре е да не зачетат изобщо вота от тези 4 карти, като го представят като нечестен срямо другите участници, които се правиха на маймуни 2 месеца и спазваха правилата (а не спрямо нас, които я плюем тук).

Когато Пламен нарушаваше правилата, беше обсъждано тук, беше критикувано. Той си получи наказанието от ББ - лишиха всички от проценти. Ако ББ беше подминал неговите грешки, точно толкова остра щеше да е реакцията ми. Защото не може един участник да наговаря друг за номинации.
Ваня също наговаряше за номинации. И се сърдеше, когато не й спазваха инструкциите, а вдигаха различни снимки.

Не виждам защо за нещо, което не е 100% доказано(че Ваня е виновна) да се наказва персонално, а за толкова нагло нарушение на правилата е задоволително да бъдат наказани всички.

Пламен като е толкова голям стратег, да го беше направил като Ваня- хитро.

# 3 460
  • София
И аз от останалите в къщата харесвам най-много Мариан. Моят фаворит беше Стойко, но излезе твърде рано. В Биг Брадър никога не са печелили умерени участници, мили и позитивни, въпреки че във всеки сезон е имало такива. Например зъболекарят Виктор от първия сезон - помни ли го някой? Или психоложката Ирина, която я изкараха без никакво предупреждение по чехли от втория сезон?

Напротив, миналия ВИП спечели Орлин, по-умерен от него не знам  Peace
А след него македончето Никола - също беше много позитивно момче.

Какво е станало с вота за Ваня, за какви 4 карти говорите?
От работа нямам време нищо да гледам и да чета  ooooh!

# 3 461
Това и правя всъщност. Забавлявам се. И изразявам мнението си. Но е хубаво да се погледне малко извън филма. Ще ти кажа защо - защото само за едно изказано мнение дотук, ти сътвори цял сценарий, че даже съм гласувала за някои от "великите личности" в анкетата. Не може така да се скача на всеки, който каже нещо в интерес на обективността и да се заклеймява. Това наистина е плод на развинтена фантазия вече и определено е смешно.

Ти си се филмирала. Никой в нищо не те обвинява. Спокойно, няма такова нещо, това е само сън или филм. Аз самата гласувам в анкетите ни и много ги харесвам. Как мога да те обвинявам в такова нещо? Дори не знам дали го правиш. Успокой се и излез от сценария ми - никой в нищо не те обвинява и не ти скача. Не приемай отговора ми и на това мнение за скок. Фантазията ми работи добре, факт. Забавлявай се наистина, както твърдиш, а не ни се карай, че сме прекалено сериозни. Аз съм и не виждам нищо лошо в това. Лошо е, ако не ми пука, да идвам тук да размахвам пръстче на останалите и да им се чудя какво правят тук. Но според мен, на всеки, който пише в тази тема, му пука. Аз не пиша в темата за домашно приготвените пюрета или от къде да си купя дъбов паркет.
Цитирах твоите намеци вече. Не се филмирам. Ти вадиш генерални изводи от едно изказване, което въобще няма отношение кой е честен, кой да спечели и прочие подробности, които за мен не са важни.
Аз казвам, че една версия не може да оправдава и двамата. А ти - ама ти значи смяташ, че вотът не е еди какъв си... Спести си манипулациите, нали ти казах.
В темата съм, защото искам и наистина ми е забавно, да, когато въобще намеря време. И имам позиция към някои неща, съвсем естествено е, но не и към самите участници, безразлични са ми. А и не стигам дотам, че да обвинявам всеки, който влезе за привърженик на някого - това вече е за лечение! Не размахвам пръст, а се защитавам срещу определенията ти и вменяването ми на думи, които дори не съм мислила. Ти всеки мой пост извъртя, колкото и да се опитах да бъда ясна, явно няма смисъл.

п.п. най-малко пък съм се учудвала кой какво прави в темата, напротив! поредното изопачаване от твоя страна! и не обобщавай, че съм се обръщала към ВАС, защото говоря на ТЕБ всъщност

# 3 462
Интересно ми е Илияна Раева какво ще каже за Ваня. Не знам дали някой си спомня, но Ваня нашумя в публичното пространство преди  доста години може би повече от 10, когато участва в предаването на Миглена Ангелова "Искрено и лично". Там обвини Наско Сираков, че е поискал от нея да му направи фелацио, когато  го е посетила в кабинета му.  Появи се в студиото с кърпа на главата и очила. Не знам дали ги има някъде качени предаванията. Ще видим Илияна дали ще го каже. Wink
Това не е вярно. Някаква неизвестна фолкпевица го беше обвинила.

# 3 463

Няма никаква причина да се дисквалифицира Ваня.

Това е в рамките на желанията... за съжаление ще я изтипосат едни гърди след Станка

За какво точно трябва да я дисквалифицират?
Защо не се надявахте на това когато Пламен грубо наруши правилата, като директно каза на Йоана кой да номинира?

Някои тук май мерят с двоен аршин.

Никой на мери с двоен аршин. Пламен си понесе наказанието за нарушенията.Не бяха  спестени на зрителите ./Той също бе номиниран и номинацията за Станка му бе желание за двубой с нея ,което е достойно и в никакъв случай неморално.
Скрит текст:
1.Ваня много по ЯВНО уреждаше манипулирано  номиниране  от групичката .
2.Пламен не извърши явно нарушение ,не  е казал НОМИНИРАЙ ЗЛАТКА.
3.За нарушаване правилата в къщата са предвидени наказания и само при побой и подобни случаи  се номинира  за изгонване и по- рядко се дисквалифицира

Ваня не е нарушавала правилата на гласуване,НО СИ Е КУПИЛА ВОТА.
Това е законно ,но НЕМОРАЛНО
Егото и  е от най-нехаресваната  от зрителите да  си напазарува победа за тяхна любимка.
Според мен , след спрените пари  ,днес никой зрител  няма да е гласувал за нея

# 3 464
Ваня мисли,че е детектор на лъжата Joy
http://tv7.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F%D1%82%D … html#.UogspSe9ZG0

Черната Златка е рекламно лице на фирмата на Ваня Shocked

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 18:49 от missoni

Общи условия

Активация на акаунт