VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 246
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 605
  • Мюнхен
Видяхте ли я тая глупачка?! Не се прегърна с Мира. Урупсия.

...Гласовете на Ваня не бяха прехвърлени към СЗ, затова не разбирам за какво говорят някои тук? Това се случва често, че някои хора гласуват САМО на финала. Между тях съм и аз. Никога преди това.
И аз никога не бих прегърнала Мира. Защо да го правя? Тя до последно обиждаше Станка. Където и да се появи не спря да се занимава с нея. А после тръгнала да я прегръща. Да трябва да се прощава, но не винаги и то САМО ако другият съжали, което Мира не правеше.
И аз не вярвам че Станка  я е наранила. Ако съм на мястото и, бих я съдила. Ако греша ще се извиня.
Съквартирантите също я обявиха за победител, явно не е чак толкова черна, колкото я изкарахте. Може да не блести с интелект, но е жалко, че ние българите сме свикнали да газим всеки наш сънародник, постигнал такива успехи и който е дал живота си и детството си за да се прочуе страната ни, защото на мен лично ми е писнало да ме питат дали Букурещ е столицата на БГ, а да се прекланяме пред простаци като Пламен, които не само са никой, но и парадират с неща, които не са постигнали и нямат.
Сега може да почнете пак с обидите и по мой адрес, но мнението на хора, които пишат такива коментари, като цитираният от мен горе, не може да ме засегнат.

1."Отказвам се от гласовете, които идват за мен, и искам да бъдат пренасочени към моя фаворит - Станка", призна Ваня пред БИГ Брадър.

2.Мира я избута до финала-тя стана жертва  hahaha

Тя го каза, но това не се случи. Има разлика. Нейните гласове я направиха трета.
Никой не я е бутал до финала. Странно какви оправдания намирате, когато не сте съгласни с нечия победа. Мира си буташе Пламенчо, нещо което не хареса дори и на любимият и Иво. Станка си има достатъчно фенове, които въпреки недостатъците и, я приемат заради постиженията и.
И браво, че остана вярна на себе си и не прегърна Мира, нещо което аз не бих одобрила и би променило мнението ми за нея.

# 4 606
  • Варна
На мен ми минаха "емоциите" от снощи,но все пак да си кажа.Беше супеер като излезе набеждаваният "стратег"JoyГолям кефф newsm68С тея измишльотини,които се пишеха постоянно тука,се бях отчаяла за добро развитие на финала.
Радвам се за Станкита.
P.S А бившата на Пламен,по-злобен поглед не можеше и да изкара..Това,което успях да прочета по едно време по устните и беше:"Какви са тея глопости,които дават",съчетано с неистово мляскане на дъвка(при кадрите с Йоана,които дори не бяха монтирани като любовно филмче,както обикновено правят).

# 4 607
  • Мюнхен

...Гласовете на Ваня не бяха прехвърлени към СЗ, затова не разбирам за какво говорят някои тук? Това се случва често, че някои хора гласуват САМО на финала. Между тях съм и аз. Никога преди това.
......

1."Отказвам се от гласовете, които идват за мен, и искам да бъдат пренасочени към моя фаворит - Станка", призна Ваня пред БИГ Брадър.

А Ники Кънчев я попита " Да разбираме ли, че се отказваш от публичният вот?". Каза и да си помисли. В крайна сметка тя не се отказа. Спечели си трето място с нейните си гласове. А Станка и без тях стана първа.

# 4 608

Може Станка да не е много интелигентна, нещо което тя не крие, а напротив призна много пъти. Но когато чета такива коментари, се чудя що за гений може да го напише  

Не съм гений. Естествена съм. Това разбрах, че се цени в последно време. Ти защо не го оценяваш?

# 4 609
# 4 610

......

А Ники Кънчея я попита " Да разбираме ли, че се отказваш от публичният вот?". Каза и да си помисли. В крайна сметка тя не се отказа. Спечели си трето място с нейните си гласове.
100% - 68% = 32% newsm78
+ Станка изпъкна благодарение на Мира, защото продължиха да повтарят едно и също и тя остана ''жертва'' на коментарите на Мира/Тервел=Станка Peace

# 4 611
  • София

Не мисля, че Станка е глупачка и уруспия. Много грозно изказване. Sad
Точно за Станка такова изказване.........брррррр.... newsm78 newsm78 newsm78

# 4 612
  • Мюнхен

Може Станка да не е много интелигентна, нещо което тя не крие, а напротив призна много пъти. Но когато чета такива коментари, се чудя що за гений може да го напише  

Не съм гений. Естествена съм. Това разбрах, че се цени в последно време. Ти защо не го оценяваш?

Аз не харесвам Станка защото е естествена. Но когато чета обидите ти по неин адрес се чудя с какво право я съдиш, след като използваш такива епитети? Аз я ценя заради заслугите и. И ако за някои те не значат нищо (и второто място в света също е постижение, да не забравяме петте първи), за мен са много. Тя винаги е признавала недостатъците си. Докато има такова отношение към хора като нея, няма защо да се учудваме, че не ни уважават като страна и нация. Очакваме нещо, което самите ние не правим.

# 4 613
поредната манипулация на продукцията, пусната в "авторитетен" източник... дават ни да се радваме, че победи Станка, а не Ваня

http://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B2% … F-news118383.html

Дали може да се вярва на написаното в статията?  newsm78 Но всъщност, щом се дава гласност, може и да е истина. Вече всичко е възможно.  Sad

същото го написах във фейса още вчера. Близко до ума е, че тия 90+% няма как да изчезнат от днес за утре. Брадъра се уплаши от хорската реакция и затова не посмя да обяви победата на Ваня. За мен Ваня е най-големият играч и победител от самата игра като ИГРАЧ. Тя е големият манипулатор, тактик, проницател, умее да убеждава в правотата си. Пламен е надут дърдорко и дразнител, а не играч.

# 4 614
# 4 615
  • София
поредната манипулация на продукцията, пусната в "авторитетен" източник... дават ни да се радваме, че победи Станка, а не Ваня

http://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B2% … F-news118383.html

Дали може да се вярва на написаното в статията?  newsm78 Но всъщност, щом се дава гласност, може и да е истина. Вече всичко е възможно.  Sad

същото го написах във фейса още вчера. Близко до ума е, че тия 90+% няма как да изчезнат от днес за утре. Брадъра се уплаши от хорската реакция и затова не посмя да обяви победата на Ваня. За мен Ваня е най-големият играч и победител от самата игра като ИГРАЧ. Тя е големият манипулатор, тактик, проницател, умее да убеждава в правотата си. Пламен е надут дърдорко и дразнител, а не играч.

newsm10 Напълно съм съгласна!

# 4 616
  • Мюнхен

......

А Ники Кънчея я попита " Да разбираме ли, че се отказваш от публичният вот?". Каза и да си помисли. В крайна сметка тя не се отказа. Спечели си трето място с нейните си гласове.
100% - 68% = 32% newsm78
+ Станка изпъкна благодарение на Мира, защото продължиха да повтарят едно и също и тя остана ''жертва'' на коментарите на Мира/Тервел=Станка Peace

Станка си изпъкна със самото влизане. Повечето хора си очакваха тя да спечели, точно заради това, което е и заради това което е постигнала. Вота за мен лично е реален и няма нищо общо с този на Ваня. Какво е нереално за 66,8 за човек като Станка срещу непознат за повечето манекен като Мариан, човек който дори не живее в БГ? Аз също го харесвах, но никога не бих го поставила пред нея.
За мен Станка никога не е била жертва, тя може сама да се защитава. Не мисля, че хората обръщаха чак такова внимание на думите на Мира. Та то и нейният партньор нямаше нерви да я слуша.

# 4 617
  • UK
аз също съм и фен на Станка,любимият ми комедиен персонаж е  Laughing

"Аз съм СТанка от п...а си лелина"

Какво отношение да имам към човек, който постоянно повтаряше,че е прост и елементарен  Rolling Eyes

# 4 618

Аз не харесвам Станка защото е естествена. Но когато чета обидите ти по неин адрес се чудя с какво право я съдиш, след като използваш такива епитети? Аз я ценя заради заслугите и. И ако за някои те не значат нищо (и второто място в света също е постижение, да не забравяме петте първи), за мен са много. Тя винаги е признавала недостатъците си. Докато има такова отношение към хора като нея, няма защо да се учудваме, че не ни уважават като страна и нация. Очакваме нещо, което самите ние не правим.
Това, което не разбираш е, че Вип Брадър е предаване, в което се оценяват единствено и само характерите на хората в определения времеви диапазон, в случая - 2 месеца. Това е дълбокият смисъл на играта. Станка вече беше наградена за медалите си. Колко пъти още да я наградим заради тях? По твоята логика, ако участва в Музикална Академия, трябва и там да спечели за сметка примерно на Поли Генова, Дичо и т.н.

# 4 619
Линка ми нещо не се отваря затова  давам цитат от статията

Картите, които трябва да преобърнат вота в полза на Станка Златева били раздадени от регионални шефове на ГЕРБ, твърди вестник „Уикенд”. За никого не е тайна, че Станка е една от най-ярките последователки на партията на Бойко Борисов. По време на последните избори не й достигна малко за да влезе в парламента. „Станка е наш човек. Тя трябва да спечели VIP Brother”, обявили привържениците на ГЕРБ, докато раздавали СИМ картите. Според запознати, целта била световната шампионка да излезе като победител в шоуто, а след това да се включи в протестите и публично да поиска оставката на Пламен Орешарски.

Дали е така времето ще покаже

Общи условия

Активация на акаунт