Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 361
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да кажа и аз за четвъртък за Хиполенд - не сме се разбирали час и трябва да се уточним. Идеята е да се отиде на оглед - да се види дали има всичко налично от важните неща, които всеки от нас иска да купи - колички, креватчета и т.н. И вече в петък сутринта да се ходи на пазар. Защото, примерно, ако желаната количка я няма в този магазин, а я има в друг, да сме уведомени и директно да се позиционираме пред съответния Хиполенд. Иначе аз имам цял списък с какви ли не неща, но ако количката ми я  има, няма да си правя труда да ходя в друг магазин. Другите ще си ги набавя някак. Също трябва да питаме кои фирми не искат да участват в промоцията.
Аз имам още един въпрос - ваничката, която моя колега ми обеща била анатомична. Той ми каза, че не ми трябва подложка, само хавлиена кърпа, за да не е директно бебето върху пластмасата. Има ли още нещо, което ще ми е необходимо? Например възглавничка?

# 481
ЕЕЕЕЕ, неееееееееее ... току-що изядох 800мл сладолед САМА!!! Ауу чак сега като посегнах с лъжицата и видях, че купата е вече празна  Shocked Shocked Shocked За бой съъъъм  bash box Banghead  261uu Animal Pig smile3535

Зеленко, мерси за линка!!!

# 482
Е дойде ми времето за днес да седна пред компа...
Мразя ремонтите  #Cussing out Макар че обичам крайния резултат  hahaha
И аз като Панди, днес съм без дребно. След месец болежки - вече е на градина. И не че не съм чистила за тоя период - ама днес толкова основно - че изхвърлих 1 чанта с "играчки"  Mr. Green Embarassed
И сортирах бебешки дрешки, кеееееф  smile3508 Само дето ми се потвърдиха подозренията, че баш бебешки 0-3 месеца няма....  Confused Ще трябва да си набавя още малко. Не мисля да се хвърлям в голяма бройка, защото помня как бързо омаляват  ooooh!
За сметка пък на дрехите имам много бархетни пелени  Shocked Голямата нали повръщаше много и все съм и подлагала в леглото, в количката....Утре мисля да ги пера, че днес вече нямам къде да простирам. Мисля да ги пусна с Ариел за бяло, че имат пожълтяло - ако се изпере - ще се ползват, ако не - за парцали  Mr. Green

Елг, много ви е хубаво леглото, а още по-хубаво че е правено от вашия тати  Peace И какви са тия приказки, че няма да се оправиш с толкова малко. Колко е то едно бебе  Hug
Мама Тодорова - честито ви легълце и на вас.
Панди, честито ви столче. Ние имаме от каката. Мисля да му купя 1 мека подложка на Бертони и с това приключвам тоя въпрос.
Котке, много красив тоалет за изписването на Мила. Ще бъде много красива дама  Hug
Тонини, аз не мога, но ще да накарам някой и на мен да направи тиквеник. В рамките на 2-3 дена ти си поредната която се удивлява на хубаво направен тиквеник  Crazy
Десита Бонита - и вашият тоалет е много красив  Hug

# 483
Здравейте мами! Почнах да чувам малко но чувам. Иначе съм добре! Моята баба дойде преди няколко дни и купи комлект за кошарката и едно одялце-порт бебе с ципче много мекичко и сладко.
Да питам мамите които са с разтегателни кошари какви матрачета са взели? Наистина нямам представа за дървените по да но за разтегателните...а иначе в инсрукциите за ползване пише да не слага ама как то ще му е много твърдо. newsm78 #Crazy

# 484
/Users/powerbook/Pictures/iPhoto Library/2013/11/18/IMG_20131118_152438.jpg/Users/powerbook/Pictures/iPhoto Library/2013/11/18/IMG_20131118_152332.jpg
Мисля че успях да прикача снимките и от нащето легло и бюро на нашата кака.Главна заслуга за сглобяването има нашия татко със съдействието на щерката newsm68
Моля дайте оценка newsm03

# 485
/Users/powerbook/Pictures/iPhoto Library/2013/11/18/IMG_20131118_152438.jpg/Users/powerbook/Pictures/iPhoto Library/2013/11/18/IMG_20131118_152332.jpg
Мисля че успях да прикача снимките и от нащето легло и бюро на нашата кака.Главна заслуга за сглобяването има нашия татко със съдействието на щерката newsm68
Моля дайте оценка newsm03
Не нищо не съм направила сори ще се пробвам пак Embarassed

# 486
В Дебенамс за изписването харесах това, но не знам защо още се чудя.  newsm78 http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10 … 1_222010982309_-1

Десита Бонита, много сладко комплектче. Simple Smile Редактирам се: Ако е за дълго време навън определено зимата си трябва и друго под панталончето. (Аз лично бих сложила ританки, че по-лесно се обуват от чорапогащника.)  Но ако е за кратко - от входа на б-цата до колата и после вкъщи май няма нужда, защото ще сте и с космонавт и пелена.  newsm78 Абе тотална обърквация.

Тонини, аха, разбрах за цялостната идея на наклона. Simple Smile

Деси_89, определено ти трябва допълнително матрак за сгъваемите кошари, остави какво пише в инструкциите. Нашият е Магнифлекс Бамбуу (втора употреба). Какъвто и да вземеш, ще е по-добре от това да оставиш бебето да спи на онази неравна, твърда подложка.  Peaceт

Иви4ка, нашата кошница, която ползвахме с Анди беше част от количка 3 в 1, която продадох след 4-я месец. Купихме уникален стол 0-18кг, който ползвахме супер дълго и сега нямам търпение да ползваме, но той е тежък, без дръжка, не става за пренасяне и за това исках да вземем кошница за първите месеци. Излезе почти без пари, а е като нова! Много се кефя на такива сделки.  Joy

Алиан, Бейбифейс, Деситке, аз мисля да дойда направо в петък. Нямам конкретни набелязани неща, за бебка май вече имам почти всичко. По-скоро ще гледам за нещо за Анди, може би коледен подарък, че това, дето взех от Комсед е много мъничко и мисля да й го дам сега на именния й ден. После ще ида и до Дебенамс и H&M и вероятно ще купя това, което набелязах.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 16:08 от ♥Пандичка♥

# 487
Момичета прибрах се от третата ФМ. Всичко е наред. Бебка върви 1800 гр в 30 седмица и няколко дни. Има много вода още, с което си обеснявам вече защо не я усещам понякога, а тя се движи. Колко пъти си губих акъла от това... Crazy Диабета отпада просто водата е много, но и тя не е малка.

На 12.12 сме да се регистрираме в болницата за раждане и да я видим. Също и да коментираме възможността за нормално раждане при мен.

От седмици съм и аз с контаркции когато се изморя. Продължавам да пазарувам и мъкна едни колички на колелца с манджите ама си тежи пак, чистя още само аз и си ходя на специализацията по 6 часа ан ден.

Тази седмица се очертава да говорим с френдките за бебешкото парти. Аз имах идея да платя един дядо Коледа да донесе дребни дарове за децата , но още се чудя да ги мешам ли двете теми...

Това е за сега.

За изписването и ние сме с този космонавт, розов. Беше от първите покупки. От долу бял комплект на цветя и ще чакам порт бебе, в което да напъхам космонавтката  Mr. Green.

Къде са плетенките неща на фейсчето някой да ме светне? Тук или на ФБ.От вчера ги чакам. Heart Eyes

# 488
Здравейте отново,
Намам време вече и да ви чета .. уф... Гледам сте се засилили да пазарувате. Аз мисля да пазарувам евентуално в началото на декември. Засега имам само един суичър, три бодита и книжките за зайчето Питър.. ужас. Ама като нямам време...

ЕЕЕЕЕ, неееееееееее ... току-що изядох 800мл сладолед САМА!!!

Аз пък преди време се хванах, че съм изяла 1 голям буркан с нутела за 1 седмица, което се пада средно 100 гр. на ден...

Чакам с нетърпение края на ноември, че да изляза в почивка вече и да почна да се настройвам психически за раждане.

Hug

# 489
  • София
Панди, и аз в петък след Хиполенда ще съм към H&M и Дебенхамс да им видя бебешките неща и да видя най-накрая дали ще успея да си намеря моя размер сутиен за кърмене от H&M. Иначе Фейсчето е права, да си набележим нещата - аз знам какво искам, но да видя къде се намират, че да ми е по-лесно в петък. Предложете кога ще ви е удобно в четвъртък, може и на лични.

Деси_89 за матрачето за сгъваема кошара има много варианти, магнифлекс е много хубав, има и разни кокосови, най-различни. Ако ти е основната кошара, т.е. ще я използваш постоянно, е хубаво да не е сгъваем - казвали са ми, че сгъваемите не са хубави за по-дълго спане. Няколко нощи става, но да не спи детето постоянно на такъв  Peace

Възкресителница с Перо браво за бебка и за диабета, че си се отървала. Моята утре ще си я видя и ми е интересно колко ще е качила. За водите не съм се интересувала, но ако не забравя утре ще питам Simple Smile

Тори, много се смях, ама нищо де, усладило ти се е, хапнала си си Simple Smile И аз съм на Нутела като penumbra

Аз сложих боба и отивам да  newsm75 wash , а накрая и bath

# 490
И аз съм на Нутела като penumbra

Хаха, и аз.  Joy hahaha  smile3535

# 491
♥Пандичка♥, allian84, penumbra , хайде момичета да си направим отбор слончета  smile3535 smile3535 smile3535

# 492
♥Пандичка♥, allian84, penumbra , хайде момичета да си направим отбор слончета  smile3535 smile3535 smile3535
Пу, и аз там  smile3535

# 493
Пу, и аз там  smile3535
И аз, днес с един шоколад 100 гр за около 2 мин и половина Simple Smile

# 494
Момичетааа искрено ви завиждам за яденето, искааам да яяяяяяяммм... обаче нито ми се яде, нито се чувствам гладна, а като хапна малко и се чувствам преяла, ама буквално малко. Като знам, нормално как съм се хранела и какво е било количеството храна на обяд или вечеря, сега още на половината съм вече преяла и не мога въздух да си поема. Нищо не ми се яде, насилвам се плодове и зеленчуци да ям, сутрин лека закуска. Та благородно ви завиждам, че си хапвате добре и с наслада  Hug

Общи условия

Активация на акаунт