Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 23

• 42 948
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък имам стрелкащи болки в слабините и срамната кост още от 12 г.с. Беше ми отговорено, че е нормално, имало разтягане, притискане и т.н. Тук чета за такива болки в 9-ти месец. Трябва ли да се притеснявам?

# 556
  • София
Момичета мен от вчера пък ми се появиха стрелкащи болки в гърдите.Това е нормално ли е? По принцип са се поувеличили, но с предната бременност не си спомням да имах такива.Огледах и опипах ги нвимателно.Няма нещо като бучки или прочие.Не дай си Боже!
Някой друг имал ли е?
Гледам, че сте обсъждали нормално и секцио раждане.
Аз пък да си  призная нямам търпение отново да изпитам чунството на естествено раждане и излизането на белето от мен Mr. GreenМоже да звучи малко садистично, но за мене си е цяло чудо да родиш нормално. А аз имах не лесно раждане.И накрая вече бях на предела на силите си.Добре, че ми натиснаха корема и бебето изскочи:)))

# 557
  • гр.София
А имаш ли изтичане на коластра?Аз имах такива болки в гърдите,и след това ми потичаше коластра.Вече организма ли ми свикна и аз незнам,но си тече и без болка.

# 558
  • София
А имаш ли изтичане на коластра?Аз имах такива болки в гърдите,и след това ми потичаше коластра.Вече организма ли ми свикна и аз незнам,но си тече и без болка.
Нямам.Поне не съм забелязала да ми подмокря бельото.

# 559
 искам да се похваля днес бях на лекар видяхме околоплпдното сакче загнездено в матката Simple Smile мн се изплаших да не е извън маточна, но кървенето не спира това ме притеснява само

# 560
Честито тогава Hug, кървенето силно ли е и доктора какво казва по въпроса? Коя седмица си, в сака видя ли се ембрион?

# 561
Честито тогава Hug, кървенето силно ли е и доктора какво казва по въпроса? Коя седмица си, в сака видя ли се ембрион?
Ами каза че е още рано да се види но другата седмица съм на преглед. А колкото до кървенето има го да и е като менструация дори и болките в корема са като на менструация но док. ми каза да си пия дуфастона и но-шпа и да почивам само едно ме накара да се замисля днес когато отидох до тоалетна видях някакав съсирек на кръв в примес с някаква бяла слуз и това не веднъж днес стана за 3ти път звъннах на лекаря той каза да увелича дозата на дуфасона на 3х1 и да не се притеснявам но аз немога да съм спокойна при това положение моля ви споделете нещо ако знаете по въпроса

# 562
Аз не съм имала подобни проблеми, но и на мен ми звучи притеснително. С такова кървене обикновено трябва да си в болница  Rolling Eyes , приятелка след леко зацапване само и то еднократно и я прибраха за 3 дни в болницата. Няма ли друг лекар при който да отидеш?

# 563
  • в огледалото на живота

Момиче,отивай в АГ  в Силистра тогава.Никой няма да те върне.
Не си губи времето да  питаш тука,а бягай ако искаш да запазиш бебето си.
Звучи ми доста притеснително всичко което описваш.....

# 564
Незнам какво да направя ще се наложи да почакам вече следващият преглед дано не е нищо лошо притеснявам се но нищо немога да направя аз попотах лекаря си дали трябва престой в болницата той каза че не е нужно. трябвало само да си пия лекарствата

# 565
  • в огледалото на живота
Тутракан?!
Наблизо е,освен това в клиниката на д-р Бойчев работят и с НЗОК.
Не знам,аз не бих рискувала да чакам... Peace
Повече мнение никога не е излишно,пък и там определено са специалисти.

# 566
И там няма да ми помогнат говорих с лекар от там той ми каза че ще се направи кюритаж ли как се казва незнам и пак няма да го запазя аз наистина ви казвам тука са от некадърници нагоре ще почакам до утре пък каквото стане аз чесно казано вече всичко очаквам защотото не веднъж ми бяха казали че сам направила спонтанен аборт а дефакто плодния сак се видя няколко дни след като вече ми биха казали че има спонтанен аборт  

Тутракан?!
Наблизо е,освен това в клиниката на д-р Бойчев работят и с НЗОК.
Не знам,аз не бих рискувала да чакам... Peace
Повече мнение никога не е излишно,пък и там определено са специалисти.
Бих искала да отида но разбирате ли няма финансовата възможност а аз дори не съм от силистра аз сам в селата близо до силистра ако имах тази възможност нямаше да ви занимавам с мойте проблем а директно щях да отида просто немога

Благодаря ви за отделеното време и съветите стискайте палци всичко да бъде наред  Praynig

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 17:00 от AnMary

# 567
Миличка ,стиснатите палци в тази ситуация не ти вършат работа .
Ако трябва вземи пари на заем и заминавай в Туртакан,момичетата добре са те ориенирали-Д-р Бойчев.

# 568
Недей да чакаш до утре, защото можеш да развиеш и инфекция, ако наистина е спонтанен аборт. Казали са ти - вземи пари назаем, ако трябва, и отивай спешно на лекар.

# 569
  • София !
Недей да чакаш до утре, защото можеш да развиеш и инфекция, ако наистина е спонтанен аборт. Казали са ти - вземи пари назаем, ако трябва, и отивай спешно на лекар.

Напълно съм съгласна !! Вземи пари на заем и отивай , това не е шега работа  Naughty
На твое място , до сега да бях взела пари на заем и да бях отишла на лекар , болки и толкова силно кървене както го описваш - хич не ми харесва , и не бих загубила и секунда ....

Общи условия

Активация на акаунт