Мързеливи красавици - 29

• 46 731
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте. При мен- нищо интересно или разкрасително...
Довечера може да сменя лака.

Туала, през обезцветяване ще минаваш ли? С какво?

Предния път като направих подобна промяна, нямаше обезцветяване. Надявам се и сега да е така, защото ако се наложи, със сигурност ще си го спестя и ще си остана в сегашната гама.  Peace

# 46
  • при моите деца .....
Привет!
Чета ви, но нямам какво да пиша....
По темата нищо.... Настроението ми - също го няма....
Безкрайно уморена съм.....
Евентуално в събота и неделя ще пътувам до Троян и Беклемето - от училище....
blackisback, надявам се да те получиш мечтаната работа!
Мими, радвам се, че си в добро настроение!!!!
Красавици,  Heart Eyes
Хубава вечер!

# 47
  • варна
Боби, миличко бях в добро сутринта , ама днес много се ядосах.....................................ще си сложа сега нещо за пиене  Наздраве Hug

# 48
  • при моите деца .....
Наздраве, Мими, аз съм си сипала чаша бира...
По повод разваленото ти настроение - това видях във ФБ

# 49
  • sf
Привет  Flutter
Нещо ми е криво, не ми се ходи на работа, студено ми е, а още не пускат парното, нищо не ми се прави, разкрасяването ми е душ и миене на зъби, даже и не се реша , връзвам я на кок и толкоз  Joy ужас просто

Наздраве! аз отивам да лягам с книжка  Mr. Green

# 50
  • варна
Боби, точно това се получи при мен Hug Heart Eyes
donsita , наздраве миличко - какво четеш Thinking Heart Eyes

# 51
Айде наздраве, чист скоч и не ми пука утре къф ден е и колко 10 часа ще работя. Като няма да ям, поне ще пия. Само цигари забравих да си купя  Rolling Eyes Ама па си купих роклА  Mr. Green

# 52
Ама па си купих роклА  Mr. Green

Наздраве! Честита роклА!!!
От утре мисля сутрин да започна да правя едни упражнения на Норбеков. Мързеливи  Peace

# 53
 Hug Moмичета,я се стегнете
Човек,колкото повече пада духом,толкова по-силно привлича невървежа  Naughty
Аз си пускам изпълнения на класическа китара,танцувам и така хем наготвих,хем сгънах прането
Сега седя боядисана и лакирам ноктенцата,лицето после в банята,имам и сухо четкане.
Чакам с нетърпение да стане утре,защото в един магазин мерих слим дънки и реших да си ги купя.Бях се зарекла малко да се спра с покупките,но от понеделник...... [/
Хубава вечер момичета!Прегръдки!

# 54
Хоп-троп и аз тук  Heart Eyes

Да ви се похваля, днес за първи път правих йога. 'Ми то било много яко  Grinning мислех, че изобщо не ми пасва на темперамента. Обичам енергични физически упражнения, но йогата се оказа мнооого приятно нещо. Така и така съм ранобудна по принуда, започвам всяка сутрин да си я правя с инструктора, който дават по Фиеста  Laughing

Не съм ви писала отдавна, но нямам нииииикакво време. Понякога сутрин излизам без дори да се видя в огледалото  Crazy на работа ми е абсолютна лудница напоследък, та от там да пиша, не мога. А вечер... хм откак се преместихме, постоянно искам да чистя. Някак си жилището ме предразполага.  Crazy

Липсвахте ми  Hug

Вили, мернах че се мъчите с бронхит. И аз за съжаление имам опит в тази област, стискам палци да не ви се случват често  Peace

# 55
  • варна
Ехо Hug Днес бях на курс и да ви се похваля от другата седмица ще ми дават да гримирам Simple Smile, до сега само рисувах - беше доста скучно Crazy Ще видим ще става ли нещо от мене или няма да става Blush
Днес маска на лицето със сметана и лимон
Боби, пробвах гела за лице - страхотен е - знаех си , че мога да се доверя на тебе Hug
Скрит текст:
Колата ми още не е готова, а бяха обещали за вчера  Whistling

# 56
Напоследък съм затрупана в работата... След 16 часА вече всичко ми се размазва пред погледа... Още една причина с такова нетърпение да чакам Декемврийските празници  Laughing
Както и да е, събрали сме се на лейзи приказки все пак. Днес правих въпросната гимнастика. То е по- скоро раздвижване на ставите. Много добре ми подейства и ме зареди. Мисля утре пак да повторя. Тези дни не тренирам, защото не съм се възстановила окончателно от настинката, която влача вече толкова време. Този път реших да не се мятам на тренировките след първия ден, в който се чувствам по- добре.  Naughty Давам си повече време за качествено и трайно възстановяване. Дотогава- въпросните упражнения.  Peace

# 57
  • при моите деца .....
Добър вечер!
Много съм уморена, мъчи ме МЦ..... нямам настроение....
Днес се мотивирах - маникюра е оправен - отново пясъчен лак....
Ще пътувам до Троян - от училище уикенда.
Мими, радвам се, че ще се отдадеш на практика.
Мравче, може и аз да погледна йога..... имам нужда от нещо.... успокояващо.... Може ли линк   bouquet
Хубава вечер!

# 58
Мравче, йогата е чудно нещо. Уви, доста прецаква ставите. Аз веднъж съм ходил само, но после една седмица бях с мускулна треска.

Момичета, много ми е криво напоследък. Все за на Запад си мисля, плаче ми се, в някаква дупка съм изпаднала.

# 59
Здравейте, момичета!  Hug
Изчезнахте ми от полезрението, а то нова тема...
Липсвахте ми Hug, аз разкрасяващо само душ и лек грим всеки ден.Преустанових тренировките,че много работа на работа, аха почна редовно и нещо се случва....и с диетата е така  ooooh!
Гледам,че и при вас не е много розово.Искам всички само хубави неща да споделяме , ама...
Аз йогата по фиеста много я харесвах и може да пробвам да го следя отново, всеки който не е правил йога,трябва да пробва.
Също да дам тон за коледните празненства.
Май ще организирам фирмен банкет, дата - петък тринайсти .Място-умувам.Софиянки, какво ще кажете за ресторант Адашите?
П.П. Много се изкефих на описанието за баба ти, Мария.

Общи условия

Активация на акаунт