Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 375
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
Леле аздокато се усетя и нова тема си имаме!  ooooh!

Благодаря за темата   bouquet

Честити ни първи бебчета,  пожелавам им бързо да наддават и скоро да са си вкъщи при мама и тате!  А на мамите Чема и Хоуп бързо възстановяване!   bouquet

При мен почти нищо ново, освен новото семейно положение,  та затова и не пиша много!  А и нямате изчитане!

# 181
Аз съм голяма фенка на носене на бебто в слинг, а с 2...живи и здрави да се родят и всичко да е наред, май ще оборудвам таткото с един и аз с един и така ще се разхождаме понякога. Иначе в нета съм виждала и две бебета в един слинг, обаче хич не мога да си представя, дали бих се справяла сама, а и самата тежест дали ще мога да я понесе  newsm78.

# 182
Кажете ми, че съставям списък, като изключим варианта с миене под чешмата, което май при нас ще се практикува съвсем в началото, защото ни е ниско кранчето, какво решение имате за къпането?

Анатомична ваничка. Оправяй се бързо.
Маги - едното отпред, другото - на гърба  Heart Eyes
Елг, благодаря, че си ни записала.   bouquet За другото - ще смогнеш, не се притеснявай  Hug
Моят младеж от снощи е хиперактивен, чак се чудя на хубаво ли е...

# 183
И ние с анатомична ваничка. Даже ММ ще ми я донесе след малко (дадоха ни я, че тази от каката аз я дадох на друго бебе).

Кайлис- моят квартирант в корема 2 дни е тих, че като се паникьосах. Вчера го побутвах да го проверя. Днес си е пак безумно активен.

Слинг и аз съм си харесала. А може ли да 2 употреба newsm78

# 184

Може, стига да няма дефекти платът.

# 185

Може, стига да няма дефекти платът.
то е този бабаслинг. Значи и закопчалката да гледам.
ММ няма да е съгласен на 2 употреба, но аз мисля да го взема.

# 186

Защо? Това не е бельо или биберон, а утилитарна вещ.

# 187

Защо? Това не е бельо или биберон, а утилитарна вещ.
защото си е такъв. Не обича да ползва разни неща. Но слинга изглежда доста добре, пък и е на половината цена.

# 188
  • София
Зеленкото- да от дата на изписване 15 дни. Но ММ понеже има много работа и се уговорил да ги ползва на части. Там ЛСъстав ще си ги оправят. 1 седмица след изписването, после 1 седмица февруари.

Супер, че са се разбрали. Аз се зачудих дали няма някаква промяна в закона междувременно.

Аз съм голяма фенка на носене на бебто в слинг, а с 2...живи и здрави да се родят и всичко да е наред, май ще оборудвам таткото с един и аз с един и така ще се разхождаме понякога. Иначе в нета съм виждала и две бебета в един слинг, обаче хич не мога да си представя, дали бих се справяла сама, а и самата тежест дали ще мога да я понесе  newsm78.

При Фата съм виждала снимки и коментари, че за първите месеци е съвсем реално двете бебета в един слинг  Peace Би могла да й пишеш и на стената във Фейсбук: За близнаците

mandarinkata, ние ще сме с просто корито/ваничка + поставка с хавлиен плат  Peace

Елг, ако помниш, на мен първия слинг ми го даде Вероники. След мен в момента го ползва моя близка приятелка. Нищо му няма, само надписът е леко поизбледнял  Peace

# 189
зелено човече мерси, аз съм си писала с нея няколко пъти, благодарение на теб, но беше за кърменето. Сега ще я питам и относно слинг-а как стои въпроса. По-скоро мен ме притеснява как се поставят двете бебета, когато съм сама  newsm78 newsm78 newsm78

# 190
Здравейте,
Катрин, моля те , изобщо не отлагай, кой е тоя лекар-тъпанар, който ти е казал да поизчакаш 3 седмици..??? Кажи ни да седим далеч от него. Значи, веднага на 2ро мнение и доплер, може нещо артериите да не са ок, има какво да се предприеме, така че, не отлагай! Котката много добре ти го е казала. И пиши какво става. За цигарите, гледай поне да са по-малко...ако не друго..не искам много да се впускам в коментиране, ама пък чак лекарите да съветват да се пуши вече ми идва в повече, аз като бивш пушач и то на по една кутия силни цигари на ден, смело казвам, че не е чак пък такъв стрес да се спрат, ама може да е индивидуално, като всяко нещо, знам ли..

# 191
mandarinkata, аз за мен реших проблема с ваничката по следния начин. Понеже в нас е тясно, а много пътуваме, в списъка с подаръците съм включила сгъваема вана - ето http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6627&cat=59 Видях я в една приятелка, която живее в подобен ап-т на нашия и много ми хареса. Знам, че е прекалено скъпа, но нали е подарък, а и е функционална. Иначе първия месец /докато ръцете ми издържат, и тези на ММ/ ще го мием на подвижния душ.
Да се похваля, че вече съм готова и със списъка ни с подаръци. Тъй като съм купила почти всичко необходимо за първите месеци, в него съм включила неща като за прохождащо дете вече, като например гърне, което после се трансформира в седалка и стълбичка за тоалетната чиния, за да може само да си се качва. Ей такива лиготии разни  Crazy

S@NDR@, май май пропуснахме да те поздравим с брака покрай всичко - да сте много щастливи и да си се радвате взаимно дълги години!

Моят съквартирант пък е много странен относно движенията - изобщо не мога да го хвана дали е активен или не. Нали съм с предна плацента, едва когато съвсем се разбушува го приемам за активност. Леките побутвания /които за други едва ли биха били леки/ не ги и отчитам.
Утре съм на ФМ със сестра ми - тя е бременна за втори път в трети месец. С нетърпение чакам да видим какво е бебето и дали е здравичко  Praynig

# 192
Катрин, аз бих спряла цигарите веднага.
Не е болка за умиране, ще издържиш
Не за първи път чувам лекар да препоръчва по 1-2 на ден, но това не е лекар за мен.Аз бях заклета пушачка, с 300 зора ги оставих щом разбрах за бременността.
И какво са ми казвали моите гинеколози- това дали пушиш една, две три е все едно да пушиш една кутия, негативния ефект е един и същ.Една цигара блокира кръвта за около 40 мин., т.е твоето бебе след всяка твоя цигара не получава нищо за 40 мин. Е как да се развива нормално?
 не те съдя,  бъди спокойна и без стрес, всичко има оправия когато е навреме.
Мои приятелки пушачки имаха същия проблем, само родиха по-рано и по-слабички бебета.Но сега са си много добре бебетата!
Успех и всичко добро!

# 193
За всички, които в петък ще ходят на лекцията на 9 месеца - ще има томбола за електрическа помпа! Представям си какъв фраш ще бъде от бременни мами  Joy http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=649

# 194
За всички, които в петък ще ходят на лекцията на 9 месеца - ще има томбола за електрическа помпа! Представям си какъв фраш ще бъде от бременни мами  Joy http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=649
еха
вярно ще е фрашкано. Аз ще се опитам да дойда 9 и 30.

Сандра- честито ти бракуване  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт