Токуда болница - София - 18 тема

• 74 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

Екипите имат планирани операции  newsm78 не стоят просто в очакване някой да дойде Simple Smile  Дори бих казала, че графиците са пълни  Blush

Има нещо такова:) В деня на моето секцио бяхме 4 момичета (само от наща стая) за секцио, а не знам дали не е имало и други. Но самото секцио е доста бързо.

# 661
  • София
alena, нямах предвид "ни в клин ни в ръкав" да се изтърся на регистратурата и да тропна с крак - "искам секцио!"  Joy Има си предродилни консултации дори и да си без избор на екип и, ако се налага секцио - то се планира, избира се дата, вписва се в герафика и докторите определено знаят, и са подготвени. Simple Smile Просто помолих за информация, ако някой го е преживял. Не си мисли, че сефте чувам за Токуда. Имам едно дете, родено там с избор на екип, планирано секцио. Не съм слязла от гората. Тогава опцията "без избор" изобщо не съществуваше, избрах и си платих 2100, от моя джоб, без фонд. И сега бих ги дала, защото знам за какво става въпрос. Разпитвам за новостите, но явно не съм нацелила мястото.

# 662
  • в 1001-та нощ
Най-добре попитай в болницата, на регистратурата трябва да имат готов отговор, защото - пред мен се ангажираха да проверят  Peace Освен, ако не уцелиш друго момиче, но е срамота ... от толкова време да се предлага услугата и да 'не знаят"  Crazy

Секциото - не мога да си го представя без планиране - освен, може би, ако избереш дата и не те интересува кой лекар ще го направи  newsm78

# 663
  • София
ToHu_,

На мен раждането ми беше със спешно секцио. Отидох за нормално и в хода на раждането се оказа, че трябва да мине в секцио. Като цяло живи и здрави 2-рото раждане ще е пак секцио със сигурност, но и аз преди няколко поста или в предишната тема зададох този въпрос Simple Smile Дали мога да отида и да родя секцио без избор, но явно няма да може.
Аз си мислех дали не мога да се разбера с доктора и кога е на смяна да отида и да ми го направи, но и Алена и някой други мами ми казаха, че според тях няма да стане така.

# 664
Странно newsm78

Защо тогава има:

Оперативно раждане без посочване на персонален екип: 800 лв.
Неонатални грижи - редовен пакет: 300 лв. Включват грижи за бебето, редовни имунизации, обучение на майката за хранене на детето и къпане, консумативи, 5 дни болничен престой. Не включват допълнителни изследвания.

Едва ли имат предвид само случаите, в които от нормално раждане преминават на секцио.

# 665
  • в 1001-та нощ
Не съм чела сайта, но звучи, като това, което писах по-горе - да се избере дата, без значение кой лекар ще го направи  Peace

Но в темата никой не е споделял опита си до момента - с тази опция Peace

# 666
Секцио без избор на екип може. Изисква се предродилна консултация с д-р Лазарова, която завежда отделението. Обсъжда се с нея състоянието и кое налага секциото, и се планира дата според спешността. Така ми обясни следящия ме там лекар.

# 667
аз като сравнявам с преди 4 г. според мен е понамалял напливът. моето мнение е, че това се дължи на многото частни клиники, които се навъдиха. просто вече има конкуренция. преди бяха държавните срещу токуда. така си мисля де...

# 668
  • София
Секцио без избор на екип може. Изисква се предродилна консултация с д-р Лазарова, която завежда отделението. Обсъжда се с нея състоянието и кое налага секциото, и се планира дата според спешността. Така ми обясни следящия ме там лекар.

Мерси за инфото. Ами аз предпочитам като дойде момента направо да си платя за избора.

# 669
Здравейте! Искам да попитам едно въпросче, ако има мами минавали по този път...  Rolling Eyes Бременна съм и се следя в частна клиника, която няма възможност да поеме раждане преди 36 г.с., поради липса на неонатология...Според мен е повече имидж де, не искат да поемат риск за недоносени, за да ни си вредят на името, ако стане нещо. Естествено, че не е нормално, но...  Rolling Eyes Въпросът ми е: Токуда поема ли спешни състояния, без да си бил техен пациент??  newsm78  Алтернативата за спешност е Майчин дом, но аз съм твърдо ЗА условията в Токуда.  Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 14:56 от dreamer_c

# 670
dreamer, никой няма да те върне в Токуда Peace

# 671
  • в 1001-та нощ
И аз до колкото зная - няма да те върнат  Peace Но и не пречи, след като влезеш в 7 месец - да направиш 1 консултация, да си направиш регистрация в болницата .... предполагам ще си по-спокойна  Peace

И дай Боже - всичко да се случи, когато трябва  Peace

# 672
Благодаря Ви   bouquet

# 673
  • София
Здравейте,
интересува ме ако някой знае от майките вече родили в Токуда, първия безплатен преглед на бебето в рамките на 10 дни от изписването ли трябва да се направи или от раждането на бебето?
И второ питане знаете ли кога приема на кабинет д-р Денева?

# 674
  • Sydney
дани-д от изписването е прегледа на бебето, за кабинета - мисля Вторник, но не съм сигурна

Общи условия

Активация на акаунт