Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 23

• 42 277
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
И аз не съм пила нито обезболяващи, нито антибиотик след вадене на мъдрец, всеки случай е различен Peace

# 181
На мен тази седмица ми извадиха два зъба, не ми се наложи да пия обезболяващи или АБ след това.
Утре вадя последния (по това време си мислех, че може да е О, но сега като гледам може и по-късно да се падне) и се надявам пак да се размина с АБ и обезболяващите.
Намерих и други сходни теми, където прочетох, че няма проблем до около седмица след О да се вади зъб с упойка, точно защото все още няма да има имплантация.
Поуспокоих се малко и се надявам да мине леко ваденето, без разкъсвания.
Упойката била с адреналин, така ми обясни док.
Съжалявам, че поразводних темата с въпрос извън тези, касаещи бременността  Hug

# 182
  • София
В този ред на мисли аз си направих кариеса (без упойка)+частично чистене на зъбен камък и не ме боля изобщо. Зъболекарката ми категорично отказа да ми сложи упойка, каза "забрави, няма как да стане и да си имам враг още преди да се е родил". Обеща, че ще ме работи като бременна, т.е. няма да боли и наистина беше страхотна, даже зъбния камък беше по-зле от частта с машинката.
Но за упойка във 2-ри месец е категорична без.

# 183
От моята зъболекарка знам, че има специални упойки за бременни и хора с други здравословни проблеми или алергии, които са по-изчистени и без адреналин Peace. Иначе и аз имам вадени 2 мъдреца и не съм пила антибиотик а само първия ден обезболяващи.

# 184
Всеки зъболекар е със собствено мнение по въпроса с бременните и упойките.

# 185
Аз не съм си вадила зъб, предполагам, че е болезнено. Обаче имам алергия към няколко различни вещества, използвани при упойките и дори като небременна имам доста неща правени без упойка- кариеси всякакви(вкл. на преден зъб,най-чувствителните) и вадене на сливици(операция си е, макар и лека.
Изтърпява се, страха от подобни интервенции често е по- голям от болката.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 17:02 от Анонимен

# 186
Здравейте! Вчера с приятеля ми правихме секс. Преди да свърши той, сексът беше по-бурен и за малко пенисът му излезе от мен, но после пак го вкара,но накрая след като той свърши и го извади видяхме,че презервативът е останал наполовина в мен.Краят му висеше отвън, а контейнерчето, където се събира спермата беше отвърте в мен и той го изкара. Спермата си беше вътре.Би трябвало да не се е изхлузил по време на акта. Наполовина беше в мене, а другата му част висеше отвън. Нещо дали е изтекло. Дойде ми на 28 мин месец, дали съм в овулация. Цикълът ми е на 24/25 дена..моля ви, кажете ми има ли опасност от забременяване?

# 187
Да, бременна си, определено. Точно така става забременяването.

# 188
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Така ... 3 часа - буквално търся ... из този подфорум трябва да е темата, ама не я откривам ... както и да е ...
Търся сайт, на английски е, при които има формула и като се въведат следните мерки BPD, FL и AC се изчислява автоматично теглото на плода ... Формулата я знам -> 1,4* BDP*FL*AC - 200 ..., но ми се иска да намеря и сайта ... Нещо друго търсех преди време и през гугъла излезе тази тема със сайта - беше кратка-> 2-3 стр. и една потребителка беше дала сайта в 3-4 пост на първата стр., но не си запазих сайта ...

# 189
  • София !
Да, бременна си, определено. Точно така става забременяването.

202uu

pepitaperez - Ти вече направи един аборт , защо като не искате дете , не вземете по сериозни мерки ?? Какво правиш ако пак си бременна ? Пак ли ще правиш аборт ? Та ти едва миналия месец направи един ... Не знам как ги мислите тия неща ! Не че аз съм тази която трябва да ти се меси де , ама все пак - замисли се !
Освен това по въпроса ти , никой не може да каже кога ти е О. .
Още по малко Алексчето , добре ти е отговорила  Wink . Нямам какво да кажа повече . Както искаш ме разбирай , казвам си мнението !

# 190
Ама това е онази, същата... Момиче, ти си за психиатър, не си за тук!

...

# 191
  • София
La vida loca, не знам дали е този сайта, но тук има подобен калкулатор: http://www.baby2see.com/medical/charts.html

# 192
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
La vida loca, не знам дали е този сайта, но тук има подобен калкулатор: http://www.baby2see.com/medical/charts.html

Не е това, но е нещо подобно ... Благодаря   bouquet

# 193
  • в огледалото на живота
Ама това е онази, същата... Момиче, ти си за психиатър, не си за тук!

...
И определено мястото ти не е в тази тема  Stop

# 194
Днес си пусках кр. изследвания - след 2 седмици пиене на железен препарат желязото се е повлияло и си е добре, но хемоглобина ми си стои на 111. Качил се е съвсем малко Sad Така ли ще си карам до края?

Общи условия

Активация на акаунт