Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 357
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
♥Пандичка♥, allian84, penumbra , хайде момичета да си направим отбор слончета  smile3535 smile3535 smile3535
Пу, и аз там  smile3535
И аз, днес с един шоколад 100 гр за около 2 мин и половина Simple Smile
Е днес определено е шоколаден ден.И аз малко по-скромно с половин ама на ум колко изядооооооохххх smile3532 smile3535 smile3535 smile3535

# 496
  • София
Перо, във фейса ги качих нещата, но на снимките не изглеждат чак толкова хубави, колкото са. Доволна съм много, особено от одеалцата. Не очаквах да ми харесат, ама свекито явно си я бива.

# 497
туп +1  261uu
Оставила съм си и за довечера шоколад или сладолед милка...
Имам едни кори за баница и цял ден не мога да реша какво да правя с тях - солено и нещо сладко, щото като се наям с шоколад и ми се прияжда солено..  smile3535

# 498
Ох успокоително е някакси да знам, че не съм единственото шоколадено чудовище. Ама не ми е много смешно като се погледна в огледалото. Собствената ми майка не може да ме познае с тези нови обеми. Таз година слон, догодина цепелин.  Thinking

# 499
  • София
Здравейте мили мамчета и от мен.Ние с бебо сме добре и ви четем редовно.Искам само да попитам дали някой знае ТСХ -2.61 дали е добре за този пероид на бременността?Това ми е резултата от днес и съм леко притеснена.четох,че по време на бременност май трябва да е под 2!!!.Знае ли някой нещо по въпроса??? Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 17:36 от renigu

# 500
И аз, днес с един шоколад 100 гр за около 2 мин и половина Simple Smile

Кайлис, моля те,  къде се мериш ти с тежката категория!!!!! Аз на седмица изяждам поне по 3 шоколада общо!!! Но това си ми е на мен и от преди бременността, ММ също много обича шоколад и в нас винаги има поне 7-8 броя в хладилника!!! Като пазарувам и ме гледат странно  Joy Joy Joy Та затова и не съм прибегнала до Нутела - поддържам си шоколадения баланс редовно!!! Аз заради това се и страхувах да нямам някой гестационен диабет, защото бебо расте много голям /лекарката ми обясни, че има подобна вероятност/, но захарта си ми е ОК засега. Та, явно тялото ми е свикнало на ударните бомби, на които го подлагам /отделно от шоколада колко торти и кексове изяждам, защото задължително всяко основно хранене ми завършва с нещо сладко - та не ми се обяснява/.

# 501
♥Пандичка♥, allian84, penumbra , хайде момичета да си направим отбор слончета  smile3535 smile3535 smile3535
къде се бутате не ми е ясно. Никоя от вас не прилича на слонче.  Hug
Кайлис и тя там иска. ей. Аз ако знаете какво количество изяждам. Особено шоколад.  Rolling Eyes

# 502
къде се бутате не ми е ясно. Никоя от вас не прилича на слонче.  Hug
Кайлис и тя там иска. ей. Аз ако знаете какво количество изяждам. Особено шоколад.  Rolling Eyes

Ох,и аз съм в отбора на шоколадоядите! През деня,докато съм на работа удрям един шоколад за зареждане на батериите и след вечеря хапваме с ММ. Но аз имам нужда,че често ми пада кръвното,а имам и няколко припадъка в актива(не по време на бременността,но все пак...).

# 503
Тсх-то е супет за този срок на бременността  Peace

# 504
  • София
Звезден прах сигурна ли си?Ох побърках се вече!!! Hug Hug Hug

# 505

И аз влизам в групата на Нутелките Simple Smile То си ми и личи, публикувах една снимка във фейсбук - корем ли е чудо ли е....

Възкресителнице, и аз пазарувам с такава количка на колелца, ама днескааа докато се прибера и бая зор видях. Такава една съм станала тромава и бавна, чак не мога да се понасям...
Аз планирам утре да ида до TKMax да напазарувам някои неща за бебо, но подозирам ще са по скоро емоционални покупки, не толкова практични Simple Smile
Иначе ще чакам голямото намаление на 26.12. за да му купя още нещица (ако не съм родила вече)  Joy

На студентките честито и   bouquet

Не знам дали ви писах, на мен ми пристигнаха нещата от сайта. Много съм доволна, още на другия ден дойдоха, супер коректна фирма. Леглото е 140/70 масивно дърво - бук, беше намалено от 200 на 86 паунда, а матрака е също много хубав, усещам че е с някаква пружина по средата и няколко слоя различни покрития; хипоалергичен с водонепромокаемо покритие като бонус.
И овчата кожа за количката ми хареса, 100% вълна - ще му топли на малкото дупе Simple Smile
Определено ще си поръчам и количката от тях.

Коте, нещата, които си избрала са супер,  направо ги виждам облечени на една малка сладка госпожица Simple Smile Хич даже не са кифленски   Hug

Зеленко, и към теб имам един въпрос. Миналата година ми оперираха лявата гърда от два фиброаденома. Единия разрез ми е под зърното, в ареола, а другия е отстрани. На другата гърда имам вече капки коластра, но на оперираната няма нищо и доста често усещам едни като срязвания. Прочетох темата, която беше постнала за оперираните гърди, но там повече говорят за онкологични операции и изрязвания.
Попитах и акушерката тука, но тя пък вика, рано било още да се притеснявам и да питам. А аз искам да кърмя, поне на консултант да ме бяха пратили...

Много  Hug на всички

П.С. Ние с Роси в четвъртък ще ходим на концерт на Васко Найденов, нали сме си хаймани Wink

# 506
  • София
Купихме столче за кола. Макси Кози. Но малко се разочаровах, защото уж гледах да е съвместимо с рамата на нашата количка, а се оказа, че трябват допълнително адаптори. Взех го anyway, защото така или иначе имаме нужда от него, супер запазено е и за без пари. Но сега съм в дилема доколко наистина ще ползвам кошницата с рамата и дали да купувам тези адаптори. Вероятно ще ги купя обаче.

Купи ли ги вече адапторите? Аз имам едни неразпечатани, които бяхме взели навремето, ама не знам дали са същите. Пиши ми по-детайлно или дай линк на твоите, да видя същите ли са.

toridim
, я споко. Колко са 800 мл. сладолед - нищо и половина  Mr. Green

Зеленко, и към теб имам един въпрос. Миналата година ми оперираха лявата гърда от два фиброаденома. Единия разрез ми е под зърното, в ареола, а другия е отстрани. На другата гърда имам вече капки коластра, но на оперираната няма нищо и доста често усещам едни като срязвания. Прочетох темата, която беше постнала за оперираните гърди, но там повече говорят за онкологични операции и изрязвания.
Попитах и акушерката тука, но тя пък вика, рано било още да се притеснявам и да питам. А аз искам да кърмя, поне на консултант да ме бяха пратили...

По принцип не е необичайно да има разлика в усещанията и "поведението" на двете гърди и без да е имало някакви интервенции. При оперативната намеса има значение как точно са направени разрезите и до колко са засегнати каналите. Надявам се донякъде да те успокои фактът, че много майки изхранват успешно детето си само от едната гърда, когато по някаква причина от другата не се кърми. Т.е. дори да се окаже, че операцията е засегнала лошо млечните канали, това само по себе си е преодолимо препятствие, доколкото другата гърда е ок. Ще се постарая да проуча малко по-подробно темата, за да ти пиша допълнително. Междувременно това, което може да ти е от голяма полза, е да потърсиш контакт с акредитиран Ла Лече Лига Лидер - на местна почва или пък онлайн някой от българските. Посещения на Ла Лече Лига събития също биха могли да са ти от полза като място, където да получиш още информация и подкрепа за кърменето.

За изписването Лимон ще бъде с едно зеленикаво комплектче с жирафчета - като батко си. Мекичко и симпатично. Отгоре едно порт-бебе, ама тип одеало, а не твърдо, пак зелено с жирафче.

# 507
#Cussing out И аз веднъж да се оплача от нередности с онлайн поръчка. Направо изтрещях и определено тази фирма няма да я ползвам вече. Значи прословутите перденца с бухали ги нямаше в пакета, а на тяхно място плик със стикер уж , че това са бухалите и вътре 6 кърпи за баня  rotfImbo smile3515; бях поръчала и нови пердета за нас и ......ми те по бетер парцал. Новите му ботуши пък с номер по-голям от номера, който нося са ми малки... и как не , нали са произведени в Китай. Определено връщам всичко. Най ме потресоха пешкирите обаче вместо детското перде...Кой умник го измисли това? ooooh!  Sick

# 508
Перо, коя е фирмата, че да не се излъже някой друг?
Съжалявам за нервите .....аз бих се "изприщила" от подобна ситуация.... Tired

# 509
Прахче, благодаря - полудях направо,че ме правят на луда. Имах случай преди да ми пратят китайски боклук вместо маркова чанта и даже нямаше марката..., а сега е върха. Като всички немци са идиоти и ние ли да сме...

Как вместо детско перде с бухали ще ми сложат пешкири
Скрит текст:
тук можеше да има неприличен текст. няма. щото стискам  Mr. Green
И по-лошо - на плика да твърдят на стикера, че все пак това  е перде. Емчи си метна 6 пешкира в хола освен.... Joy

Това сa www.bonprix.de Сега звънях,че им връщам всичко и че си искам пердето! Ако не на бухали ще ги направя.Отивам да ям сладолед иначе не знам какво може да стане...[/color]

Общи условия

Активация на акаунт