VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 261
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 620
  • SF
Не. Нямат пари за смс-и. Затова Пламен водеше през цялото време. Защото пенсионерите не гласуваха. Бяха си оставили левчето за накрая, да гласуват за Станка.

Абе, ти как смело ги ръсиш тези заключения!
Да не би да си провел/а някакъв рисърч? От къде ги вадиш тези информации?

Окей, с тебе няма да споря, явно имаш някакви данни, с които ние не разполагаме. Станка е любимата звезда на пенсионерите от селата. Защото тези, в града, не са гледали ББ, а са ходили на шопинг в моловете и да вечерят навън по това време и не знаят коя е Станка Златева. Те и Летни Олимпийски игри не гледат, защото  по това време са  на круизи и ваканции по островите.

# 4 621
Айде да й е честита пировата победа на Станчето, опорочена от платени СМС-и и манипулации.
Вип пародия си беше всичко на финала.
Не че съм очаквала друго де. Обикновено победители в този формат са Тризначки, Христини, Станки и прочее "народни" и "обикновени" звИздИ и примери за подражание. Още не мога да повярвам, че Орлин спечели предния сезон  Tired

# 4 622
  • Мюнхен
аз също съм и фен на Станка,любимият ми комедиен персонаж е  Laughing

"Аз съм СТанка от п...а си лелина"

Какво отношение да имам към човек, който постоянно повтаряше,че е прост и елементарен  Rolling Eyes

По-добре да имаш реална оценка за себе си, за разлика от хора като Пламен, които парадират с неща, които не притежават и с характер, който нямат.
Коя е Станка и какво е постигнала се знае. И това че живее на село и не се опитва да се прави на ВИП, който реално ТЯ Е, я прави още по-достойна, за разлика от някои други. Не съм казала, че трябва да и подражаваме с всичко, казах само, че е обидно да забравяме какво е направила и да се използват такива епитети за нея.

# 4 623
Пламен и Мариан са любимите звезди на бг-мама и ползващите фейсбук в България и по света.

Да.  И това са младите хора. Жалко, че са толкова прости. Да подкрепяш Пламен значи да подкрепяш чалга културата. Помислете и го осъзнаете. На Пламен любимото му е да са вози в коли за милиони и да вилнее в Син Сити. Знае всички чалга певици и техните парчета. Издадоха се.  hahaha
Напротив Станка си е чалгарка и не го крие, за Пламен имаш оправдание, ама за Мариан какво, аз се ядосвам че Мариан не спечели. Не харесвам борбата като спорт така, че не ме интересуват медалите, преди Станка да влезе в къщата ми беше безразлична, а сега ми е неприятна. Цинична, пияница, мъжкарана и най важното няма добро сърце ,ако имаше такова щеше да прости на Мира. Пламен каза ли лоша дума за някой, обиждал ли е  ?

# 4 624
  • София
Линка ми нещо не се отваря затова  давам цитат от статията

Картите, които трябва да преобърнат вота в полза на Станка Златева били раздадени от регионални шефове на ГЕРБ, твърди вестник „Уикенд”. За никого не е тайна, че Станка е една от най-ярките последователки на партията на Бойко Борисов. По време на последните избори не й достигна малко за да влезе в парламента. „Станка е наш човек. Тя трябва да спечели VIP Brother”, обявили привържениците на ГЕРБ, докато раздавали СИМ картите. Според запознати, целта била световната шампионка да излезе като победител в шоуто, а след това да се включи в протестите и публично да поиска оставката на Пламен Орешарски.
Дали е така времето ще покаже

Сега, след ВБ, доста неща ще излезнат на яве.

# 4 625

За мен изразът "нищо особено" не е обиден, даже и да ми го кажат в лицето, не може всеки да ме харесва визуално.Не е като да ти кажат, че си грозен например, това вече си е обида.
Всички деца са красиви и уникални, най-вече за родителите си, но за страничен наблюдател дадено дете може на външен вид да е "нищо особено". Peace

# 4 626
Не го пиша за да се заяждам, но в поста не видях обида към детето, а към жена му.Тук се обсъждаха и децата на Лиана и Ваня, някои даже ги съжаляваха, че имат "такива" майки. Peace
Различни са ни възприятията явно. За мен е обидно да напишеш за едно дете, че не е нищо особено.  Не го разбирам. Не разбирам също и обидните квалификации спрямо жена му. Винаги съм се чудела как е възможно с такава лекота да напишеш, че някой е грозен. Да кажеш, че някой не ти харесва - това го приемам за нормално. Но грозните думи и епитети не мога да приема.

за мен е грозна, и щом аз го казвам е близко до ума, че това е мое лично мнение и не задължавам никой с него. Чета злоба в погледа и и затова е грозна. За мен грозотата идва от излъчването, а не от физиката. Физически нито е грозна нито красива - некаква никаква. Но има злобен поглед.
А детето наистина на пръв поглед не впечатлява с нищо. Иначе всички деца са ангелчета на фона на нас дъртите. Но това нито е физически грозно, нито красиво, нито е чаровно, нито излъчва интелект, предизвикателност или каквото и да специфично излъчване, нито ми се прииска да го гушна и целуна, нито се усмихва, а си гледа като пукалче, нито ревна, нито викна, нито беля направи... Абе нищичко не направи, което да го отличи.
Имам чувство, че тукашните влюбени в Пламен толкова са се увлекли, че като са го видели и вече са си представили, че са му втората майка и поради това са се умилили.

# 4 627
Впрочем Станка събра почти 12хил. лайка на снимката и за победител, ако не се лъжа това си е рекорд (и доста повече от егоиста Медаров, който дори 1000лайка не мина което е под 1% в гласуването с смс-и....колко жалко за заблудените....

Ако ще си мерим лайковете - мерИ ги за сезона, ако може. Аз не like-нах снимката на Пламен на 4то място, защото за мен заслужаваше 1во! Както писах и във ФБ - надявам се Станка да вложи сумата, спечелена с подкрепата на жената Вамп за обучение по обноски и за образованието си, защото ВИФ-аджийските дипломи ги раздават на шампионите по същия начин, както раздават и титлите в ВБ!

Продукцията е пълна стъкмистика! Надявам се най-накрая някой от потърпевшите участници да успее да ги осъди.

Браво на Станка! Заслужи си победата. Много се радвам ,че моите две най- любими звезди  бяха
на финала.
Добре ,че хората изритаха рано -рано  пламен. Гледаше ,като преяло пате с горещи...

# 4 628
  • София
pavlinaio, страхотен текст в подписа ти! Всичко е много точно и вярно казано!   bouquet

# 4 629
Постнах видеото на Ваня и Станка  в което говорят че българина е злобен и завистлив, като коментар под статия за победата на Станка.
Познайте какво стана?
Редактирали са ми го, изтрили са линка и са сложили емотикон усмивка. Shocked

И аз забелязах, че изчезват коментари във ФБ. Манипулацията беше на всички фронтове, като започнеш от изборът на музика за фон по време на кадрите, та стигнеш до 90-те % за най-оплюваният човек в момента. Оттам идва и цялото негодувание. Иначе, ако факторът Ваня не съществуваше, бих приела съвсем нормално победата на Станка. Както се казва "глас народен, глас божи". Само, че това не важи за нашите географски ширини. Sad

# 4 630
аз също съм и фен на Станка,любимият ми комедиен персонаж е  Laughing

"Аз съм СТанка от п...а си лелина"

Какво отношение да имам към човек, който постоянно повтаряше,че е прост и елементарен  Rolling Eyes

По-добре да имаш реална оценка за себе си, за разлика от хора като Пламен, които парадират с неща, които не притежават и с характер, който нямат.
Коя е Станка и какво е постигнала се знае. И това че живее на село и не се опитва да се прави на ВИП, който реално ТЯ Е, я прави още по-достойна, за разлика от някои други. Не съм казала, че трябва да и подражаваме с всичко, казах само, че е обидно да забравяме какво е направила и да се използват такива епитети за нея.
Реалната оценка за себе си не те прави достоен, напротив да виждаш че си прост и да не искаш да направиш нещо по въпроса също си е грешка.Ние няма как да забравиме Станка какво е направила ,защото постояно го изтъкват още от началото на предаването .

# 4 631
  • Мюнхен
Видяхте ли я тая глупачка?! Не се прегърна с Мира. Урупсия.

Може Станка да не е много интелигентна, нещо което тя не крие, а напротив призна много пъти. Но когато чета такива коментари, се чудя що за гений може да го напише  

Не съм гений. Естествена съм. Това разбрах, че се цени в последно време. Ти защо не го оценяваш?

Аз не харесвам Станка защото е естествена. Но когато чета обидите ти по неин адрес се чудя с какво право я съдиш, след като използваш такива епитети? Аз я ценя заради заслугите и. И ако за някои те не значат нищо (и второто място в света също е постижение, да не забравяме петте първи), за мен са много. Тя винаги е признавала недостатъците си. Докато има такова отношение към хора като нея, няма защо да се учудваме, че не ни уважават като страна и нация. Очакваме нещо, което самите ние не правим.
Това, което не разбираш е, че Вип Брадър е предаване, в което се оценяват единствено и само характерите на хората в определения времеви диапазон, в случая - 2 месеца. Това е дълбокият смисъл на играта. Станка вече беше наградена за медалите си. Колко пъти още да я наградим заради тях? По твоята логика, ако участва в Музикална Академия, трябва и там да спечели за сметка примерно на Поли Генова, Дичо и т.н.

И кой е казал това, че се оценява само характера? Аз в този сезон не видях никой, който да ме накара да му подражавам. Ако имаше такъв, щях да се съглася с теб. Двамата ми фаворити бяха Мариан и Станка. Той заради характера и възпитанието му, заради позитивизма му, а тя заради успехите си и заради факта, че не парадираше с тях. Ако беше спечелил Мариан пак щях да съм доволна. Но казах, че е логично все пак тя да е първа, защото е по-позната на публиката.
А примера с Музикална Академия е нелеп.
Но причината да пиша за пръв път в темата е твоят грозен коментар. Странно че човек написал такова нещо, може да ми говори за характер.

# 4 632

kaзала си това, което исках да напиша и аз  Peace

Линка ми нещо не се отваря затова  давам цитат от статията

Картите, които трябва да преобърнат вота в полза на Станка Златева били раздадени от регионални шефове на ГЕРБ, твърди вестник „Уикенд”. За никого не е тайна, че Станка е една от най-ярките последователки на партията на Бойко Борисов. По време на последните избори не й достигна малко за да влезе в парламента. „Станка е наш човек. Тя трябва да спечели VIP Brother”, обявили привържениците на ГЕРБ, докато раздавали СИМ картите. Според запознати, целта била световната шампионка да излезе като победител в шоуто, а след това да се включи в протестите и публично да поиска оставката на Пламен Орешарски.

Дали е така времето ще покаже

пощуряха някои  Joy голям майтап  Mr. Green

но пък  newsm78 Thinking да опита, няма лошо Mr. Green
а дано най-после ПО послуша и верно се разкара, че по нагли от тези дето сега са там, не съм виждала, хванали са кокала и за нищо на света не щат да го пуснат.
много са изгладнели горкичките

Joy Joy Joy

# 4 633
За мен изразът "нищо особено" не е обиден, даже и да ми го кажат в лицето, не може всеки да ме харесва визуално.Не като да ти кажат, че си грозен например, това вече си е обида.
Всички деца са красиви и уникални, най-вече за родителите си, но за страничен наблюдател дадено дете може на външен вид да е "нищо особено". Peace
ОК. Приемам мнението ти. Моите възприятия са различни - на мен ми се струва обидно да кажеш за тригодишно дете, че не е нищо особено.

# 4 634
Най-важното не разбрахте ,че има хора които не искат да спорят с Вас.Много пъти
повторих ,че има по 500 които го харесват ,но те не са тези ,които определят победителя.
Има стотици хиляди ,които харесват Станка и са гласували за нея и за Мариан.
Толкова много се зарадвах за него ,като го видях да отдъхва при изгонването на пламен.
Той и Ваня бяха най-доволни.

Общи условия

Активация на акаунт