Мързеливи красавици - 29

• 46 744
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!

Благодаря за поздравленията за роклята. За съжаление снимки нямам, не ми позволиха да я снимам  Sad Но е прекрасна и точно каквато исках. Вече на пробата, като я ушият, ще мога да снимам.

Днес много ми стискайте палци, че имам интервю за работа.  Praynig

Иначе разкрасително...нищо, вчера ми дойде и си агонизирах в болки. Днес е по-добре.

Някой ще прави ли коледния пост?

# 31
Добро утро и от мен. Със сутрешното кафенце и аз се записвам за темата   food010
blackisback успех на интервюто!

# 32
  • Варна
Добро утро и от мен  Hug

И аз цъфнах днес с МЦ и болки ужасни.Записах си час за подстригване днес ,купих си и боя за коса .
Някои пробвал ли я е някаква нова била :

# 33
  • в Кошера
Добро утро!

Блек, успех на интервюто, да се похвалиш.  Peace

Бабълче, аз съм пристрастна относно спиралите... но все пак... какво търсиш като ефект? Ценови клас? Да не изоставяш Опулаш-а?
Я ми кажи ти от кой ексфолиант за лице на Лъш беше доволна?  newsm78

# 34
  • София
Здравейте,отчитам се на бързо и излизам!Смених лака,сега съм с един червен ГР от гел серията.Постоях с двуминутния реконструктор на Афоджи и накрая омазах крайчетата с коприната на Чи,мисля че и косата е доволна.

Бабълче, аз съм пристрастна относно спиралите... но все пак... какво търсиш като ефект? Ценови клас? Да не изоставяш Опулаш-а?
Я ми кажи ти от кой ексфолиант за лице на Лъш беше доволна?  newsm78
Не,не го изоставям,искам малко да разнообразя че вече не мога да хвана бройките на използваните от мен Опулаши,но не е изключено и пак нея да си взема,пристрастена съм Laughing Не знам точно какво искам,но знам какво НЕ искам.Не искам да ми се рони и да ми става черно под очите,не искам да ми слепва миглите и да се напластява.
 От Лъш,единия продукт,който го дават за почистване на лице си го ползвах като ексфолиант и бях доволна.
https://www.lush.co.uk/product/29/Angels-on-Bare-Skin-Cleanser
Като цяло не смея да им ползвам продуктите за лице ... с моето лице  ooooh! Най-много харесвам бомбите за вана и нещата за тяло  Heart Eyes
 *Мария*,да е жива и здрава баба ти,миличката.Накара ме да се усмихна описанието ти.Още дълги години да запази този дух!Поздрави я!
 Деси,да минават болежките  Hug

# 35
  • варна
Ехо Hug
 Как сте милички Hug Днес по препоръка на Боби си взех пробиотичният гел за лице - не съм го пробвала още , но си мисля, че ще ми хареса Wink
Кажете, как да се справя с подкожните косъмчета - кога излизат повече с епилатор или при кола маска - имате ли наблюдения Thinking Ако не се справя обявявам , че спирам да се обезкосмявам

# 36
Опаланка, ето ме и мен!!!

Блеки, палци за интервюто /да се похвалиш/ и браво за роклята!!!  Hug

Бъбълче, поздравления за добрите резултати! Аз днес си записах часове за профилактични прегледи при гинеколог и мамолог. Свободни часове, обаче, имаше чак за декември, уви  Rolling Eyes Относно спиралите за очи- пробвала ли си Le volume на Шанел? Зависи от търсения ефект де. Но ако е обем- препоръчвам!  Peace Другата, към която винаги се връщам, е Iconic на Диор.  Peace

От два дена не съм тренирала /цикъл/, но утре най- вероятно се връщам в редиците  Peace
Отделно, реших се на поредната драстична промяна на цвета на косата /при мен това е доста често срещано явление/. Мисля от шоколадова да стана медно руса. Била съм така, харесва ми, но цветът е много капризен за грим и цветове на дрехи... Но това определено НЕ Е нещото, което би ме спряло  Laughing

Днес разкрасително- чайове с джиндживил  Simple Smile Хапнах и няколко парчета Тоблерон и май няма да вечерям. По- скоро ще си сипя червено винце.

# 37
Благодаря за палците, момичета  Hug Мина по-скоро добре, дано да има с какво да се похваля.

Нещо напоследък нямам никакъв стимул за нищо. Днес в последните минути преди интервюто си смених лака за нокти. Вероятно е от времето, а и доста ми е притеснено покрай него, сватбата също  Rolling Eyes

# 38
Туала, през обезцветяване ще минаваш ли? С какво?

Блеки, какво стана на интервюто?

# 39
Здравейте, Мацки  Flutter
Някоя може ли да ми препоръча нещо за обем, за много тънка и лека коса? Преди години съм си взимала един спрей за обем на Seri- един голям флакон, под налягане, като дезодорант. Но вече не мога да го намеря. След това пробвах всички спрейове, които излизат-масовите: на Нивеа, Лореал... на Гарниер пудрата и други, за които сега не се сещам, защото само ги купувам и хвърлям. Някои от тях дори имаха обратен ефект-сплескват още повече  smile3511 С пяна също вече нищо не ми се получава. Единственото, което мога да направя за малко обем са, така мразените "вафли" с пресата (които също държат само в деня на правенето) но са много демоде и много горят и без това тъничката ми косица Grinning

mimi_82 на мен с кола маска не ми излизат подкожни. Правя си я сама вкъщи, с нагревател, пълнител и ленти. Става много лепкава история, ама ми се получава много добре  Party Преди като си ги махах с епилатор, по краката като тръгнеха да ми растът ме сърбеше ужасно много, като крастава се чешех. Малко може да помогне гъба за душ, не от най-фините и им помага да излязат.  newsm10

# 40
  • варна
Mari Lin , нещо сложно ми изглежда да си направя сама кола маска Embarassed  Не мога да ти дам съвет за обем, защото и аз това търся и все не го намирам Laughing Ако го намериш да кажеш Hug

Днес съм в страхотно настроение Simple Smile Утре ще пиша по темата - на курс съм и ще има за разказване Simple Smile
Прекрасен ден красавици Heart Eyes

# 41
  • София
Добро утро!Сутринта станах в 7,пих кафе с  половинката,пуснах пералня,поизчистих и сега сядам да ви почета.
 Чудя се какво да си избера от Боди шоп  newsm78 Имам нужда от лосион,от друго нямам нужда,но ... сърбят ме ръцете,какво да направя  Laughing

Mari Lin,аз съм със същата тънка и както ти добре си го описала "лека" коса.
Скрит текст:
Пробвала ли си нещо от професионалните серии?Loreal имат добра серия:
http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/Volumetry-obem-za-fini-kosi
На Керастаз също е хубава,но те вече са и по-скъпи и не са нещо повече от Лореалските за обем.
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/resistance--za-slabi-tanki-i-iztoshteni-kosi
 Милк шейк също имат серия за обем,всеки път като ме подстригват ме мият с нея,но винаги ми правят сешоар и реално не мога да преценя какъв й е ефекта.
 За плътност много харесвам лилавата топка на Тиджи,косата става двойна.
Предстои ми да пробвам за обем и този спрей,после ще споделя ако има резултат.Като за проба ще започна с малката опаковка,само да стигна до магазина скоро  Laughing
http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/stilizirane-i-zashtit … y-maximizer-60-ml

# 42
Добро утро!

Искам да ви се похваля, че имам мотивация за отслабване  Laughing И то въпреки МЦ.  Mr. Green

Естел, мисля, че мина по-скоро добре. Имаше неща, които и сега като ги мисля, ме притесняват, но имах и много силни моменти. Гледам да не се навивам много, защото много искам да се получат там нещата, та, ако не станат, ще ми е много, много криво.

Днес ще се чувам с DJ и фотограф за сватбата и малко се притеснявам да не са заети вече  ooooh! Момичета, хората са луди! Луди! Лошото е, че и аз ставам като тях, ама няма начин - фотографът, който искам, е зает за 21.09.2014г. Моята дата е свободна, де, но трябва да се действа бързо.

# 43
Здравейте красавици  Hug
По темата само съм се гримирала, но това не е кой знае какво, защото го правя всеки ден (лек ежедневен грим имам предвид). Малко съм за боядисване и аз, но довечера сме на детски РД и незнам дали ще ми остане време.
Напоследък съм много натоварена в работата, вкъщи са обичайните ангажименти, но и те не са малко Whistling Даже работя и в съботите, много ми се иска да започна да тренирам, мисля че щи ми даде тонус, само се чудя как да подредя деня  Thinking Падам си по-нощна птица, не обичам да ставам рано сутрин, но предвид работата и децата ми се налага, от друга страна вечер вися до късно ... Трябва ми малко промяна на деня, защото си мисля, че с тази 6 дневна работна седмица доста бързо ще се срина  Tired Приемам всякакви идеи  Praynig
blackisback, стискам ти палци, а че хората са луди, това всички го знаем  Laughing
Mari Lin, аз пръскам един конструктор на Лореал в корените преди сешоар, за моята прическа е чудесен, държи ми няколко дни, но всичко е много относително  Peace
mimi_82, чакам да разкажеш, радвам се за доброто настроение  Wink Аз не съм точния човек, който може да се изкаже за космите (почти нямам), но ги махам с епилатор, а подкожните съвсем леко ги повдигам с малка и много тънка кърфичка, рани нямам, ексфолацията също добре ми се отразява  Peace
*Мария*, страхотна баба, много се радвам винаги, когато видя по-възрастни жени, които държат на външния си вид, да ти е жива и здрава още дълги години  Hug Аз също много обичам баба си, страхотна е и много ме е подкрепяла винаги  Heart Eyes
Желая на всички прекрасен и успешен ден  Hug

# 44
Тука ли стеееееееееее...както се провикват фолкпевиците,като видят пълна зала Laughing
 да се разпиша следобедно и аз.Сутринта маска на лицето-мая,пр мляко,мед и хума.Мн съм доволна от нея.
  Иначе нищо ново.
  Блеки,по отношение на сватбите,мога да те консултирам-работила съм в бранша дълги години.
  Айде,лек и спорен!

Общи условия

Активация на акаунт