Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 387
  • 721
  •   1
Отговори
# 450

Добро утро,

maggie_m,откога това повръщане?Хич не е хубаво саааамооо по 4 пъти на ден.Обезводняваш си организма жестоко.Нищо ли не ти е казал док за това повръщане.
И ние вчера като Елг имахме същото занятие с леглото и най-после Praynig оправихме стаята на каката и тя също като Елия е много доволна и заспа още в 9 от мерак Joy Елг,така както е легнала Елия все едно гледам моята щерка с русата коса много прилича на нея.Ще направя снимка на нашето легло и нея и ще прикача.Скапах се вчера ,накрая нямах сили и се чудех как изобщо се движа и върша някакви неща.Направо си се учудих как не се появиха контракции ,че лятото с махането на паркета беше лошоооооооо. SickЕ най-после сме почти готови ,само камината да наредим и новия диван да вземем и аййдееее. newsm44

да ви е честито и на вас. Чакам снимки.
А ти по- полека.

# 451
Привет и от мен!
Аз тази седмица съм с помощник до четвъртък, така че ще имам отмяна във вземането на дечка от градината и домакинството поне за малко...
Разходки - каката съм я извеждала на -9 при ясно време, но тя беше и по-голяма. С бебето мисля да се поогранича до -5-6 градуса. Ако ли не - на отворен прозорец или на балкона.  Crazy Въобще не мисля да оставам у дома със седмици наред.
Къпем се всяка вечер, всички. Ще видим дали на бебето ще му хареса - мисля в началото да го обливам с вода, постепенно ще се включват измиващите препарати - дупе мия на всяко акане така или иначе, ползвам измиващото блокче на Себамед, та дали вечерта ще плисна още две кани от вратлето надолу не виждам особена разлика. А и след баня е време за масаж, поне у дома, а това са две удоволствия, които си струва да не се пропуснат Wink
На Тони и Елг на добър час  Hug

# 452
  • София
Успех на ученичките ни   bouquet

Какво мислите за възглавничките за спане настрани? Необходими ли са, или излишни? Чудя се дали да взимам, но прочетох доста противоречиви мнения.

На мен лично ми се струват излишен разход  Peace

# 453
  • софия
Добро утро,

Да се "похваля" предварително , намерих кошарката , която съм си харесала доста изгодно
http://www.ebay.de/itm/Basic-Krippe-fur-Zuhause-und-Unterwegs-Fa … sh=item27d7946233 . ( В БГ го продават 450 лв) . Сега чакам да ми кажат дали ще ми го доставят директно или ще видя с посредник дали ще стане.
М/у другото предлагат много изгодни нещица . Това си им е сайта http://www.outletforminis.com/ .
Гледах и бебефони на  много ниски цени, но още се чудя дали изобщо не ми трябва.

Деси, Бейбифейс, добра идея да си набележите нещата предварително. И аз си мислех да мина тези дни да си направя списък за петък. Вие кога мислите да ходите? Може ли да се присъединя?
 За размерите- аз купин едни комплектчета  с по няколко части от Дебенхамс , но на различни производители  едното 0-3 другото 3-6 и това 3-6 е по- малкоа, та определено има разлика .....

babyface76 кои възглавнички ? Аз ползвам от тези големите, дългите, просто без нея не мога. Много ми помага да се нагодя в ... сравнително удобни пози. Като ходих при майка ми изобщо не можах да спя.

maggie_m пиеш ли нещо за това поръщане?

Оф нещо не ме свърта вкъщи, всички са на работа а времето е смотано...чудя се какво да правя.
На някой не му ли се ходи по магазини?

# 454
Здравейте и от мен, доста сте изписали през уикенда ще се връщам да ви чета.
Мен ме наболява гърло и смуча евкалиптови бонбони на Голия - надявам се да няма нещо противопоказно за бременни, сега смуча първият де, та някоя мама ако знае нещо да свирка овреме, че не виждам с какво друго да си облекча в момента болката. Пих чайче с мед, тази нощ ставах да хапна лъжица мед и малко ме облекчава, ама дано не се разкекява.
Иначе аз си страдам с киселините и повръщането, като съм вкъщи уж гледам да ям по-често, но пък и повръщам по-често и то чак не ми се поглежда храна, а съм гладна. Вчера "само" 4 пъти съм повръщала направооооо вече ми се реве.
Гледам дискутирате темата за разходките - аз не знам ще мога ли с двете кошчета за кола да излизам сама, особено ако съм секцио, нали трябва да се пазя. Иначе идеята е шасито на количката да стои сгънато в багажника на колата или в мазето, а аз да свалям отгоре само кошниците за кола с бебетата, но ако съм сама и не трябва да вдигам тежко ще си седя вкъщи и ще чакам таткото да се прибере. Абе гледам да не ги мисля тези неща от сега, ще го мислим в движение. Май попрекалих тези дни с пазаруването на бебешки дрешки та вече си казах "стига", чеее препълних гардероба. Мисля след седмица две да сглабяме вече кошарата и да започвам да се ориентирам към пране и подреждане.
Иначе май от днес или утре влизам в 7ми месец, а иначе ми остава още около месец да ходя на работа, нооо вече ми дотежава, най-ме мъчи стоенето на стола зад компютъра по цял ден. Заболява ме гърбът и тн, обачее ще стискам зъби още няколко седмици и после ще си помързелувам с кеф вкъщи.
Пожелавам ви прекрасне ден  Hug
За гърлото и аз бях преди 2 седмици с болки,но минах с обикновени лукчета че тая Голиа много силна.За два дни ми мина гърлото ,а дъщеря ми беше на Ефизолче,А това повръщане уж ментата го облекчава(по-точно гаденето)и солетки обикновени,Чай ментов и такива работи,а щом казваш че откакто ти е пораснал повече корема,значи притиска стомаха и няма измъкване докато не родиш PeaceАз имам голям проблем пък с киселините и незнам как да ги облекча ,а не искам сода да пия гадна ми е.Нещо поносимо ако знаете?

# 455
Хайде добро утро и от мен!
Аз да почерпя, ей така без повод, че много ми се ядат точно такива палачинки! Simple Smile

Мама Тодорова, поздравления за новата придобивка, със здраве да си я ползвате!

Вики, и тука поздравления че откри най-накрая кошарата. Дано успеете да си поръчате и да пристигне навреме. И мен ми е скука, а времето ужасно. Хем не ми се седи в нас, хем не ми се ходи по студа. За Хиполенда май ще ходим в сряда или четвъртък. Ще се радваме да се присъединиш.

За гърлото препоръчвам гаргара със соден разтвор.

За възглавниците, мисля че Фейсчето имаше предвид възглавница за бебето, не за нея. Нали първият месец бебето трябва да спи настрани. Peace

Маги, дръж се не остана. Гадна работа с тия киселини, но няма начин. Hug

Студентките, успех и много шестици в книжката!  bouquet

Хайде хубав ден на всички ви! Аз ще поровичкам из интернет магазините, че има още много неща за купуване.

# 456
за киселините на мен ми изписаха гавискон (4*1 до 4 хапчета се дъвчат 30 мин след ядене , на ден максимум 16 може да се приемат , но аз взимам 4 )и много ми помага за сега иначе и аз преди  Sick от киселини
много  Hug

# 457
Нищо не вземам за повръщането, трая си го, за киселини май като ми свърши Талцида ще пробвам и аз с Гавискон, щом го дават за бременни, вече съм готова на всичко  Sad

# 458
Някой навит за лекцията в лабиринт в сряда?
http://www.ma-mabg.com/zapisvane.php

# 459
Добро утро момичета!  Едно доста студено утро при това cold
Остават ми още две седмици на работа и от 1.12 съм си официално вкъщи  newsm44
Успех на момичетата студентки, дано да вземате изпитите с лекота   bouquet
Искам да ви попитам за поръчка и доставка от този магазин Дебенхамс, виждам, че си поръчвате от там, та как точно стои въпроса с поръчката и доставката  newsm78

# 460
  • софия
Хаха Деси , сетих се за възглавницата малко със закъснение, мерси  Embarassed Embarassed . И аз не мога да преценя колко са практични.

За лекциите съм ЗА, особено с компания Wink.

# 461
Еми то Гавискон нали са ментови хапчета?Ще взема да го пробвам.То нощем е голямата мъка и не се спи. Banghead

# 462
  • софия
Искам да ви попитам за поръчка и доставка от този магазин Дебенхамс, виждам, че си поръчвате от там, та как точно стои въпроса с поръчката и доставката  newsm78
Аз писах за Дебенхамс , ама си купувам от магазина , не съм поръчвала до сега. Има и намаление сега. Иначе от английския с посредник трябва да стане, но разглеждах и не видях смисъл

Да допълня ,че сега ровя сайта който ви показах понеже имаше много желаещи за слинг
http://www.outlet4minis.de/vital-baby-babasling-tragetucher-lila … agetuch-grosse-l/

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 10:58 от Вuки

# 463

Ами, тогава да се записваме и в сряда да отидем?

Ако искат и другите да се присъединят! Grinning

# 464
  • софия

Ами, тогава да се записваме и в сряда да отидем?

Ако искат и другите да се присъединят! Grinning

Съгласна . Пандичка и тя ми писа вчера на лични, че има желание, дано и да са наред нещата при тях и да успее.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт