Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 23

• 42 343
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Споменаха ми го като фактор, който може да повлияе на вида на раждането - да не е естествено, а секцио... значи е задна така ли да разбирам...  newsm78

# 316
Ако не е разположена съвсем в/у канала както е показано на първата снимка тя пак ще е задна или предна т.е. закрепена е на някоя от стените на матката, но е много ниско до отвора на шийката и затова са ти казали превия. Не ти ли казаха колко е ниско? Моята беше задна и беше на 2см от отвора , обаче с времето се вдигна и си родих нормално.

# 317
Ами предложиха ми да мина на вагинален преглед, но единия път бях след работа и не се бях подготвила, а другия - много ми се пишкаше  Embarassed

Иначе на ФМ_то споменаха, че ми е 4 см шийката... Момичета, по принцип съм много внимателна и всичко добре слушам, но напоследък даже и по чехли излизам от нас... Много съм разсеяна  ooooh!

# 318
Вагинален преглед не е нужен за определяне на мястото на плацентата, с коремен ехограф се вижда добре.

# 319
Ако не е разположена съвсем в/у канала както е показано на първата снимка тя пак ще е задна или предна т.е. закрепена е на някоя от стените на матката, но е много ниско до отвора на шийката и затова са ти казали превия. Не ти ли казаха колко е ниско? Моята беше задна и беше на 2см от отвора , обаче с времето се вдигна и си родих нормално.

И при мен и двата пъти беше така Peace

# 320
Полезен ли е този уред да се има? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BG6304A/ref=gb1h_img_c-1_8 … pf_rd_p=449478907

А ако се кърми излишен ли става? Чудя се дали да си взема такъв. Има ли по-евтини, които са хубави? Примерно на Авент подобни каква цена са?

# 321
За пръв път виждам такова чудо. То е за формула, ако кърмиш, няма да ти е нужно.

# 322
A aко не се кърми , до колко месеца бебето е на АМ?

# 323
Препоръчително е бебето да се захрани не по-рано от 6 навършени месеца, т.е. дотогава е само на млечна храна (АМ, кърма). После вече зависи колко бързо се заместват млечните хранения.

# 324
Моето пише АМ до 2 годишно.

# 325
  • София
-True Blue-, и аз доста се чудих точно за този уред (не знам Авент да имат), но разни хора с опит ме разубедиха.
Засега прецених, че за хранене с АМ ще е най-лесно да държа преварена вода с подходяща температура в термос, което реално изцяло обезмисля уреда. Но разсъжденията ми са изцяло теоретични, разбира се Simple Smile Ще видим.

# 326
Това с термоса е хитро Simple Smile Само стерилизатор трябва.

# 327
  • в огледалото на живота
А моето до 3 г. Crazy

# 328
А моето до 3 г. Crazy

А моето както си обичаше АМ го отказа на 1,6г.

# 329
Това с термоса е хитро Simple Smile Само стерилизатор трябва.
Аз също държах вода в термоса. Но не с подходяща температура, а малко по- гореща и при нужда разреждах със студена.
Защото през нощта водата, дори в термос, изстива много бързо.
Иначе стерилизатора е голямо улеснение, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт