Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 373
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
Деси- нищо де.

При нас ново 200. Както си мислех, че в събота леглото и шкафа ще се готови, няма да са. ММ ще е извънредно на работа. Но го осведомих и за новите бебощи и сега вечер ще се сглобява и ще глади той дрехите. Аз от 18 съм на лекции. Леле Shocked Малко се шашкам как ще се справя.

# 166
  • софия
Katrin то след Котката Марта какво да се изкажем по-компетентно, ама не бих чакала и ден , камоли 3 седмици. Върви при друг , 2-ри , 3-ти ако трябва компетентен лекар ! Чуй мнения , преценете кое най-добро! Не губи време! Стискам ти много палци да се наредят нещата!
И без да искам по никакъв начин да те упреквам или засягам, наистина  бъди по-отговорна, мисля,че ти сама го осъзнаваш! Hug Hug

Аз понеже слушах и чаках три седмици, имам мъртво бебе.
Не правете като мен...

Да поровим в старите теми, аз пък, ако бях послушала 1-я та и  2-я си лекар .. сега бебе нямаше да има! Затова .. бързо при други ама ПРОВЕРЕНЕ и ДОКАЗАНИ, не като мен при първия откачалник със свободен час!

~Elg~ все ще се справите. В крайна сметка .. колкото успееш, без да се претоварваш - здравето на 1-во място!

# 167
Аз се притеснявам сега, че вчера си опразнихме спалнята. В стаята има един гардероб и скрина за бебето .. Днес е крайният срок за спалнята, която поръчахме преди МЕСЕЦ  ooooh!
Още не са ми звъннали от магазина, че е пристигнала. Ако се забавят просто не знам .. какво викане ще е в магазина  #Cussing out  #2gunfire

# 168
Катрин, не разчитай само на едно мнение! Търси решение! Силно се  Praynig всичко да се нареди добре за теб и бебето!  Hug

За кенгуру грижите пише много интересни неща. Заслужава си да хвърлите по едно око. А може и по две Wink . А и информацията и разказите имат резон, но дали има болница в БГ, която да позволява такива грижи!

Елг, не се шашкай! Ще се справите! Ние затова още се чудим коя фирма да изберем, защото от Бертони не осигуряват нито доставка, нито сглобяване, а Дибо предлагат безплатна доставка и сглобяване срещу 10 лв. Пък и ни виси един скрин, който си купихме за нас. Още е наполовина сглобен, а го имаме поне от три месеца. Но всичко това са бели кахъри. Да сме живи и здрави и всичко да ни е наред до края!  Hug

# 169
За кенгуру грижите пише много интересни неща. Заслужава си да хвърлите по едно око. А може и по две Wink . А и информацията и разказите имат резон, но дали има болница в БГ, която да позволява такива грижи!

Университетската в Плевен, макар и с ограничения. Но все пак.

# 170
Като започнете да говорите за бебешки креватчета, така ви завиждам!
Такива красоти има в България, а цените са поне 3 пъти по-ниски!

Аз трябва да избирам между някакво дървено или походно детско креватче.
Приятелките ме навиват за походно, защото са леки и може много лесно да се местят от стая в стая, ама на мен малко паянтови ми се виждат. Но едната жена, която ми ги препоръчва, е с много палаво дете и изкара без инциденти с походно креватче, така че... за сега и аз клоня на там.

# 171
Честити бебета! Живи и здрави! Бързо да пораснат и да се приберът в къщи. #Sniper newsm59 luvbed

# 172
Честити бебоци на мама Хоуп. Да са и живи и здрави и бързо да се приберат вкъщи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 173
cybercat креватчетата са едни й същи във всички магазини, срещат се и по-свестни, но ако искаш нещо по-специално, нещо по-различно от масовото, пак ще трябва да се бръкнеш  и да разчиташ на поръчка от чужди държави..
Тези които показваш на мен ми харесват, малко тежко е дървеното, но пък по-различно и така би ми заспало на спалнята  Simple Smile

# 174
Тези които показваш на мен ми харесват, малко тежко е дървеното, но пък по-различно и така би ми заспало на спалнята  Simple Smile

Вебо, ти май се размечта. Кой каквото си няма това иска  Joy Joy Joy

# 175
Честити да са Димана и Калоян на мама HOPE! bdbaloni Скорошно възстановяване и прибиране в къщи !!!  Hug Hug Hug

# 176
Честити бебета, да са живи и здрави!   ura  party006 family4Скорошно прибиране в къщи !!!

# 177
  • София
Честити бебенца на НОРЕ   bouquet Бързо събиране с мама и тати!

Туп и аз в групата на чудещите се как ще оцелее народът без мен покрай раждането  Mr. Green Ама не много, де. Ще се справят някак си, то е ясно. Не ни е по джоба присъствие на таткото при раждането, така че дилемата на Кайлис ми отпада... децата ще са с него, евентуално баба ще удря едно рамо. Но тревогата си остава, макар и лека, макар и за абсурдности. Все ще се справят с изхранването, ама онзи ден съм надписвала шкафовете с дрехи на децата, че то е доста сложно. Има за в къщи, за градина (тънички), за навън за студено, за по-топло и т.н. Отделно момата е вече с претенции какво да облича и въобще  Joy Смях и чудо, за какви неща се тревожа  Mr. Green Усещам как лекинко ме подхваща гнезденето, искам да си наредя и наглася всичко, да ми е спокойно. Вчера как не слязох да подпаля кръчменцето пред блока, което ми омсърдяло праните бебешки дрешки на скара и пушек  #Cussing out Сега въртя и суча дали няма да можем да отделим някакви средства за сушилня на изплащане. То е непоносимо просто това омирисване...

Ние пък сега се чудим после как ще е - майките с две деца дали могат да дадат акъл? Аз не мога с малко бебе да водя момчето на училище, даже не мога да пресека пътя с него както е сега /един голям и опасен булевард/ за да си хване той училищния бус. Принципно плащаме от врата до врата и се  Praynig фирмата да се съгласи да го взима наистина от вратата, което пък е малко сложно, но няма друг начин.

Бебето - в слинга - и готово - за тази конкретна ситуация. Аз съм водила на градина и с количката също понякога (в сградата я местех в слинга). Иначе момата някак просто се вписа в нашето ежедневие. Стана супер естествено - все едно цял живот сме си били четирима. Силно се надявам и сега да стане така...

Вие смятате ли да ги спирате от градина поне около раждането?
Аз мисля да я оставя вкъщи след Коледната ваканция и ще видим колко точно, най-късно до края на януари. Но отсега съм обещала, че като се роди бебето, няма да ходи на градина.
Не ми е хич съвестно, понеже тя зимата ще изпадне в амок, затворена вкъщи. По-добре да ходи да си играе с деца.

Аз обмислям подобен сценарий. Сборните групи през декември - у дома. Като дойде раждането, вече зависи от детайла, но вероятно ще ги спра. След раждането ще гледаме вече кой как реагира и докъде ще се разпростре ревността  Mr. Green Навремето батко сравнително рано пожела да се върне в яслата като се роди момата  Peace Но 15-те дни бащинство силно вероятно да изкараме всички у дома, после ще видим.

Елг, как така ще се вземат разпокъсано 15-те дни бащинство? Те са с особен режим, полагат се от датата на изписване по документ от болницата, 15 календарни дни, и се губят, ако не се ползват целите или част от тях...

# 178
Зеленкото- да от дата на изписване 15 дни. Но ММ понеже има много работа и се уговорил да ги ползва на части. Там ЛСъстав ще си ги оправят. 1 седмица след изписването, после 1 седмица февруари.

# 179
Здравейте мили мами,

загубих се, изчезнах и потънах вдън земя... Мъж ми е с дискова херния, а аз куцукам мине не мине вероятно заради прищипан нерв. Като за капак нямаме кола, а пък големият ми котарак хич не е добре и днес по спешност за трети път тази година ще ходим по клиники и прегледи...

Много се зарадвах обаче, че вече си имаме не едно, не две, а четири бебенца в темата! Да са живи и здрави и скоро да се прибират у дома  Hug.

И аз съм до никъде с подготовките, то покрай мъжа ми нямаше и как с друго да се занимавам. Хубавото е, че другата седмица майка ми идва за десетина дни на гости и ще ми помогне да подредим малко и да изчистим жилището. А и предстои бейби шауър за малката на 1ви декември  Heart Eyes и от там ще дойдат разни подаръци, та няма всичко да трябва да купуваме.

Кажете ми, че съставям списък, като изключим варианта с миене под чешмата, което май при нас ще се практикува съвсем в началото, защото ни е ниско кранчето, какво решение имате за къпането? Чудя се между кофа и ваничка, като знам само, че в кофата уж се чувствали по-добре в началото, но пък после им отеснявало и така или иначе трябвало да се взима ваничка.

Сърдечни поздрави   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт